IMPRIMARE CREATIVĂ

Idei de artizanat pentru orice anotimp

Exprimaţi-vă creativitatea pe tot parcursul anului cu SELPHY Square QX10 şi aceste tutoriale de la influencerul pasionat de artizanat Jesus Sauvage.
Four images printed on SELPHY Square QX10 laying on the patterned surface.

SELPHY Square QX10 produce imprimări pătrate de înaltă calitate, ideale pentru fotografiile de pe smartphone – şi vă poate ajuta, de asemenea, să vă realizaţi propriile creaţii originale.

Fie că este vorba de Paşte, de vacanţa de vară, de Halloween sau de Crăciun, uimiţi-i pe cei dragi cu decoraţiunile pe care le realizaţi şi imprimaţi fotografiile care înseamnă cel mai mult pentru dumneavoastră.

Influencerul creativ @JesusSauvage a adunat câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă încântaţi familia şi prietenii. În doar câţiva paşi simpli, aceste tutoriale vă vor ajuta să creaţi decoraţiuni şi cadouri care vor impresiona cu siguranţă.

Aşadar, deschideţi-vă galeria foto, porniţi imprimanta pentru smartphone SELPHY Square QX10, faceţi rost de hârtie de autocolante pătrate şi lăsaţi-vă inspiraţi!

 1. Trimiteţi-vă propriile cărţi poştale de vacanţă
 2. Amintiţi-vă momentele preferate
 3. Jucaţi-vă „ne daţi ori nu ne daţi”
 4. Realizaţi decoraţiuni artizanale de Crăciun acasă
 5. Creaţi o vânătoare de comori de Paşte
 6. Oferiţi cadou un buchet personalizat

1. Trimiteţi-vă propriile cărţi poştale de vacanţă

Sărbătorile se apropie. Nu adunaţi amintirile doar în galeria foto. Arătaţi-le celor dragi unde aţi călătorit şi trimiteţi-le un mesaj cu o notă personală. Puteţi folosi această idee şi pentru note de mulţumire pentru invitaţii la nuntă sau anunţuri privind naşterea unui copil. Influencerul @JesusSauvage arată cum să vă creaţi propriile cărţi poştale unice şi creative:

 1. Imprimaţi-vă fotografiile folosind SELPHY Square QX10. Personalizaţi-le adăugând text şi rame în aplicaţia SELPHY Photo Layout pentru a le face şi mai speciale.
 2. Împăturiţi o foaie de hârtie pătrată în formă de plic. Adăugaţi adresa şi un timbru.
 3. Umpleţi plicul cu frunze, flori locale sau alte elemente care vă amintesc de vacanţă sau sărbătoare, apoi adăugaţi-vă fotografiile.
 4. Sigilaţi plicul folosind una dintre fotografiile imprimate – amintiţi-vă că are un verso adeziv, astfel că o puteţi lipi uşor şi fără murdărie.

Puneţi-l în cutia poştală pentru a trimite prietenilor şi familiei un mesaj din vacanţă!

2. Amintiţi-vă momentele preferate

Amintirile înseamnă mult mai mult când sunt imprimate. Profitaţi la maximum de zilele petrecute în casă la sfârşitul anului şi folosiţi-vă de ocazie pentru a crea un album foto plin cu aventurile dumneavoastră. @JesusSauvage foloseşte SELPHY Square QX10 pentru a-şi păstra fotografiile preferate din anul care a trecut la calitate înaltă. Urmăriţi-i tutorialul şi retrăiţi-vă amintirile:

 1. Imprimaţi-vă fotografiile cu SELPHY Square QX10 şi adăugaţi o notă creativă cu aplicaţia SELPHY Photo Layout.
 2. Tăiaţi o foaie de hârtie de calc pentru a acoperi şi separa fiecare fotografie.
 3. Acoperiţi fotografia din partea de sus a teancului şi scrieţi titlul albumului foto pe partea din faţă.
 4. Faceţi o gaură în colţul de sus al teancului şi folosiţi un inel de îndosariere pentru a ţine fotografiile împreună.

Nu lăsaţi o zi ploioasă să vă strice buna dispoziţie!

3. Jucaţi-vă „ne daţi ori nu ne daţi”

De la costumaţii la decoraţiuni, Halloweenul este momentul din an în care vă puteţi lăsa spiritul creativ să zburde liber. Creaţi-vă propriile decoraţiuni de Halloween şi împărtăşiţi-vă creativitatea cu familia şi prietenii. @JesusSauvage ne arată cum să creăm o ghirlandă de Halloween personalizată:

 1. Selectaţi fotografiile celor dragi, schimbaţi-le în alb-negru în aplicaţie şi imprimaţi-le utilizând SELPHY Square QX10.
 2. Folosind hârtie neagră sau colorată, decupaţi nişte forme cu temă de Halloween (cum ar fi lilieci şi pălării de vrăjitoare). Folosiţi aplicaţia Creative Park pentru inspiraţie.
 3. Lipiţi-vă formele în partea de sus a fotografiilor cu prietenii şi familia pentru a crea decoraţiuni amuzante.
 4. Faceţi o gaură în colţurile de sus ale fotografiilor şi treceţi o bucată de panglică prin acestea pentru a crea o ghirlandă amuzantă.
Vă dorim un Halloween înfricoşător!

4. Realizaţi decoraţiuni artizanale de Crăciun acasă

Nimic nu se compară cu o activitate de familie pentru a începe sezonul de Crăciun. @JesusSauvage arată cum să creaţi decoraţiuni de neuitat pentru pomul de Crăciun cu imprimanta SELPHY Square QX10:

 1. Selectaţi fotografiile preferate şi imprimaţi-le cu SELPHY Square QX10.
 2. Decupaţi pătrate de hârtie colorată puţin mai mari decât fotografiile, apoi înfăşuraţi-le în două bucăţi de panglică într-o culoare contrastantă şi lipiţi-le în mijlocul pătratului.
 3. Dezlipiţi folia de pe versoul hârtiei foto autoadezive şi lipiţi fotografia în centru, deasupra panglicilor.
 4. Faceţi o gaură într-unul din colţurile de sus, formaţi o buclă utilizând un şnur, treceţi-l prin gaură şi legaţi-l.
 5. Tăiaţi o bucată mare de panglică, faceţi o fundă şi lipiţi-o puţin înclinat, acoperind gaura/agăţătoarea.
 6. Răsuciţi şi lipiţi ambele capete ale panglicii pe versoul colii pentru a crea un efect de încadrare plăcut.
 7. Adăugaţi câteva mărgele aurii sau alte retuşuri pentru a face decoraţiunea şi mai specială. Agăţaţi-o în pomul de Crăciun sau pe o coroniţă.
Crăciun fericit!

5. Creaţi o vânătoare de comori de Paşte

Crearea unei experienţe unice de Paşte nu a fost niciodată mai uşoară: amintiţi-vă de copilărie organizând o vânătoare de ouă de Paşte pentru cei mici.

Decoraţi ouăle şi creaţi patru scene pe baza unei teme la alegere, care să conducă la comoară; urmăriţi tutorialul video, care prezintă o temă cu piraţi, şi consultaţi ghidul pas cu pas de mai jos:

 1. Ornaţi ouăle (puteţi folosi Creative Park pentru idei care se potrivesc temei alese) şi ascundeţi-le în grădină sau în parcul local imediat înainte de vânătoare.
 2. Realizaţi o fotografie a fiecărui loc cu comori.
 3. Imprimaţi fotografiile folosind SELPHY Square QX10.
 4. Desenaţi o hartă pe o hârtie A4 şi lipiţi fotografiile imprimate care arată locaţia comorilor.
Copiii vor adora acest joc!

6. Oferiţi cadou un buchet personalizat

Buchetele sunt o completare perfectă a cadourilor realizate acasă de copii, indiferent dacă sunt pentru Ziua Mamei, o vizită la bunici sau o petrecere aniversară. Influencerul pasionat de artizanat @JesusSauvage ne arată cum să le facem mai personale în doar câteva minute:

 1. Creaţi nişte suporturi pentru fotografii tăind o bucată de sârmă şi făcând bucle la un capăt. Asiguraţi-vă că are lungimea florilor din buchet.
 2. Imprimaţi fotografiile de familie preferate de pe smartphone cu SELPHY Square QX10 şi aplicaţia SELPHY Photo Layout.
 3. Puneţi fotografiile între buclele de sârmă şi adăugaţi-le la buchet.
 4. Pentru a vă asigura că buchetul nu se desface, imprimaţi încă o fotografie şi lipiţi-o pe hârtia sau folia în care sunt împachetate florile. Puteţi chiar să adăugaţi un mesaj personalizat în aplicaţie!
Surprindeţi pe cineva drag cu cadoul dumneavoastră special.

Găsiţi inspiraţie pe tot parcursul anului şi exprimaţi-vă creativitatea cu SELPHY Square QX10 şi aceste tutoriale de la influencerul pasionat de artizanat Jesus Sauvage.


Articol scris de Jesus Sauvage, Bouchra Ghermoul şi Claire Kaleta.

Produse conexe

Articole conexe

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Idei pentru creaţii imprimabile de Halloween

  Idei de sezon pentru un decor distractiv şi înfricoşător, costumaţii, gustări şi multe altele.

 • IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

  Intraţi în spiritul sărbătorilor cu decoraţiuni foto

  În cel de-al doilea proiect SELPHY Craft Club, Duygu Turgut Gokpinar îşi împărtăşeşte experienţa cu Canon SELPHY Square QX10.

 • IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

  Creaţi o cutie explozivă

  Lini Trinh îşi arată cutia ei „explozivă” din hârtie, realizată folosind un Canon SELPHY CP1500.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  O provocare de iarnă cu creaţii din hârtie

  De la vârfuri de pom de Crăciun la fulgi de nea şi ornamente de agăţat, creaţi decor festiv din hârtie cu o imprimantă PIXMA şi Creative Park.