IMPRIMARE ŞI CREAŢII ARTIZANALE

Conferiţi o notă personală sărbătorii Crăciunului şi imprimaţi-vă propriile felicitări

Creaţi-vă propriul decor pentru şedinţa foto de sărbători, apoi urmaţi ghidul nostru simplu pas cu pas pentru realizarea propriilor felicitări de Crăciun.
O felicitare de Crăciun imprimată acasă lângă decoraţiuni confecţionate manual şi hârtie mată faţă-verso Canon aranjate pe o faţă de masă cu model cu brăduţi de Crăciun.

Trimiterea unei felicitări personalizate este un gest atent şi mult mai distractiv decât un drum la magazin. Este uşor să realizaţi propria felicitare personalizată – nu aveţi nevoie decât de o fotografie pe care să o oferiţi, o imprimantă Canon PIXMA (de exemplu, seria Canon PIXMA TS5350a) şi un pachet de hârtie mată faţă-verso Canon.

Dacă începeţi cu o fotografie existentă, încărcaţi-o în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor pentru a o adăuga într-un şablon şi înfrumuseţaţi-o cu text şi grafică. Dacă realizaţi o imagine nouă, o idee ar fi să vă includeţi prietenii şi familia în pulovere festive. Sau puteţi face ca noi şi organiza o şedinţă foto de Crăciun cu animalul de companie. Orice variantă alegeţi, cu aceşti şapte paşi simpli este uşor să creaţi şi să vă imprimaţi propria felicitare personalizată de Crăciun.

O felicitare de Crăciun imprimată acasă expusă lângă decoraţiuni confecţionate manual şi un ornament pentru pomul de Crăciun.

Imprimanta Canon PIXMA nu este utilă doar pentru imprimarea de felicitări de Crăciun personalizate, ci o puteţi folosi şi pentru a realiza decoraţiuni şi accesorii pentru şedinţa foto de sărbători.

1. Creaţi recuzită pentru fotografia dvs.

Dacă vă hotărâţi să fotografiaţi propria imagine, aţi putea încerca să creaţi un fundal festiv. În Creative Park găsiţi o varietate de şabloane ce pot fi descărcate pentru decoraţiuni de Crăciun: orice de la ghirlande şi bannere la fulgi de zăpadă şi ornamente cu Moş Crăciun. Veţi găsi o mulţime de idei pentru creaţii de sărbători şi în aplicaţia Creative Park, care este disponibilă atât pentru iOS, cât şi pentru Android şi poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Pentru a imprima din aplicaţia Creative Park, va trebui să conectaţi o imprimantă PIXMA cu jet de cerneală compatibilă – vedeţi lista de modele de imprimante acceptate*.

2. Selectaţi şablonul pentru felicitare

O femeie răsfoieşte şabloane de felicitări de Crăciun în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor de pe smartphone.

Veţi găsi o serie de modele de felicitări de Crăciun în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor.

Aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor are o selecţie de şabloane de felicitări de Crăciun. Deschideţi aplicaţia şi selectaţi „Cards” (Felicitări) pe ecranul de pornire pentru a vedea modelele disponibile. Dacă doriţi să vă restrângeţi selecţia la acele şabloane create special pentru hârtie mată faţă-verso îndoită în prealabil, atingeţi butonul „Filter” (Filtru) din colţul din stânga sus al ecranului, apoi selectaţi „Half-fold” (Împăturire în două) la opţiunea „Card Format” (Format felicitare). Derulaţi în jos la felicitările etichetate „Christmas” (Crăciun) sau „Season's Greetings” (Urări de sezon). Când găsiţi una care vă place, atingeţi-o pentru a o descărca şi selectaţi 7” x 10” pentru „Paper Size” (Format de hârtie).

3. Importaţi-vă imaginea

Aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor vă permite să vă selectaţi imaginea dintr-o varietate de locaţii de stocare, inclusiv galeria foto a telefonului, image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram, OneDrive sau Google Photos, aşa că este uşor să vă găsiţi preferatele. Dacă este prima dată că folosiţi aplicaţia pentru a vă conecta la un sistem de stocare online, va trebui să vă introduceţi detaliile de conectare. Răsfoiţi-vă imaginile şi selectaţi-o pe cea sau pe cele pe care doriţi să le folosiţi, apoi atingeţi „Next” (Înainte) pentru a le trage în şablonul de felicitare ales.

4. Editaţi-vă felicitarea

O persoană folosind un smartphone pentru a-şi edita modelul de felicitare de Crăciun în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor.

Vă puteţi personaliza felicitarea în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor: este uşor să adăugaţi marcaje amuzante, imagini suplimentare sau un mesaj personal.

În partea de jos a ecranului veţi vedea o colecţie de instrumente uşor de utilizat pentru a adăuga imagini suplimentare sau a schimba şablonul. Puteţi să aplicaţi totodată marcaje, precum baloane explicative şi steluţe sau, în ton cu tema festivă, fulgi de zăpadă sau o crenguţă de vâsc. Aveţi şi opţiunea de a adăuga text suplimentar, aşa că puteţi include un mesaj personal pentru prieteni şi familie.

5. Încărcaţi imprimanta

O femeie cu pulover de Crăciun punând hârtie într-o imprimantă Canon PIXMA.

Când sunteţi gata să vă imprimaţi modelul, introduceţi în imprimantă hârtie mată faţă-verso.

Când sunteţi mulţumit de modelul dvs. de felicitare, este timpul să încărcaţi imprimanta cu hârtie mată faţă-verso. După cum veţi observa, colile sunt îndoite în prealabil pentru ca felicitările să poate fi împăturite ordonat. Pachetul de hârtie include şi plicuri pentru felicitări.

6. Imprimaţi-vă felicitarea

O felicitare de Crăciun realizată acasă ieşind dintr-o imprimantă Canon PIXMA seria TS5350.

Canon Seria PIXMA TS5350a este instrumentul ideal pentru proiecte de artizanat şi creaţii – şi puteţi imprima direct de pe smartphone.

O femeie împăturind o felicitare de Crăciun realizată acasă.

Hârtia mată faţă-verso Canon oferă felicitării dvs. un finisaj profesional şi este îndoită în prealabil pentru a putea fi împăturită ordonat.

Când sunteţi gata să vă imprimaţi creaţia, atingeţi „Next” (Înainte) în colţul din dreapta sus al ecranului. Dacă este prima dată când folosiţi aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor cu imprimata seria Canon PIXMA TS5350a, urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a conecta aplicaţia la imprimantă. Când aplicaţia a găsit imprimata şi s-a conectat la aceasta, atingeţi „Print” (Imprimare).

7. Împăturiţi şi trimiteţi prin poştă

O femeie punând o felicitare imprimată acasă într-un plic alb.

Hârtia mată faţă-verso include plicuri, aşa că felicitarea dvs. imprimată acasă este gata să fie trimisă.

Împăturiţi felicitarea cu atenţie pe liniile de pliere, apoi scrieţi-vă urarea în interior, puneţi felicitarea în plicul inclus şi puneţi-l în cutia poştală. Acum este timpul să vă relaxaţi şi să vă gândiţi la următorul proiect de artizanat de sărbători.

Articol scris de Angela Nicholson

* Dacă imprimanta dvs. nu este compatibilă, consultaţi site-ul web Creative Park.

Produse conexe

 • Imprimante pentru acasă

  Seria PIXMA TS5350a

  Prezentaţi-vă abilităţile creative cu gestionarea flexibilă a suporturilor, aplicaţiile creative interesante şi conexiunea perfectă cu smartphone-ul oferite de seria PIXMA TS5350a
 • Imprimante cu jet de cerneală

  Matte Photo Paper MP-101D

  Transpuneţi-vă ideile în realitate cu acest suport de imprimare versatil. Ideală pentru pasionaţi şi iubitorii de artizanat, este alegerea perfectă pentru felicitările confecţionate manual, fotografiile de pus în albume sau proiectele artizanale din Creative Park.
 • Imprimante cu jet de cerneală

  Matte Photo Paper MP-101

  Hârtia fotografică mată produce fotografii, grafică şi text de înaltă calitate, cu finisaj mat. Este potrivită şi pentru utilizări mai creative, precum felicitări, afişe şi creaţii artizanale de hârtie.

Articole conexe

 • PORTRETELE ANIMALELOR DE COMPANIE

  Portrete de animale de companie amuzante şi festive

  Sfaturi, trucuri şi tehnici simple pentru realizarea unor fotografii uimitoare cu animalul de companie, de Crăciun.

 • IMPRIMARE ŞI CREAŢII ARTIZANALE

  Sfaturi de top pentru cadouri artizanale din hârtie bine gândite

  Descoperiţi cum puteţi face cadouri remarcabile folosind Canon Creative Park şi imprimanta PIXMA.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  O provocare de iarnă cu creaţii din hârtie

  De la vârfuri de pom de Crăciun la fulgi de nea şi ornamente de agăţat, creaţi decor festiv din hârtie cu o imprimantă PIXMA şi Creative Park.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Decoraţiuni de masă din hârtie artizanală

  Creaţi decoruri frumoase pentru masă pentru toate ocaziile, folosind Creative Park.