SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Înapoi la şcoală: organizaţi-vă cu o imprimantă Canon

Aflaţi cum vă poate ajuta o imprimantă Canon pe dumneavoastră şi copiii dumneavoastră să vă pregătiţi pentru noul an şcolar şi să vă distraţi învăţând.
Un copil stă pe genunchii unei femei zâmbitoare şi colorează materiale imprimate cu o imprimantă Canon PIXMA. În fundal, se pot vedea mâini care ţin un smartphone.

Cei mai mulţi copii adoră vacanţele şcolare, iar acum sunt mai multe activităţi care le atrag atenţia ca oricând; şi totuşi, nici nu vă daţi seama când este iar timpul să se întoarcă la şcoală. O imprimantă Canon îi poate ajuta pe copii să profite de entuziasmul din timpul vacanţei de vară şi să se implice în pregătirile pentru noul an şcolar.

Este simplu să conectaţi imprimantele PIXMA şi SELPHY CP1500 la calculatoare şi dispozitive mobile ca toată familia să poată participa. Copiii pot imprima rapid şi uşor folosind gama largă de aplicaţii de imprimare Canon. Ghidul nostru pentru aplicaţiile şi software-ul Canon vă vor ajuta să alegeţi instrumentul potrivit pentru proiectul dumneavoastră. Iată câteva idei pentru a începe.

Se pot vedea o pereche de mâini care ţin un smartphone pe care se vede o aplicaţie de imprimare Canon. Imaginea de pe ecranul smartphone-ului iese din imprimanta din fundal.

Aplicaţia Canon PRINT vă ajută să imprimaţi de pe un smartphone, iar în cazul în care copiii vor să-şi manifeste creativitatea când fac proiectele şcolare, aceştia pot edita şi personaliza propriile creaţii în aplicaţiile Canon Easy-PhotoPrint Editor şi Creative Park.

1. Imprimaţi orarele

O imprimantă Canon SELPHY CP1500 albă imprimă o imagine cu o fetiţă în uniformă de şcoală. Imaginea conţine şi un mic cod QR.

Canon SELPHY CP1500 poate imprima coduri QR, astfel încât puteţi adăuga linkuri către cluburi şi organizaţii pe materialele imprimate, pentru acces uşor la detaliile adreselor şi la orare.

O imagine realizată de sus cu o persoană care trece datele pentru luna septembrie într-un calendar artizanal.

Folosiţi imprimanta Canon pentru a vă transforma fotografiile de familie preferate în calendare personalizate, astfel încât să nu rataţi niciodată un club extraşcolar sau o întâlnire pentru joacă. Puteţi chiar crea mici magneţi utilizând hârtie foto Canon magnetică pentru a prinde orarele şi calendarele pe frigider.

Artă lunea, jocuri marţea, ştiinţă miercurea. Este destul de greu să ţineţi evidenţa a tot ce trebuie să-şi amintească copiii şi adolescenţii din familie pentru diversele lecţii din timpul săptămânii – fără a mai lua în calcul cluburile şi activităţile de după şcoală.

Imprimaţi-le orarele şi lipiţi-le pe un panou sau pe frigider, iar toată familia poate vedea ce trebuie să îşi amintească să aducă într-o anumită zi. S-a terminat cu fuga la secretariat pentru a lăsa o pereche de încălţăminte de fotbal uitată.

Puteţi imprima totodată calendare cu aplicaţia Easy-PhotoPrint Editor, în care puteţi adăuga petreceri aniversare, întâlniri pentru joacă sau alte evenimente viitoare de familie; de asemenea, puteţi adăuga chiar şi notiţe despre cine duce sau ia copiii de la şcoală într-o anumită zi.

Fiind compatibilă cu imprimantele PIXMA, este simplu să folosiţi aplicaţia Canon PRINT pentru a imprima wireless de pe smartphone. Puteţi să folosiţi aplicaţia pentru a imprima sau scana din diverse servicii cloud, prezente acum în multe şcoli pentru activităţi în clasă sau teme, inclusiv image.canon, Dropbox™, Google Classroom™, Google Drive™ şi Microsoft OneDrive®. Cele mai multe imprimante Canon PIXMA sunt compatibile cu Apple® AirPrint® şi Mopria® pentru Android după o configurare iniţială, ceea ce înseamnă că puteţi imprima de pe orice produs Apple sau dispozitiv Android cu o simplă apăsare de buton de oriunde aveţi conexiune la reţea.1

2. Aplicaţi autocolante pe sticle şi cutii de mâncare

O imprimantă Canon albă imprimă pe o coală de hârtie aceeaşi imagine a unei fetiţe repetată de opt ori.

Utilizaţi imprimanta Canon SELPHY CP1500 pentru a vă imprima etichetele personalizate pe hârtii autocolante pătrate (KC-18IS, 54 x 54 mm), în format de card de credit (KC-18IF, 54 x 86 mm) sau mini (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

Se pot vedea două mâini care aplică cu grijă pe o sticlă verde de apă un autocolant cu o fotografie a unei fetiţe.

Pur şi simplu dezlipiţi hârtia suport şi aplicaţi pe cutia de mâncare sau pe sticla de apă a copilului.

Multe şcoli le cer acum copiilor să-şi aducă zilnic propria sticlă de apă. Cum însă unicornii, dinozaurii şi unele personaje de desene animate sunt în topul preferinţelor mai tuturor elevilor de şcoală primară, acestea pot fi cu uşurinţă încurcate.

Folosiţi imprimanta compactă Canon SELPHY CP1500 pentru a vă crea propriile etichete personalizate pentru sticle, cutii de mâncare şi tocuri de ochelari folosind colile de autocolante Canon SELPHY, disponibile în diverse mărimi, in locul hârtiei simple folosită pentru fotografii şi documente. Aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout are o opţiune Label Layout (Aspect etichetă), astfel că puteţi selecta o fotografie din galeria foto şi o puteţi personaliza cu text, ştampile şi culori. De asemenea, există şi opţiunea de a crea etichete mici, cu care puteţi imprima opt imagini mai mici (identice sau diferite) pe o singură coală.

Cutie metalică pentru prânz? Nicio problemă. Folosiţi imprimanta Canon PIXMA pentru a vă crea etichetele pe hârtie foto magnetică Canon. Autocolantele se vor lipi de suprafaţă şi le veţi putea îndepărta când trebuie să spălaţi cutia de mâncare.

3. Folosiţi creativ desenele

O imprimantă Canon neagră imprimă pictura unui copil pe hârtie foto magnetică Canon. Pe masă, lângă imprimantă se vede opera de artă originală.

Puteţi imprima imagini frumoase, durabile şi bogate în detalii pentru a pune în valoare lucrările artistice ale copiilor. Dacă imprimanta dumneavoastră are scaner, le puteţi scana creaţiile artistice şi apoi imprima.

Desenele copiilor sunt deseori făcute pe hârtie cu creioane, carioci, creioane colorate şi vopsele. Folosind scannerul integrat în cele mai multe imprimante Canon PIXMA sau opţiunea Copiere de pe smartphone, este rapid şi uşor să transferaţi desenele copiilor în spaţiul digital, gata pentru a fi imprimate sau pentru a face copii. De asemenea, puteţi scana de pe smartphone folosind aplicaţia Canon PRINT. Puteţi chiar să imprimaţi câteva pe hârtie magnetică Canon pentru a le expune pe frigider, astfel încât să nu vă faceţi griji că originalul se va murdări, rupe sau uza. Deoarece fiecare coală de hârtie are doar 10 x 15 cm, veţi putea expune destul de multe lucrări artistice simultan.

O altă modalitate de a expune desenele copiilor este Canon Photo Cube, care nu numai că oferă un mod inteligent de a stoca fotografiile şi materialele imprimate pătrate, ci are şi opţiunea de a le decora cu imagini pe exterior pentru a personaliza aspectul. Copiii îl pot folosi pentru a le arăta altor persoane fotografiile preferate din vacanţa de vară sau chiar şi pentru proiecte, cum ar fi trecerea anotimpurilor. Photo Cube vine cu două cartuşe de cerneală şi 40 de foi de hârtie pătrată fotografică lucioasă superioară II.

4. Creaţi-vă propriile semne de carte

Semne de carte în formă de casă, create folosind şabloanele din Canon Creative Park, poziţionate pe paginile deschise ale unei cărţi.

Creative Park are o gamă largă de şabloane pentru semne de carte, inclusiv aceste modele drăguţe în formă de casă.

O imagine realizată de sus cu cărţi de exerciţii colorate, coli de autocolante şi o imprimantă Canon SELPHY CP1500 care imprimă fotografia unei fetiţe în uniformă de şcoală.

Imprimantele SELPHY pot fi folosite cu orice dispozitiv inteligent pentru a putea crea rapid şi uşor semne de carte şi etichete.

Copiii pot folosi imprimantele PIXMA sau SELPHY şi pentru a imprima modele de semne de carte pentru începutul şcolii.

Utilizatorii PIXMA pot găsi şabloane de semne de carte pe site-ul Creative Park, inclusiv diverse tipuri de animale sau chiar şi nişte semne de carte drăguţe în formă de pinguin.

Aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout vă oferă opţiunea de a crea semne de carte personalizate folosind SELPHY CP1500. Selectaţi opţiunea Bookmark Layout (Aspect semn de carte) şi hârtie în format de carte poştală (100 x 148 mm), apoi decideţi dacă doriţi ca imaginile alese să fie aliniate în partea de sus sau de jos a semnului de carte. Opţiunea Bookmark Layout (Aspect semn de carte) este utilă şi pentru imprimarea fotografiilor de identificare pentru autobuz sau permise de bibliotecă.

5. Imprimaţi fără limite

O femeie şi un copil care zâmbesc stau la o masă lângă o imprimantă Canon PIXMA MegaTank. Femeia umple rezervoarele de cerneală ale imprimantei, în timp ce copilul colorează o coală imprimată.

Dacă imprimanta dumneavoastră este folosită frecvent de întreaga familie, pentru tot felul de aplicaţii de la materiale şcolare la munca de acasă, seria Canon PIXMA G3470 a imprimantelor MegaTank are rezervoare de cerneală reîncărcabile care pot fi o opţiune mai economică pentru imprimarea de volume mari.

Pentru familiile ocupate, cu volume mai mari de imprimare, seria PIXMA G3470 este o altă opţiune potrivită. Aceste imprimante MegaTank au rezervoare reîncărcabile mari care pot fi reîncărcate folosind recipiente de cerneală uşor de folosit, fără mizerie. Un set complet de recipiente de cerneală poate fi folosit pentru până la 8.1002 de pagini, la doar o fracţiune din preţul cartuşelor, astfel fiind mult mai ieftin când aveţi volume mari de imprimat.

Un nou semestru este întotdeauna o provocare de organizare atât pentru părinţi şi tutori, cât şi pentru copii. Poate fi şi mai dificil când un copil începe un an nou şcolar sau când începe la o şcoală nouă. Având un caracter versatil şi flexibil şi o gamă variată de dispozitive la care se pot conecta, imprimantele Canon pot simplifica întregul proces, ajutând întreaga familie să se organizeze într-un mod creativ şi distractiv.

Scris de Matthew Richards, Claire Gillo şi Rachel Segal Hamilton

 1. Dropbox este marcă comercială a Dropbox, Inc.
  Google, Google Classroom şi Google Drive sunt mărci comerciale ale Google LLC, iar acest site nu este aprobat sau afiliat cu Google în niciun fel.
  Microsoft OneDrive este marcă comercială înregistrată a Microsoft Corporation în Statele Unite şi în alte ţări.
  Apple şi AirPrint sunt mărci comerciale ale companiei Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi în alte ţări şi regiuni.
  Mopria este o marcă comercială a Mopria Alliance, Inc.
 2. Modul economic reduce consumul de cerneală neagră prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 26 % mai multe pagini decât în modul standard. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 29103 şi simularea imprimării continue cu înlocuire după configurarea iniţială.

Produse conexe

 • Canon PIXMA G3470

  Imprimante MegaTank

  Seria PIXMA G3470

  Imprimaţi, copiaţi şi scanaţi acasă cu această imprimantă rapidă, echipată cu Wi-Fi şi rezervoare de cerneală reîncărcabile
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1500

  Creaţi fotografii viu colorate şi foarte rezistente în doar câteva secunde cu această imprimantă foto compactă uşor de utilizat.
 • Imprimante cu jet de cerneală

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Adăugaţi un plus de creativitate şi interactivitate fotografiilor imprimate cu hârtia foto magnetică Canon MG-101.
 • Articole conexe

 • IMPRIMARE CREATIVĂ

  Imprimaţi liste, planuri şi obiective

  Fiţi creativ cu o imprimantă Canon PIXMA şi rămâneţi organizat şi conectat la momentul prezent pe tot parcursul anului.

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru birourile de acasă

  Lucraţi fără griji de acasă cu imprimantele Canon PIXMA şi MAXIFY.

 • IMPRIMARE

  Cum să folosiţi o imprimantă wireless

  Modalităţi inteligente de a profita la maximum de imprimanta wireless.

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru studenţi

  Fiecare student are nevoie de o imprimantă – descoperiţi cele mai bune opţiuni accesibile pentru nevoile dumneavoastră.