A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Înapoi la şcoală: faceţi lecţiile distractive cu ajutorul unei imprimante Canon PIXMA

Nu există nicio experienţă mai plină de satisfacţii decât să vedem copiii crescând. În timp ce-şi croiesc propriul drum în lume, este un privilegiu să vedem cum li se dezvoltă gândirea şi cum îşi manifestă creativitatea. Indiferent dacă aţi ales o şcoală pentru copiii dvs. sau preferaţi să urmeze un sistem de educaţie la domiciliu, învăţarea de acasă joacă un rol vital în călătoria copiilor dvs. Spaţiul liniştitor şi familiar oferă un mediu sigur şi stimulant în care pot să exploreze, să-şi urmeze interesele şi să creeze proiecte personale. Existenţa unor instrumente corecte la îndemână nu le va asigura doar succesul, dar vă va ajuta să participaţi mai uşor la călătoria lor.

Când vă gândiţi la ce are nevoie copilul dvs. pentru anul şcolar care urmează, o imprimantă flexibilă de familie ar trebui să fie prima pe listă.

Conectaţi-vă

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Imprimaţi de pe smartphone utilizând aplicaţia Canon PRINT, iar în cazul în care copiii vor să-şi manifeste creativitatea când îşi fac temele, aceştia pot edita şi personaliza propriile creaţii în aplicaţiile Canon Easy-PhotoPrint Editor şi Canon Creative Park.

Canon PIXMA seria TS5350, modelul mediu al gamei, este o opţiune perfectă pentru mulţi, deoarece este uşor de utilizat, are un preţ accesibil şi este compatibil cu smartphone-ul. Pentru copii, imprimarea cu una dintre numeroasele aplicaţii Canon va fi „floare la ureche” (conform unui utilizator de cinci ani)! Conectivitatea wireless este simplu de configurat şi puteţi să conectaţi imprimanta la mai multe calculatoare sau dispozitive inteligente în acelaşi timp, pentru flexibilitate completă pentru întreaga familie.

Economisiţi timp

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Educaţia de acasă poate părea o corvoadă în combinaţie cu rutina zilnică din gospodărie, dar imprimantele Canon PIXMA vă permit să imprimaţi materiale dedicate pentru studiu şi să vă organizaţi.

Există multe aplicaţii de imprimare Canon (pentru iOS sau Android) cu care este compatibil modelul PIXMA seria TS5350, dar pentru mai multă versatilitate, aplicaţia Canon PRINT este un bun punct de pornire. Nu trebuie decât să o descărcaţi pe un dispozitiv inteligent, să urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru conectarea la imprimantă şi puteţi începe să imprimaţi fotografii şi documente, să scanaţi şi să copiaţi. Această aplicaţie se conectează şi la servicii de cloud externe, inclusiv image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram şi OneDrive. Pentru adulţi, adolescenţi şi copiii mai mari, posibilitatea de a accesa şi imprima direct de pe aceste platforme populare şi servicii de stocare în cloud este o funcţie minunată care îi ajută să economisească timp. Canon PIXMA seria TS5350 este compatibil cu Apple AirPrint şi Mopria pentru Android după o configurare iniţială, ceea ce înseamnă că puteţi imprima de pe orice produs Apple sau dispozitiv Android cu o simplă apăsare de buton de oriunde aveţi conexiune la reţea.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Utilizând aplicaţia Canon PRINT, puteţi să imprimaţi materiale educative comod, de pe canapea, făcând educaţia de acasă simplă şi rapidă.

Pe lângă funcţiile extraordinare de imprimare, modelul Canon PIXMA seria TS5350 dispune şi de un scanner (rezoluţie de maximum 1200x2400 dpi), făcând fotocopierea materialelor de studiu şi multiplicarea fişelor de lucru o treabă simplă şi rapidă. Utilizaţi şi aplicaţia Canon PRINT pentru a ajusta uşor setările şi lăsaţi modelul Canon PIXMA seria TS5350 să se ocupe de ce este mai greu.

Inspiraţi şi încurajaţi creativitatea

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Imprimarea materialelor pentru educaţia de acasă deschide o lume a creativităţii pe care o puteţi adapta la nevoile copiilor dvs. Trebuie să exerseze scrisul de mână? Imprimaţi-le materiale care să-i ghideze pentru a scrie de mână!

Ce să alegeţi? Pe lângă aplicaţia Canon PRINT, atât Canon Easy-PhotoPrint Editor, cât şi aplicaţia Canon Creative Park merită să fie instalate pe smartphone pentru mai multe opţiuni creative. Cu Canon Easy-PhotoPrint Editor puteţi să creaţi colaje din mai multe imagini, să realizaţi un calendar, să proiectaţi un poster şi să imprimaţi autocolante, pentru a enumera doar câteva dintre opţiunile disponibile. Șabloanele elegante ale aplicaţiei variază de la aranjamente adaptate pe care le puteţi personaliza complet, până la şabloane grafice care sunt deja gata de utilizat. Cu aplicaţia Canon Creative Park, într-o singură după-amiază puteţi să creaţi un album de familie, să imprimaţi un set de cartonaşe cu literele alfabetului şi să creaţi un poster pentru un eveniment special. Vă veţi bucura şi dvs. şi copiii de varietatea creativă şi distractivă pe care o oferă aceste aplicaţii, în plus, acestea sunt uşor şi sigur de utilizat pentru membrii mai mici ai familiei.

Imprimare fără limite

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
Canon PIXMA seria TS5350 utilizează cernelurile ChromaLife100 de la Canon pentru rezultate vii şi de durată.

Într-o locuinţă de familie în care toată lumea foloseşte aceeaşi imprimantă, poate fi liniştitor să ştiţi că sistemul de alimentare pe două căi are o capacitate suficientă; puteţi să încărcaţi Canon PIXMA seria TS5350 cu până la 200 de coli de hârtie simplă (100 de coli în spate şi 100 de coli în caseta frontală reglabilă) sau maximum 20 de coli de hârtie fotografică (doar în spate). Modelul Canon PIXMA seria TS5350 poate să imprime şi pe ambele feţe, pentru a minimiza cantitatea de hârtie folosită şi pentru a reduce deşeurile. Modelul Canon PIXMA seria TS5350 dispune şi de un sistem cu două cartuşe cu cerneală (negru şi color) care utilizează cernelurile ChromaLife100 de la Canon pentru rezultate vii. Cartuşele sunt disponibile în dimensiunea standard sau XL; puteţi să imprimaţi de două ori mai multe pagini folosind cartuşul XL, ceea ce înseamnă un cost mai mic per imprimare.

Datorită aplicaţiilor inventive, modelul Canon PIXMA seria TS5350 este mult mai mult decât o imprimantă! Este un instrument care poate materializa cantităţi nesfârşite de informaţii digitale, imagini şi documente cu o singură apăsare de buton, cu ajutorul tehnologiei smartphone-urilor şi al şabloanelor de formate creative.

Alegerea unei imprimante

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
Seria PIXMA TS include o gamă de imprimante adecvate pentru cerinţele dvs. şi fiecare asigură libertate creativă pentru a face temele de la şcoală, plus multe altele, de acasă.

Gama de imprimante Canon PIXMA cu jet de cerneală are câte un model pentru fiecare. Pe lângă Canon PIXMA seria TS5350, gama PIXMA TS mai include şi alte câteva modele de imprimante.

Canon PIXMA seria TS3350

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Acest model de nivel de bază imprimă imagini fără margini de maximum 5x7 inch şi dispune de un ecran LCD de 1,5 inch. Această imprimantă cu preţ accesibil oferă un raport calitate-preţ excelent şi este o alegere extraordinară dacă nu aveţi nevoie de un sistem cu alimentare dublă cu hârtie, în plus este ajutorul perfect pentru temele pentru acasă sau pentru imprimări generale de acasă.

Canon Seria PIXMA TS5150

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Modelul Canon PIXMA seria TS5150 de familie este similar cu Canon PIXMA seria TS5350 din gama PIXMA, cu care are multe caracteristici în comun, doar ecranul LCD este mai mare, având 2,5 inch. La fel ca Canon PIXMA seria TS5350, modelul Canon PIXMA seria TS5150 dispune de un sistem dublu de alimentare cu hârtie, iar tava posterioară şi caseta frontală sunt compatibile cu o gamă largă de formate de hârtie şi plicuri, până la A4.

Canon PIXMA seria TS6350

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Pe ce să vă concentraţi când imprimaţi fotografii de calitate înaltă? Modelul Canon PIXMA seria TS6350 dispune de un sistem cu cerneluri individuale cu cinci cartuşe (pigment negru, negru, cyan, magenta şi galben), ceea ce înseamnă că puteţi înlocui cartuşele separate de cerneală când se consumă. Această imprimantă universală poate imprima fotografii fără margini de 10x15 cm în doar 21 de secunde, iar conectivitatea pentru imprimare wireless este simplu de utilizat.

Canon PIXMA seria TS8350

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

Spre vârful gamei PIXMA TS se află elegantul model Canon PIXMA seria TS8350. Cu un sistem cu cerneluri individuale cu şase cartuşe (pigment negru, negru, cyan, magenta, galben şi albastru fotografic), această imprimantă poate oferi rezultate de nivel înalt. Aceasta este adecvată pentru cei care preţuiesc calitatea şi care doresc să imprime fotografii perfecte. Are un slot pentru cardurile de memorie SD, pentru a putea imprima direct de pe cardul de memorie, un ecran tactil de 4,3 inch şi o tavă versatilă şi multifuncţională cu disc care permite imprimarea unor materiale, precum stickere şi modele pentru decorarea unghiilor.

Articol scris de Claire Gillo

Articole conexe
Printer fun for everyone

IMPRIMARE CREATIVĂ

Imprimare distractivă pentru toată lumea

Şase moduri în care imprimanta PIXMA poate da un nou suflu locuinţei, activităţilor de familie şi dispozitivelor dumneavoastră.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

IMPRIMARE ŞI ARTIZANAT

Descoperiţi sute de proiecte gratuite şi distractive pentru creaţii din hârtie

De la spectacole de păpuşi la jocuri de societate, de la materiale didactice la labirinturi care antrenează atenţia, utilizaţi gama de creaţii din hârtie Creative Park pentru a distra copiii şi a-i ţine ocupaţi.

Produse conexe

Produse conexe

Produse conexe

Articole conexe

Get Inspired (Inspiră-te) este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile