IMPRIMARE ŞI CREAŢII ARTIZANALE

Conferiţi o notă personală sărbătorii Crăciunului şi imprimaţi-vă propriile felicitări

Creaţi-vă propriul decor pentru şedinţa foto de sărbători, apoi urmaţi ghidul nostru simplu pas cu pas pentru realizarea propriilor felicitări de Crăciun.
O felicitare de Crăciun imprimată acasă lângă decoraţiuni confecţionate manual şi hârtie mată faţă-verso Canon aranjate pe o faţă de masă cu model cu brăduţi de Crăciun.

Trimiterea unei felicitări personalizate este un gest atent şi mult mai distractiv decât un drum la magazin. Este uşor să realizaţi propria felicitare personalizată – nu aveţi nevoie decât de o fotografie pe care să o oferiţi, o imprimantă Canon PIXMA (de exemplu, Canon PIXMA seria TS5350) şi un pachet de hârtie mată faţă-verso Canon.

Dacă începeţi cu o fotografie existentă, încărcaţi-o în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor pentru a o adăuga într-un şablon şi înfrumuseţaţi-o cu text şi grafică. Dacă realizaţi o imagine nouă, o idee ar fi să vă includeţi prietenii şi familia în pulovere festive. Sau puteţi face ca noi şi organiza o şedinţă foto de Crăciun cu animalul de companie. Orice variantă alegeţi, cu aceşti şapte paşi simpli este uşor să creaţi şi să vă imprimaţi propria felicitare personalizată de Crăciun.

O felicitare de Crăciun imprimată acasă expusă lângă decoraţiuni confecţionate manual şi un ornament pentru pomul de Crăciun.

Imprimanta Canon PIXMA nu este utilă doar pentru imprimarea de felicitări de Crăciun personalizate, ci o puteţi folosi şi pentru a realiza decoraţiuni şi accesorii pentru şedinţa foto de sărbători.

1. Creaţi recuzită pentru fotografia dvs.

O femeie aplică o coală cu transfer termic pe un pulover gri.

Dacă plănuiţi să vă implicaţi prietenii şi familia într-o şedinţă foto de sărbători, aţi putea să le creaţi pulovere de Crăciun personalizate.

O femeie ţine în mâini un pulover gri decorat cu o coală cu transfer termic cu pinguin.

Colile cu transfer termic Canon sunt toate disponibile în format A4, aşa că puteţi crea modele mari sau alătura mai multe motive mai mici în acelaşi document.

Dacă vă hotărâţi să fotografiaţi propria imagine, aţi putea încerca să creaţi un fundal festiv. În Creative Park găsiţi o varietate de şabloane ce pot fi descărcate pentru decoraţiuni de Crăciun: orice de la ghirlande şi bannere la fulgi de zăpadă şi ornamente cu Moş Crăciun. Veţi găsi o mulţime de idei pentru creaţii de sărbători şi în aplicaţia Creative Park, care este disponibilă atât pentru iOS, cât şi pentru Android şi poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Pentru a imprima din aplicaţia Creative Park, va trebui să conectaţi o imprimantă PIXMA cu jet de cerneală compatibilă – vedeţi lista de modele de imprimante acceptate*.

Dacă aţi ales să implicaţi prietenii şi familia, rugaţi-i să se îmbrace special pentru ocazie în hanorace de Crăciun cu imprimeu realizat acasă. Colile cu transfer termic Canon sunt disponibile pentru materiale deschise sau închise la culoare, în funcţie de articolul pe care vreţi să vă aplicaţi modelul: un tricou alb sau o bluză de trening ori un hanorac de culoare închisă. Ambele versiuni funcţionează cel mai bine pe materiale naturale, precum bumbacul. Imprimaţi-vă modelul pe coala cu transfer termic, decupaţi-l şi aplicaţi-l cu fierul de călcat pe material – consultaţi instrucţiunile pentru informaţii mai detaliate.

Acum că aţi creat o tematică pentru şedinţa foto de sărbători, sunteţi pregătit să realizaţi fotografia. Veţi obţine o imagine de cea mai bună calitate dacă folosiţi un aparat foto – Canon EOS 850D sau Canon EOS M50 ar fi ideal – dar puteţi folosi şi telefonul dacă preferaţi. Puteţi folosi orice fotografie vă place.

2. Selectaţi şablonul pentru felicitare

O femeie răsfoieşte şabloane de felicitări de Crăciun în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor de pe smartphone.

Veţi găsi o serie de modele de felicitări de Crăciun în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor.

Aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor are o selecţie de şabloane de felicitări de Crăciun. Deschideţi aplicaţia şi selectaţi „Cards” (Felicitări) pe ecranul de pornire pentru a vedea modelele disponibile. Dacă doriţi să vă restrângeţi selecţia la acele şabloane create special pentru hârtie mată faţă-verso îndoită în prealabil, atingeţi butonul „Filter” (Filtru) din colţul din stânga sus al ecranului, apoi selectaţi „Half-fold” (Împăturire în două) la opţiunea „Card Format” (Format felicitare). Derulaţi în jos la felicitările etichetate „Christmas” (Crăciun) sau „Season's Greetings” (Urări de sezon). Când găsiţi una care vă place, atingeţi-o pentru a o descărca şi selectaţi 7” x 10” pentru „Paper Size” (Format de hârtie).

3. Importaţi-vă imaginea

Aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor vă permite să vă selectaţi imaginea dintr-o varietate de locaţii de stocare, inclusiv galeria foto a telefonului, image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram, OneDrive sau Google Photos, aşa că este uşor să vă găsiţi preferatele. Dacă este prima dată că folosiţi aplicaţia pentru a vă conecta la un sistem de stocare online, va trebui să vă introduceţi detaliile de conectare. Răsfoiţi-vă imaginile şi selectaţi-o pe cea sau pe cele pe care doriţi să le folosiţi, apoi atingeţi „Next” (Înainte) pentru a le trage în şablonul de felicitare ales.

4. Editaţi-vă felicitarea

O persoană folosind un smartphone pentru a-şi edita modelul de felicitare de Crăciun în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor.

Vă puteţi personaliza felicitarea în aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor: este uşor să adăugaţi marcaje amuzante, imagini suplimentare sau un mesaj personal.

În partea de jos a ecranului veţi vedea o colecţie de instrumente uşor de utilizat pentru a adăuga imagini suplimentare sau a schimba şablonul. Puteţi să aplicaţi totodată marcaje, precum baloane explicative şi steluţe sau, în ton cu tema festivă, fulgi de zăpadă sau o crenguţă de vâsc. Aveţi şi opţiunea de a adăuga text suplimentar, aşa că puteţi include un mesaj personal pentru prieteni şi familie.

5. Încărcaţi imprimanta

O femeie cu pulover de Crăciun punând hârtie într-o imprimantă Canon PIXMA.

Când sunteţi gata să vă imprimaţi modelul, introduceţi în imprimantă hârtie mată faţă-verso.

Când sunteţi mulţumit de modelul dvs. de felicitare, este timpul să încărcaţi imprimanta cu hârtie mată faţă-verso. După cum veţi observa, colile sunt îndoite în prealabil pentru ca felicitările să poate fi împăturite ordonat. Pachetul de hârtie include şi plicuri pentru felicitări.

6. Imprimaţi-vă felicitarea

O felicitare de Crăciun realizată acasă ieşind dintr-o imprimantă Canon PIXMA seria TS5350.

Imprimanta Canon PIXMA seria TS5350 este instrumentul ideal pentru proiecte de artizanat şi creaţii – şi puteţi imprima direct de pe smartphone.

O femeie împăturind o felicitare de Crăciun realizată acasă.

Hârtia mată faţă-verso Canon oferă felicitării dvs. un finisaj profesional şi este îndoită în prealabil pentru a putea fi împăturită ordonat.

Când sunteţi gata să vă imprimaţi creaţia, atingeţi „Next” (Înainte) în colţul din dreapta sus al ecranului. Dacă este prima dată când folosiţi aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor cu imprimata Canon PIXMA seria TS5350, urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a conecta aplicaţia la imprimantă. Când aplicaţia a găsit imprimata şi s-a conectat la aceasta, atingeţi „Print” (Imprimare).

7. Împăturiţi şi trimiteţi prin poştă

O femeie punând o felicitare imprimată acasă într-un plic alb.

Hârtia mată faţă-verso include plicuri, aşa că felicitarea dvs. imprimată acasă este gata să fie trimisă.

Împăturiţi felicitarea cu atenţie pe liniile de pliere, apoi scrieţi-vă urarea în interior, puneţi felicitarea în plicul inclus şi puneţi-l în cutia poştală. Acum este timpul să vă relaxaţi şi să vă gândiţi la următorul proiect de artizanat de sărbători.

Articol scris de Angela Nicholson

* Dacă imprimanta dvs. nu este compatibilă, consultaţi site-ul web Creative Park.

Articole conexe

 • PORTRETELE ANIMALELOR DE COMPANIE

  Portrete de animale de companie amuzante şi festive

  Sfaturi, trucuri şi tehnici simple pentru realizarea unor fotografii uimitoare cu animalul de companie, de Crăciun.

 • Ilustraţi momente de familie cu un calendar foto

  IMPRIMARE CREATIVĂ

  Creaţi un calendar foto

  Personalizaţi şi creaţi un calendar foto plin de amintiri preţioase.

 • IMPRIMARE DE CREAŢII ARTIZANALE

  Imprimaţi şi confecţionaţi Crăciunul acesta

  Realizaţi-vă singuri cadourile de Crăciun, decoraţiunile şi jocurile pentru perioada sărbătorilor.

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Decoraţiuni de masă din hârtie artizanală

  Creaţi decoruri frumoase pentru masă pentru toate ocaziile, folosind Creative Park.