How to print yourself a happy Halloween

PROIECTE ARTIZANALE DE HALLOWEEN

Cum să imprimaţi materiale pentru un Halloween fericit

Acest Halloween, descoperiţi posibilităţile uimitor de simple de a confecţiona decoraţii, costume şi multe altele. Nu aveţi nevoie decât de inspiraţie creativă, hârtie şi o imprimantă PIXMA. Alegeţi un proiect care vă inspiră, descărcaţi şablonul, imprimaţi pe hârtia recomandată şi urmaţi instrucţiunile pentru un Halloween extraordinar!

Decoraţi-vă casa de Halloween

Decorate your home for Halloween
Decoraţii amuzante şi terifiante de Halloween.

Răspândiţi bucurie de sezon cu aceste idei de creaţie simple şi amuzante: un banner „Halloween fericit”, un felinar de hârtie în formă de dovleac şi felicitări de Halloween.

Get Inspired Halloween
Adăugaţi-vă imaginile şi textul personalizat creaţiilor din aplicaţia Creative Park.

Copiilor le va plăcea şi să îşi confecţioneze propriile pungi de Halloween, care sunt ideale pentru recompensele dulci. Exploraţi multe alte proiecte tematice de imprimare pentru toată familia pe site-ul web Creative Park sau în aplicaţie*.

Creaţi un costum de Halloween (mască şi tricou înfricoşătoare)

Get Inspired Halloween mask DYI
E simplu ca bună-ziua.

Vă veţi distra cu siguranţă confecţionându-vă propriile costume. Mai întâi masca. Dacă aveţi hârtie fotografică mată MP-101 sau hârtia lucioasă superioară II de la Canon, descărcaţi un şablon de mască cu dovleac – sau unul cu Frankenstein şi vrăjitoare pentru cei îndrăzneţi – şi imprimaţi-l. După ce îl decupaţi – inclusiv ochii – ataşaţi elastice de cauciuc pe fiecare parte, fie perforând găuri, fie lipindu-le cu bandă adezivă sau lipici.

Get Inspired Halloween CNT

Sunteţi gata să înfricoşaţi cu un tricou? Trebuie doar să urmaţii cinci paşi simpli. Faceţi rost de coli cu transfer termic pentru materiale închise la culoare, un model, un tricou negru care are cel puţin 50 % bumbac, plus un fier de călcat, apoi urmaţi acest ghid.

Creaţi modele artistice pentru unghii de Halloween

Creative Halloween nail stickers.
Abţibilduri de unghii creative de Halloween.

Îndrăzniţi să vă costumaţi diferit acest Halloween şi bucuraţi-vă de emoţia de a răspunde complimentelor cu „E o creaţie proprie”. Dacă aveţi o imprimantă PIXMA seria TS8350 şi o imagine sau un model care vă place, este simplu să-l transformaţi într-un abţibild pentru unghii.

Aveţi nevoie de abţibilduri imprimabile pentru unghii şi de aplicaţia Nail Sticker Creator for Canon pentru Android sau iOS. De acolo, alegeţi un model macabru – sau creaţi unul propriu – apoi imprimaţi-l şi aplicaţi abţibildurile pe unghii.

Get Inspired Halloween CNT

Daţi frâu liber creativităţii acest Halloween.

*Imprimante compatibile cu aplicaţia Creative Park.

Articole conexe
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

CREAŢII ARTIZANALE CU IMPRIMANTA

Este timpul să fiţi creativ: şase lucruri pe care le puteţi realiza singur Crăciunul acesta, folosind imprimanta

Descoperiţi-vă latura creativă şi realizaţi-vă singuri cadourile de Crăciun, decoraţiunile şi jocurile pentru perioada sărbătorilor. Toate şabloanele pot fi descărcate şi imprimate gratuit.

Printer fun for everyone

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimare distractivă pentru toată lumea

Şase moduri în care imprimanta PIXMA poate da un nou suflu locuinţei, activităţilor de familie şi dispozitivelor dumneavoastră.

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile