IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţii de sezon din hârtie: cum să imprimaţi materiale pentru un Halloween fericit

Hârtia şi foarfeca vă aşteaptă. Vedeţi aceste idei simple pentru felicitări, măşti, decoraţiuni şi alte materiale tematice de toamnă pe care le puteţi crea acasă.
Ornamente şi decoraţiuni de Halloween aranjate pe un raft de lemn şi agăţate de o ramură vopsită în alb.

Halloweenul devine din ce în ce mai popular şi s-a transformat într-o zi care are în centru farsele, bunătăţile şi mult prea multe dulciuri. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă grăbiţi şi să cumpăraţi noi costume sau decoraţiuni din plastic scumpe. Descoperiţi posibilităţile de exersare a atenţiei conştiente, de distracţie şi de protejare a mediului oferite de creaţiile din hârtie – decoraţiuni confecţionate acasă, măşti de Halloween realizate manual, pungi de dulciuri reutilizabile şi multe altele.

Nu aveţi nevoie decât de inspiraţie creativă, hârtie şi o imprimantă Canon. Seria PIXMA TS7450 este compatibilă cu o serie de suporturi diferite, cum ar fi hârtia foto magnetică, care poate fi încărcată prin alimentatorul său automat de documente, fiind ideală pentru o gamă de proiecte artizanale. Imprimanta compactă Canon SELPHY CP1500 imprimă imagini de înaltă calitate pe o varietate de tipuri de hârtie, de la format de carte poştală la mini-autocolante, astfel încât vă puteţi crea propriile decoraţiuni pentru a sărbători sezonul.

Alegeţi creaţiile din hârtie care vă stimulează imaginaţia, descărcaţi şablonul sau designul care vă atrage atenţia, imprimaţi pe hârtia recomandată şi urmaţi instrucţiunile pentru un sezon înfricoşător spectaculos.

Decoraţiuni imprimabile

Ornamente de Halloween din hârtie agăţate de o ramură vopsită în alb.

Creative Park dispune de o serie întreagă de şabloane pentru materiale de imprimat de Halloween, cum ar fi acest set distractiv de ornamente. Veţi găsi şi informaţii despre timpul de asamblare şi tipurile de hârtie recomandate.

Un dovleac de Halloween din hârtie.

Acest dovleac de Halloween cu o faţă care rânjeşte ar arăta grozav pe un pervaz şi poate fi personalizat pentru a arăta mai puţin înfricoşător dacă doriţi un model de dovleac pentru un aspect de sezon.

Halloweenul, la fel ca multe sărbători, marchează trecerea anotimpurilor – nopţile devin mai lungi şi zilele sunt mai reci. În plus, natura este plină de viaţă şi copacii abundă de nuanţe de roşu şi portocaliu.

Puteţi aduce temele şi culorile toamnei în casa dumneavoastră imprimând fotografii mici, dar de înaltă calitate, ale grădinilor sau parcurilor din apropierea locuinţei cu o imprimantă wireless compactă, cum ar fi Canon SELPHY CP1500 sau SELPHY Square QX10. Agăţaţi fotografiile de o ramură goală pentru a crea o frumoasă decoraţiune care atârnă şi cu care puteţi împodobi peretele de deasupra şemineului, la fel cum face designerul de interior Jasmin Robertson în ghidul ei de decoraţiuni interioare inspirate din natură. Sau puteţi încerca să vă creaţi propriile modele de frunze. Imprimaţi-le pe hârtie colorată – mov, portocalie şi neagră pentru o senzaţie de Halloween – şi transformaţi-le în ghirlande cu un capsator şi aţă.

Aplicaţia Canon Creative Park include o serie de idei şi şabloane gratuite de Halloween. De ce să nu vă împodobiţi casa cu mini-lilieci, pisici şi pălării de vrăjitoare? Sau să nu agăţaţi pe geam un banner „Halloween fericit”? Toate sunt imprimate pe hârtie, astfel încât le puteţi plia şi păstra pentru anul următor sau le puteţi pune în coşul de reciclare.

Măşti şi costume de Halloween

O serie de măşti de Halloween, aranjate pe o masă sub un banner „Happy Halloween”.

Există o mulţime de şabloane de măşti de Halloween în Creative Park, inclusiv pisici negre şi bufniţe cu ochi mari, care ar putea fi un punct de pornire excelent pentru a vă crea costumaţia. Există chiar şi o pălărie de vrăjitoare şi o mătură.

Copiilor le va plăcea să-şi folosească energia şi imaginaţia confecţionându-şi propriile costume. Începeţi cu o mască de Halloween realizată acasă. Folosiţi hârtie foto mată Canon pentru un rezultat cu adevărat viu şi imprimaţi cu imprimanta Canon PIXMA. Simplă şi versatilă, cu şase cerneluri pe bază de coloranţi, Canon PIXMA G640 oferă o calitate remarcabilă. După ce decupaţi masca – inclusiv ochii – ataşaţi elastice de cauciuc pe fiecare parte, perforând găuri sau lipindu-le cu bandă adezivă sau lipici.

Creaţi apoi nişte modele de toamnă pentru tricouri. Aţi putea opta pentru dovleci sau o cană de cacao fierbinte pentru a marca sezonul. Sau, dacă doriţi să vă arătaţi latura mai înfricoşătoare, alegeţi un model cu pisici negre sau cu un schelet, care arată minunat imprimat alb pe negru. Faceţi ceva şi mai special creând un set asortat, cu numele copiilor şi anul, sau un set complet pentru întreaga familie.

Magneţi de frigider reutilizabili

O mână care pune magneţi cu pisici negre pe partea din faţă a unui aragaz.

Aceste şabloane cu pisici negre sunt ideale pentru decorarea unei bucătării înaintea unei petreceri de sezon. Creaţiile din hârtie pot fi şi o ocazie ca membrii familiei să facă ceva împreună, oferindu-le fraţilor şansa de a se apropia şi mai mult lucrând la proiecte creative.

Puteţi chiar să creaţi decoraţiuni pe care să le expuneţi în fiecare an, fie pe frigider, fie pe o ramă de oglindă – orice suprafaţă metalică va scoate în evidenţă magneţii realizaţi acasă. Nu aveţi nevoie decât de imprimanta Canon PIXMA şi hârtie foto magnetică Canon.

Nu uitaţi să aveţi aparatul foto Canon sau smartphone-ul la îndemână în timpul festivităţilor, astfel încât să puteţi înregistra momentele speciale pe măsură ce se desfăşoară. Le puteţi imprima apoi prin Wi-Fi cu imprimanta Canon PIXMA, utilizând aplicaţia Canon PRINT pentru a crea fotografii pentru albume, decoraţiuni de perete sau magneţi, astfel încât să le puteţi arăta prietenilor şi familiei şi să puteţi retrăi evenimentele ani la rândul. Alternativ, este uşor să creaţi colaje, calendare şi postere de pe smartphone cu aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor. Daţi frâu liber creativităţii şi faceţi acest Halloween unul de neuitat.

Pungi de petrecere, autocolante şi cadouri

Două brioşe cu glazură decorate cu steguleţe tematice de Halloween.

Aceste scobitori cu steguleţ cu tematică simplă pot fi un proiect ideal cu care să începeţi. Decuparea şabloanelor este o bună ocazie pentru cei mici de a-şi perfecţiona abilităţile motorii fine. Asiguraţi-vă că sunteţi în preajmă pentru a-i supraveghea pe copiii mai mici.

O foaie cu imagini cu tematică de toamnă iese dintr-o imprimantă compactă Canon.

Semnele de carte personalizate cu tematică de toamnă pot fi cadouri ideale pentru pungile de petrecere de Halloween şi sunt uşor de creat în aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout.

Casa arată bine şi cu adevărat festivă, iar întreaga familie este îmbrăcată de sărbătoare. Sunteţi gata de petrecere! Veţi găsi o mulţime de invitaţii, plicuri şi felicitări de Halloween personalizabile în Creative Park. Le puteţi imprima cu imprimanta PIXMA pe hârtie mată cu două feţe în format de card de credit, care este pliată la mijloc şi livrată cu plic pentru felicitări realizate acasă. Dacă preferaţi să folosiţi una dintre fotografiile dumneavoastră, hârtia în format de carte poştală pentru Canon SELPHY CP1500 este preimprimată cu linii pentru ştampilă şi adresă.

Găleţile de Halloween din hârtie sunt ideale pentru servirea gustărilor la petreceri, iar pungile de Halloween sunt cadouri excelente de oferit oaspeţilor. Alături de dulciuri şi o felie de plăcintă cu dovleac, puteţi umple pungile de bunătăţi cu suvenire personalizate. De ce să nu imprimaţi coli de autocolante tematice pe Canon SELPHY CP1500 pentru a decora penare, oglinzi şi telefoane? Puteţi chiar să creaţi semne de carte cu fotografiile preferate ale zilei, utilizând opţiunea Bookmark Layout (Aspect semn de carte) din aplicaţia SELPHY Photo Layout. Este atât de rapid şi de uşor să selectaţi, să personalizaţi şi să imprimaţi direct din aplicaţie pe SELPHY CP1500.

Indiferent de ce faceţi toamna aceasta, asiguraţi-vă că adăugaţi o notă de magie sezonieră cu imprimanta PIXMA sau SELPHY şi un strop de creativitate.

Articol scris de Rachel Segal Hamilton

Produse conexe

Articole conexe