Easy-PhotoPrint Editor App

APLICAŢIA EASY-PHOTOPRINT EDITOR

Editaţi-vă fotografiile şi creaţi colaje, felicitări şi alte cadouri personalizate cu această aplicaţie gratuită şi uşor de utilizat de editare a fotografiilor.

Aplicaţie gratuită de editare a fotografiilor pentru imprimantele PIXMA şi MAXIFY

Aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor este o modalitate simplă de a vă transforma fotografiile preferate în fotografii imprimate elegante sau cadouri unice, într-un mod extrem de creativ şi personalizat – nu numai că facilitează imprimarea, ci o face şi distractivă!
 • Operare intuitivă pentru imprimare uşoară

  Alegeţi imagini şi documente direct de pe dispozitivul dumneavoastră sau de pe image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram şi OneDrive, editaţi, decoraţi şi imprimaţi.

 • O mulţime de şabloane gata de utilizare

  Alegeţi dintre numeroasele şabloane utile şi utilizaţi un editor de aspect gratuit pentru a crea machete foto, felicitări, colaje, calendare, etichete de disc, fotografii pentru acte de identitate, cărţi de vizită, autocolante sau postere.

 • Editaţi şi personalizaţi imaginile

  Editaţi imaginile, decupaţi-le, schimbaţi fundalul, adăugaţi text sau o ramă şi utilizaţi „ştampile” creative, cum ar fi săgeţi, baloane explicative, animale, numere şi simboluri, pentru a crea exact imprimatul dorit.

 • Creaţi colaje

  Colectaţi-vă amintirile într-un album unic pe care îl puteţi păstra pentru plăcerea dumneavoastră sau oferi cadou. Selectaţi modele imprimabile de hârtie de ambalat şi personalizaţi-le pentru un finisaj personalizat.

 • Administrarea afacerilor şi personală

  Creaţi postere şi personalizaţi-le pentru a se potrivi afacerii dumneavoastră. Imprimaţi fotografii pentru acte de identitate, creaţi-vă propriile cărţi de vizită sau creaţi un calendar şi imprimaţi etichete pentru discuri.

Disponibilă pe iOS şi Android

Descărcaţi aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint Editor

Disponibilă pentru Mac şi Windows

Descărcaţi versiunea pentru desktop a aplicaţiei Canon Easy-PhotoPrint Editor

Compatibilitate

Consultaţi următorul site web pentru imprimantele acceptate.

Articole conexe

S-ar putea să vă intereseze şi…

 • Aplicaţia Canon PRINT Inkjet/SELPHY

  Profitaţi de lumea conectivităţii Wi-Fi şi revoluţionaţi modul în care imprimaţi, copiaţi şi scanaţi.

 • Creative Park

  De la idei simple pentru creaţii la modele 3D în stil origami – aduceţi amuzamentul creaţiilor din hârtie în viaţa de zi cu zi şi adăugaţi o notă personală creaţiilor dumneavoastră cu funcţia de editare.

 • Nail Sticker Creator for Canon

  Creaţi modele artistice pentru unghii şi exprimaţi-vă propriile idei unice cu Nail Sticker Creator for Canon. Selectaţi din sutele de şabloane sau din propriile fotografii pentru un aspect personalizat.

 • image.canon

  Transfer fără probleme al imaginilor şi filmelor de pe aparatul foto Canon pe dispozitivele şi serviciile dumneavoastră web.