IMPRIMARE CREATIVĂ

Arătaţi-vă stilul: cum să vă vizualizaţi garderoba de vacanţă

Stilista online Bo Brown este cunoscută pentru ţinutele ei extraordinare, însă, şi pentru ea, organizarea bagajelor pentru un city break poate fi o provocare. Iată cum a ajutat-o Canon Zoemini 2 să se organizeze.
O mână care ţine trei fotografii, imprimate cu imprimanta instantanee Canon Zoemini 2, înfăţişând o femeie purtând ţinute diferite.

Aţi putea crede că, cu cât vacanţa e mai scurtă, cu atât mai uşor este să faci bagajele, dar nu este mereu aşa. Un city break de un weekend poate presupune acelaşi nivel de dificultăţi ca o călătorie de două săptămâni – ba chiar mai multe dacă ai doar bagaj de mână. Având timp şi spaţiu limitat, trebuie să vă asiguraţi că faceţi alegerile de modă potrivite, pentru a aborda un stil mai elegant sau mai relaxat, după preferinţe, în vacanţă. Pentru că atunci când vă simţiţi minunat, vă puteţi lăsa complet absorbită de experienţa explorării unui loc nou.

„Stilul abordat reprezintă reflexia mentalităţii”, spune Bo Brown, influencer în domeniul modei. „Îmi place să mă simt bine şi să îmi creez ţinute pentru clipe memorabile.” Videoclipurile lui Bo sunt aşteptate cu nerăbdare de comunitatea ei de urmăritori, iar canalele ei de pe reţelele sociale sunt o sursă bogată de cunoştinţe privind stilul, oferind trucuri şi sfaturi de la cum să realizaţi o garderobă cu ţinute office la cum să scurtaţi o jachetă sau să purtaţi blugi foarte largi.

Bo adoră să călătorească, iar recent a petrecut un weekend la Barcelona – „un oraş plin de viaţă, care are multe de oferit”. Cu cât sunt mai multe activităţi de făcut, cu atât devine mai greu să simplifici organizarea bagajelor, însă trucul este să gândeşti în avans totul. Imprimanta instantanee Canon Zoemini 2 i-a permis lui Bo să realizeze instrumente vizuale pentru a-şi optimiza alegerile privind ţinutele. Aici, ea descrie întregul proces.

Faceţi cercetări proprii

O femeie cu păr lung închis la culoare se sprijină de o bicicletă pe o stradă pitorească dintr-un oraş.

Alegerea ţinutelor se bazează pe aspecte practice, dar şi stilistice. „Am ales piese confortabile”, spune Bo. © Noah Altink

O femeie cu păr lung închis la culoare, care poartă ochelari de soare, o bluză roz şi blugi, se plimbă pe străzile unui oraş.

Să călătoreşti cu bagaj puţin nu este mereu o opţiune. „Câteodată mai pun şi o ţinută suplimentară, în cazul în care una din cele alese se murdăreşte sau nu mai îmi place când ajung acolo”, spune Bo. © Noah Altink

Nu vă îndreptaţi direct către rochia preferată, ci gândiţi-vă bine ce activităţi implică această vacanţă. „Înainte de a-mi face bagajul, verific activităţile pe care o să le fac şi aleg ţinute şi de zi, şi de seară”, declară Bo. Poate nu aţi planificat exact fiecare clipă din weekend, însă destinaţia unde călătoriţi vă poate oferi idei generale privind activităţile pe care le veţi realiza. Veţi merge prin muzee? Vă veţi relaxa la cafenele? Veţi căuta să descoperiţi viaţa de noapte? Lui Bo îi place să urmărească videoclipuri pe TikTok pentru a se pune la curent cu ce se petrece în oraş şi a-şi „imagina pe loc ce poate oferi o activitate”, spune ea.

Alegeţi ce v-aţi dori

Feedurile lui Bo de pe reţelele sociale sunt o arhivă a alegerilor ei anterioare privind ţinutele, astfel că le cercetează atunci când se gândeşte ce să poarte. „De fiecare dată când aleg o ţinută bună, o fotografiez pentru a-mi inspira comunitatea”, declară ea. Chiar dacă nu aveţi o arhivă de imagini cu ţinutele purtate, gândiţi-vă la ţinute reuşite din trecut şi cercetaţi profilurile influencerilor de stil pe care îi admiraţi. De asemenea, Bo recomandă Pinterest ca excelentă sursă de inspiraţie şi propune utilizarea Canon Zoemini 2 pentru a realiza un panou de prezentare a ţinutelor de vacanţă.

Gândiţi-vă la ce vă vine bine şi vă face să vă simţiţi bine. „Când găsesc ţinuta potrivită, mă simt fericită”, spune Bo. Odată ce are câteva idei, Bo va aranja toate posibilele ţinute pe pat – pe o parte, cele de zi, iar pe cealaltă parte, cele de seară. „Astfel obţin o imagine generală clară. Apoi, împart ţinutele pe categorii, ca să ştiu exact cărei ocazii se potrivesc.”

Pozaţi, imprimaţi şi aranjaţi

O femeie stă la o masă afară şi ţine în mâini o imprimantă Canon Zoemini 2 şi o fotografie proaspăt imprimată.

Poate dura ceva timp să alegeţi cea mai bună ţinută pentru fiecare ocazie, iar dacă sunteţi la fel de ocupată ca Bo, timpul limitat va fi cea mai mare provocare. Cu ajutor din partea aparatului elegant Canon Zoemini 2, procesul de selecţie va deveni mai rapid şi mult mai distractiv. © Noah Altink

După ce fotografiază câteva din variantele de ţinute şi accesorii, Bo le imprimă cu Canon Zoemini 2 pentru a le analiza şi a încerca să le combine. „Am căutat piese care să se potrivească cu mai multe ţinute”, declară ea. „De exemplu, port body-uri şi ziua, dar şi seara. Şi pantalonii negri sunt foarte versatili, putând fi purtaţi aproape la orice ocazie.” Opţiunea de a imprima direct de pe smartphone reprezintă un avantaj pentru Bo. „Cu aplicaţia Canon Mini Print, pot foarte uşor să adaug text sau să măresc imaginile”, declară ea entuziasmată. Aceasta i-a permis să adauge text la imagini, notând idei despre ce articole merg bine împreună. În plus, configuraţia uşor de utilizat a aplicaţiei îi permite lui Bo să îşi aplice propriul stil pe imaginile imprimate, dându-le o notă personală.

Luaţi deciziile finale

Trei modele Canon Zoemini 2 stau printre fotografii imprimate, ochelari de soare, elastice de păr şi o sticlă cu apă, totul pe un covoraş colorat.

Canon Zoemini 2 este disponibilă în trei nuanţe: roz auriu, bleumarin şi alb perlat, astfel că puteţi alege aparatul în nuanţa preferată.

Reflexia unei persoane poate fi văzută în oglinda pentru selfie a unui aparat Canon Zoemini S2 albastru, pe care persoana îl ţine în mână.

Dacă vreţi să simplificaţi şi mai mult procesul, Canon Zoemini S2 are o cameră de 8 megapixeli, ceea ce vă permite să faceţi rapid o poză şi să o imprimaţi imediat. Aceasta dispune şi de o oglindă pentru selfie, oferindu-vă mai mult control asupra felului în care va arăta fotografia. La fel ca şi Zoemini 2, are un design compact şi încape perfect în buzunar.

Pentru vacanţa ei la Barcelona, Bo a ales trei ţinute: una pentru shopping, una pentru un prânz romantic şi una pentru un tur cu bicicleta. Ţinuta de zi pentru shopping, constând din pantaloni largi cu un pulover scurt roz din mohair, o consideră casual chic. „Rozul merge foarte bine cu albastru. Completez ţinuta cu o pereche de ochelari de soare supradimensionaţi, de efect, şi cu o geantă elegantă pentru o ţinută echilibrată. Este ţinuta ideală pentru shopping, întrucât este comodă, dar şi elegantă.” Ţinuta pentru prânz este compusă exclusiv din piese negre, dar din materiale complementare. „Când am o ţinută monocromă cu negru, combin materiale diferite pentru varietate”, explică ea. Pentru turul cu bicicleta se bazează pe tehnica layeringului – esenţială pentru schimbările de temperatură prin care trece corpul în timpul pedalatului, întrucât poţi face pauze pentru a admira ceva, după care să porneşti din nou. „O combinaţie de ghete la modă cu o pereche de blugi largi şi un sacou supradimensionat reprezintă o ţinută practică, dar şi cu o notă elegantă.”

O moştenire stilistică

O femeie stă la o masă afară şi ţine în mână o selecţie de fotografii mici. Pe masă se află o imprimantă Canon Zoemini 2 şi un trandafir roz într-o vază.

„Chiar ador să utilizez Canon Zoemini 2”, declară Bo. „Este foarte plăcut să grupezi pozele imprimate pe un panou, dar şi să îţi organizezi amintirile.” © Noah Altink

O femeie cu păr lung închis la culoare, într-o ţinută elegantă complet neagră, stă la o masă pe terasa unei cafenele, ţinând în mână o imprimantă Canon Zoemini 2.

Canon Zoemini 2 vă poate imprima fotografiile în mai puţin de un minut. „Obţineţi foarte uşor fotografii imprimate în câteva secunde”, spune Bo. „Aplicaţia Canon Mini Print funcţionează fără probleme şi se conectează automat la smartphone.” © Noah Altink

Canon Zoemini 2 nu este doar un instrument minunat care să vă ajute să vă faceţi bagajul, ci şi partenerul perfect pentru călătorii. Cu un design elegant, dar dimensiuni numai bune de pus în buzunar şi o durată de viaţă a bateriei de 20 de fotografii, vă poate însoţi oriunde în vacanţă. Imaginile pentru planificarea ţinutelor reprezintă o modalitate perfectă de a vă stimula memoria şi a vă ajuta să vizualizaţi ţinute complete, ceea ce vă ajută să evitaţi situaţii precum punerea prea multor bluze în bagaj care nu permit realizarea unor ţinute complete.

Păstraţi mini-fotografiile ca amintire într-un album foto, album de stil sau un jurnal la care să reveniţi oricând planificaţi o nouă călătorie – sau pur şi simplu pentru a vă aminti cu drag de momentele plăcute pe care le-aţi trăit.

Articol scris de Rachel Segal Hamilton

Produse conexe

Articole conexe