IMPRIMARE

Alegeţi cea mai bună imprimantă pentru acasă pentru nevoile dumneavoastră

Indiferent dacă doriţi o imprimantă pentru întreaga familie, pentru biroul de acasă sau pentru artizanat şi imprimarea fotografiilor, există o imprimantă Canon potrivită pentru nevoile şi bugetul dumneavoastră.
O femeie se uită la un teanc de hârtii, o imprimantă Canon PIXMA şi alte articole de papetărie aşezate pe masă.

Alegerea celei mai bune imprimante pentru nevoile dumneavoastră poate fi dificilă. Unii dintre noi au nevoie să imprime doar ocazional, în timp ce alţii ar putea face parte dintr-o familie ocupată care doreşte să se bazeze pe o imprimantă pentru orice, de la documente simple monocrome şi color, la teme pentru acasă şi lucrul hibrid în biroul de acasă, până la artizanat, hobby-uri şi crearea de fotografii imprimate lucioase.

Imprimantele wireless au devenit esenţiale, oferind opţiunea de scanare şi imprimare de pe laptopuri, smartphone-uri şi tablete. Capacitatea de a scana şi imprima direct din cloud a devenit la fel de importantă, menţinând pasul cu creşterea lucrului hibrid.

Alt aspect de reţinut este că imprimantele cu jet de cerneală pe bază de cartuşe pot fi mai rentabile pentru imprimarea ocazională, în timp ce imprimantele MegaTank cu recipientele lor de cerneală cu reîncărcare vor reduce semnificativ costul total de deţinere pentru imprimarea unor volume mai mari.

Citiţi mai departe pentru a afla ce imprimante Canon ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Cea mai bună imprimantă pentru imprimare generală acasă

Un laptop şi o imprimantă Canon PIXMA stau pe o masă din lemn într-o casă, cu o lampă neagră deasupra imprimantei.

Atât Canon PIXMA TS7650i, cât şi PIXMA TS7750i vă permit să vă înscrieţi la planul de imprimare PIXMA1. Acest serviciu pe bază de abonament monitorizează automat nivelurile de cerneală ale imprimantei pe internet şi vă asigură că veţi primi cartuşe de schimb livrate direct la adresa dumneavoastră înainte de a rămâne fără cerneală.

O imprimantă versatilă pentru copii, studenţi şi viaţa de familie în general trebuie să fie accesibilă şi uşor de utilizat. Ca să începem cu o variantă simplă, imprimanta Canon PIXMA seria TS3450 este extrem de uşor de configurat şi de utilizat, folosind doar două cartuşe de cerneală FINE (negru şi tricolor), cu o opţiune de cartuşe de mare capacitate pentru rentabilitate sporită.

Seria PIXMA TS3450 este o imprimantă compactă şi uşoară, dar are un scaner încorporat pentru scanare şi copiere. Pe lângă documente de înaltă calitate, poate imprima fotografii fără margini de 10 x 15 cm, 13 x 13 cm şi 18 x 13 cm. Dispune şi de conectivitate Wi-Fi încorporată, astfel încât să puteţi imprima de oriunde din casă, utilizând calculatorul, smartphone-ul sau tableta.

Făcând un pas înainte în ceea ce priveşte performanţa, versatilitatea şi uşurinţa în utilizare, PIXMA TS7650i are un design compact care se potriveşte mediului de acasă, dar este totodată plină de funcţii utile şi beneficii pentru productivitate. Cartuşele de imprimare de nouă generaţie cu capete de imprimare încorporate permit viteze de imprimare rapide de aproximativ 15 ipm (imprimări pe minut) pentru documentele monocrome şi 10 ipm pentru documentele color. De asemenea, are o cerneală neagră pe bază de pigment cu o formulă nouă, ceea ce o face prima imprimantă Canon pentru acasă cu o durabilitate a textului negru echivalentă cu cea a imprimantelor Canon pentru companii. Copierea la o singură atingere este la fel de rapidă şi puteţi, de asemenea, să scanaţi direct pe un smartphone sau o tabletă utilizând un cod QR afişat pe ecranul tactil. PIXMA TS7750i adaugă un alimentator automat de documente pentru a simplifica scanarea şi copierea documentelor cu mai multe pagini. În plus, cu interfaţa Switch UI optimizată, puteţi comuta cu uşurinţă între diferite sarcini pentru stilul de viaţă, studiu şi serviciu.

O persoană lucrează la un birou din lemn cu un monitor, o tastatură şi o imprimantă Canon pe acesta. Pe peretele de deasupra biroului sunt lipite mai multe foi mici de hârtie cu note scrise pe ele.

Cu costuri de funcţionare extrem de reduse, care generează un cost total de deţinere deosebit de scăzut, gama Canon PIXMA G2470 include patru modele. Seria Canon PIXMA G3470 prezentată aici dispune de un scaner şi conectivitate Wi-Fi. Toate sunt uşor de utilizat şi de întreţinut, cu viteze mari de imprimare a documentelor şi randament ridicat datorită rezervoarelor de cerneală MegaTank reîncărcabile, fiind astfel excelente pentru orice, de la diverse utilizări în familie la biroul de acasă.

Dacă sunteţi o persoană care imprimă mult acasă, există o alternativă rapidă şi economică la cumpărarea şi înlocuirea cartuşelor de cerneală. Gama Canon de imprimante MegaTank reîncărcabile cu jet de cerneală dispune de rezervoare de cerneală de mare capacitate în loc de cartuşe, având suficientă cerneală pentru până la 6.000 de coli A4 monocrome sau până la 7.700 de pagini color.2

Deşi preţul iniţial de achiziţie este puţin mai mare decât al unor imprimante pe bază de cartuşe, costurile de funcţionare sunt mult mai mici. Când rezervoarele de cerneală trebuie umplute, procesul este rapid, uşor şi fără dezordine. Cerneala este alimentată din recipiente prin gravitaţie, fără a fi nevoie de presare, iar recipientele au duze de tip cheie pentru a elimina riscul de a pune o culoare greşită într-un rezervor.

Imprimantele din gama Canon PIXMA G2470 sunt, de asemenea, rapide, imprimând pagini la 11 ipm (imagini pe minut) monocrom şi 6 ipm color. Canon PIXMA G1430 este doar o imprimantă, în timp ce Canon PIXMA G2470 adaugă un scaner încorporat, iar seria Canon PIXMA G3470 dispune atât de un scaner, cât şi de conectivitate Wi-Fi. Canon PIXMA G4470 adaugă în plus un alimentator automat de documente de 35 de coli şi funcţii de fax direct.

Cea mai bună imprimantă pentru angajaţii de acasă şi din birouri mici

O imprimantă Canon MegaTank pe o masă din lemn într-un birou mic. În fundal, mai multe persoane pot fi văzute lucrând.

Ideală atât pentru birourile mici, cât şi pentru birourile de acasă, Canon MAXIFY GX4040 dispune de un ecran tactil de 6,9 cm, conectivitate Ethernet şi Wi-Fi, precum şi de un alimentator automat de documente de 35 de coli şi sistem de alimentare cu hârtie pe trei căi, astfel încât să puteţi avea tăvi diferite pregătite pentru diferite materiale. De asemenea, cu funcţia sa duplex automat, imprimarea faţă-verso este fără efort.

Mulţi oameni lucrează cel puţin o parte din timp de acasă şi au nevoie de o imprimantă mai bine adaptată cerinţelor profesionale, capabilă să facă mai multe sarcini diferite. Gama Canon MAXIFY, concepută pentru imprimarea rapidă şi de înaltă calitate a documentelor, este soluţia ideală şi, de asemenea, o alegere excelentă pentru un birou mic. Gama Canon MAXIFY GX include imprimante MegaTank, cu costuri de funcţionare chiar mai mici datorită randamentului color mai ridicat.

Canon MAXIFY GX3040 este o alegere inteligentă, la un preţ accesibil. Este o imprimantă 3 în 1 rapidă, ideală pentru documente de birou, imprimând pagini la viteze de până la 19 ipm monocrom şi 13 ipm color. Puteţi urmări progresul lucrării de imprimare, puteţi efectua operaţii de copiere independente şi puteţi verifica starea imprimantei cu ecranul LCD de 3,4 cm şi interfaţa simplă cu butoane. Are o casetă de alimentare de 250 de coli în partea frontală, un alimentator suplimentar de 100 de coli în partea din spate şi o tavă plată pentru suporturi mai groase. De asemenea, dispune de imprimare automată faţă-verso şi conectivitate Wi-Fi.

Canon MAXIFY GX4040 are toate acestea şi multe altele, adăugând un ecran tactil color de 6,9 cm, plus un alimentator automat de documente de 35 de coli pentru a scana şi copia cu uşurinţă documente cu mai multe pagini. De asemenea, dispune de funcţii de fax complet autonom şi de conectivitate Ethernet pentru conectare uşoară în reţea, pe lângă Wi-Fi şi USB.

O femeie stă la un laptop la un birou din lemn. Pe blat lângă ea este o imprimantă Canon MAXIFY.

Canon MAXIFY GX1040 şi MAXIFY GX2040 sunt axate pe cerinţele profesionale. La fel ca PIXMA TS7650i şi PIXMA TS7750i, au un rezervor de mentenanţă care poate fi înlocuit rapid şi uşor de către utilizator. Dacă şi când rezervorul de mentenanţă se umple, se evită cheltuielile cu trimiterea imprimantei pentru reparaţii şi timpul de inactivitate.

Când spaţiul este limitat, Canon MAXIFY GX1040 este o alegere inteligentă. Deşi este relativ compactă şi uşoară, această imprimantă este bogată în funcţii şi este concepută special pentru a satisface şi depăşi nevoile angajaţilor care lucrează în regim hibrid. Puteţi aloca sarcini complicate, dar repetate frecvent pe ecranul tactil personalizabil, permiţând integrarea fără probleme între lucrul de acasă şi cel de la birou. MAXIFY GX1040 are o operare frontală completă, astfel încât poate fi utilizată în spaţii mici şi aşezată lângă perete sau pe un dulap. Axată pe cerinţele profesionale, calitatea imprimării este foarte ridicată şi deosebit de robustă, cele patru cerneluri pe bază de pigmenţi având o formulă rezistentă la pete şi care permite utilizarea de markere pentru evidenţiat. MAXIFY GX2040 adaugă un ADF şi un fax pentru scanarea, copierea şi trimiterea prin fax a documentelor cu mai multe pagini.

Dacă munca dumneavoastră necesită imprimare de înaltă calitate şi de mare volum, o opţiune premium, precum Canon MAXIFY GX6040 sau MAXIFY GX7040, este o alegere excelentă. Ambele modele oferă imprimare, scanare şi fotocopiere simple, cu ecrane tactile color rabatabile de 6,9 cm, precum şi alimentatoare automate de documente pentru 50 de coli. MAXIFY GX7040 dispune, de asemenea, de o tavă de alimentare suplimentară, oferindu-i o capacitate totală de alimentare de 600 de coli, precum şi funcţii de fax direct şi scanare faţă-verso.

Cea mai bună imprimantă pentru familii şi studenţi

Un bărbat stă la o masă lucrând la laptop. Lângă acesta se află o imprimantă Canon cu o foaie de hârtie în tava de ieşire.

Imprimanta Canon PIXMA seria TR4650 este ideală pentru familiile ocupate cu copii de vârstă şcolară, precum şi pentru studenţi. Aceasta oferă o gamă completă de caracteristici, inclusiv un scaner şi un alimentator automat de documente, precum şi funcţii de fax autonom şi imprimare automată faţă-verso.

Dacă aveţi copii de vârstă şcolară în familie, veţi dori o imprimantă care este uşor de utilizat pentru imprimarea temelor de zi cu zi, dar care oferă şi o serie de opţiuni creative. Pentru studenţi, elevi şi copiii mai mici, precum şi pentru restul familiei, un scaner încorporat va facilita copierea documentelor şi a lucrărilor artistice, precum şi încărcarea acestora pe dispozitive mobile sau în cloud când este necesar.

Imprimanta accesibilă Canon PIXMA seria TR4650 dispune de un alimentator automat de documente de 20 de coli pentru a simplifica scanarea şi copierea, precum şi de o funcţie duplex automat pentru imprimare faţă-verso. Este compatibilă cu cartuşele XL economice de mare capacitate, fiind ideală pentru studenţii cu un buget limitat, care trebuie să imprime lucrări mari, cum ar fi disertaţii.

Pentru a reduce şi mai mult costurile de funcţionare, gama premium Canon PIXMA G3460 şi gama Canon PIXMA G2470 vă oferă avantajele sistemului de rezervoare de cerneală reîncărcabile Canon MegaTank, oferind o capacitate ridicată de cerneală pentru imprimare eficientă şi timp de inactivitate redus.

Cea mai bună imprimantă pentru fotografii imprimate

O vedere de sus a unei imprimante şi a unui aparat foto Canon înconjurate de un montaj de fotografii colorate cu peisaje, călătorii şi portrete.

O imprimantă ideală pentru imprimarea unor volume mari de fotografii în formate de pagină de până la A4 fără margini, Canon PIXMA G640 este o imprimantă MegaTank cu rezervoare de cerneală reîncărcabile. Cele şase cerneluri pe bază de coloranţi includ cyan, magenta, galben şi negru, plus cerneluri de culoare roşie şi gri pentru a extinde gama de culori şi a permite imprimarea superioară a fotografiilor alb-negru.

O imprimantă Canon şi un monitor pe un birou din lemn. Pe peretele de deasupra sunt 11 imprimări colorate înrămate cu preparate culinare.

Oferind o calitate inegalabilă a fotografiilor pe hârtie foto lucioasă şi satinată, Canon PIXMA PRO-200 este visul oricărui fotograf. Dispune de opt cerneluri diferite pe bază de coloranţi pentru o reproducere a culorilor cu adevărat imaculată şi o gamă de tonuri excelentă, producând totodată fotografii alb-negru spectaculoase.

Dacă sunteţi student la fotografie sau pasionat de fotografie, nimic nu se compară cu a vă admira fotografiile imprimate şi nu doar pe un ecran. Imprimând fotografiile, ocaziile şi amintirile speciale sunt păstrate într-o formă de durată, iar fotografiile pot fi totodată cadouri excelente pentru prieteni şi cei dragi. Chiar dacă vreţi să imprimaţi doar ocazional fotografii, o imprimantă capabilă să creeze fotografii imprimate lucioase vă oferă rezultate mai rapide decât comandarea online a fotografiilor, precum şi mai mult control creativ asupra procesului.

Pentru avantajul MegaTank, care reduce semnificativ costurile totale de imprimare a fotografiilor, Canon PIXMA G640 3 în 1 utilizează o gamă extinsă de şase cerneluri pe bază de coloranţi pentru o gamă de tonuri şi culori îmbunătăţite. Un set de cerneluri este suficient pentru până la 3.800 de fotografii color de 10 x 15 cm de calitate profesională, cu fotografii fără margini în formate de până la A4. Pentru imprimarea documentelor, cu un set de cerneluri se pot produce până la 3.700 de pagini A4 monocrome sau până la 8.000 de pagini color.3

Dacă doriţi să imprimaţi fotografii în format mare, creând imagini fără margini A3+ (33 x 43 cm) pentru a vă prezenta şi vinde fotografiile la târguri şi galerii, Canon PIXMA PRO-200 oferă fotografii imprimate la o calitate de neegalat pe hârtie foto lucioasă şi satinată datorită celor opt cerneluri pe bază de coloranţi. Pentru hârtie foto mată şi suporturi de artă, Canon imagePROGRAF PRO-300 este o imprimantă foto A3+ profesională de top, care utilizează 10 cerneluri pe bază de pigmenţi pentru niveluri optime de intensitate şi fidelitate a culorilor. Ambele imprimante foto pot crea, de asemenea, bannere şi imprimări panoramice de până la 99 cm lungime.

Cea mai bună imprimantă pentru artă şi artizanat

O imprimantă stă pe un birou, imprimând o imagine stilizată a unui fluture, cu nişte mâini pregătite să ia imaginea din tavă. Lângă aceasta sunt mai multe pachete de hârtie de imprimantă şi decupaje colorate cu fluturi.

Profitaţi la maximum de hârtia magnetică şi hârtia foto mată faţă-verso cu seria Canon PIXMA TS5350a. Este o imprimantă performantă pentru proiectele de artizanat, oferind o libertate deplină creatorilor de toate vârstele.

O imprimantă Canon oferă o mulţime de posibilităţi de distracţie creativă, de la proiecte pentru copii la felicitări personalizate, invitaţii la petreceri, note de mulţumire şi multe altele. În aplicaţia Canon Creative Park veţi găsi pagini de colorat ce pot fi descărcate gratuit, labirinturi şi alte activităţi cu materiale ce pot fi imprimate în secţiunea Kids (Copii).

Seria Canon PIXMA TS5350a şi seria Canon PIXMA TS7450 sunt ambele ideale pentru proiecte artistice, cu opţiuni de imprimare pe o gamă largă de suporturi, de la hârtie magnetică la hârtie foto mată faţă-verso. Acelaşi lucru este valabil şi pentru PIXMA TS7650i şi PIXMA TS7750i, care combină cerneala neagră pe bază de pigment rezistentă la pete şi trei cerneluri cyan, magenta şi galbenă pe bază de coloranţi.

Ca opţiune premium, Canon PIXMA G640 cu şase cerneluri pe bază de coloranţi şi sistem de rezervoare reîncărcabile MegaTank este la fel de potrivită pentru artă şi artizanat ca şi pentru fotografii de calitate superioară.

Există câte ceva pentru fiecare în gama Canon de imprimante cu jet de cerneală. Indiferent dacă sunteţi sau doar vă simţiţi tânăr, sunteţi student, părinte dedicat sau profesionist ocupat, veţi găsi o imprimantă Canon potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Pentru mai multe sfaturi privind imprimantele potrivite pentru nevoile dumneavoastră, încercaţi şi selectorul de imprimante Canon.


Articol scris de Matthew Richards şi Alex Summersby

 1. Planul de imprimare PIXMA este disponibil numai pentru persoanele care locuiesc în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Norvegia, Ţările de Jos, Spania, Suedia, Elveţia, Republica Irlanda şi Regatul Unit.
 2. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 29103 şi simularea imprimării continue cu înlocuire după configurarea iniţială.
 3. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu înlocuire după configurarea iniţială.

Produse conexe

Articole conexe

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru studenţi

  Fiecare student are nevoie de o imprimantă – descoperiţi cele mai bune opţiuni accesibile pentru nevoile dumneavoastră.

 • SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Cea mai bună imprimantă pentru birourile de acasă

  Lucraţi fără griji de acasă cu imprimantele Canon PIXMA şi MAXIFY.

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante Canon pentru fotografii

  Indiferent dacă doriţi să vă expuneţi fotografiile într-o ramă, într-un album sau pe un autocolant, găsiţi cea mai potrivită imprimantă pentru nevoile dumneavoastră creative.

 • SFATURI PENTRU IMPRIMARE

  Întrebări frecvente despre imprimante, cerneală şi hârtie

  Expertul Canon Suhaib Hussain răspunde la întrebări frecvente despre tehnologiile imprimantelor, cerneală şi hârtie.