Imprimante profesionale MAXIFY cu jet de cerneală

Imprimantele profesionale MAXIFY oferă calitate la standarde înalte, imprimare color şi niveluri superioare de productivitate pentru birourile mici şi birourile de acasă.  De la imprimantele simple la multifuncţionale cu funcţii de copiere, scanare şi fax, gama MAXIFY oferă o eficienţă ridicată şi o varietate largă de opţiuni de conectivitate, inclusiv imprimarea de pe dispozitive mobile, dar şi cea din servicii de tip cloud.

Imprimante pentru biroul de acasă

Imprimante pentru birouri mici

Imprimante wireless

Graţie conectivităţii Wi-Fi oferită de întreaga gamă, puteţi partaja uşor funcţiile imprimantei dvs. wireless profesionale MAXIFY şi imprima de oriunde din birou. Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive smartphone şi tablete utilizând aplicaţia gratuită de la Canon sau aplicaţia AirPrint™ de la Apple.

Imprimante compatibile cu serviciile cloud

Imprimantele MAXIFY profesionale, compatibile cu serviciile cloud, oferă libertatea de imprimare din servicii cloud online, direct de pe ecranul imprimantei. De asemenea, puteţi imprima de oriunde prin Internet, utilizând dispozitive mobile.

Cerneluri de calitate profesională

Cernelurile Dual Resistant High Density vă ajută să obţineţi text clar, în culori vii. Aceste cerneluri MAXIFY pe bază de pigmenţi sunt uimitor de rezistente şi deţin şi marker suplimentar şi rezistenţă la fricţiune, fiind astfel perfecte pentru documentele profesionale de calitate superioară.

Imprimare de mare viteză

Nu veţi mai aştepta niciodată imprimarea documentelor.  Vitezele rapide de imprimare a documentelor, atât monocrom, cât şi color, la care se adaugă tehnologiile Quick First Print reduc la minimum timpul total, de la apăsarea butonului de imprimare până în momentul finalizării imprimării.

MAXIFY-Productive-Software

Software profesional

Software-ul Quick Toolbox de la Canon vă facilitează accesul de la distanţă la toate setările imprimantei, dintr-o locaţie la îndemână. Puteţi activa funcţia Scan Utility pentru toate imprimantele multifuncţionale profesionale deţinute şi puteţi configura directorul de reţea pentru scanarea documentelor. Interfaţa de utilizare de la distanţă, accesibilă din Quick Toolbox, vă permite să verificaţi starea imprimantei, să configuraţi serviciile de tip cloud şi să verificaţi rapoartele de utilizare.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia

Rezervoarele de cerneală XL cu randament mare imprimă documente color la un cost scăzut pe pagină. O opţiune de pachet multiplu cu 4 culori conţine un set complet de cerneluri de schimb pentru imprimare la costuri şi mai mici. Imprimarea faţă-verso automată reduce cantitatea de hârtie pe care o utilizaţi şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Căutaţi cerneală?

Găsiţi rezervorul de cerneală sau pachetul multiplu adecvat imprimantei dvs. profesionale MAXIFY cu ajutorul identificatorului nostru de consumabile.

MAXIFY - Asistenţă şi descărcări

Descărcaţi drivere, software, firmware şi manuale şi obţineţi acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. MAXIFY profesională cu jet de cerneală.

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi o imprimantă?

Găsiţi cea mai bună imprimantă pentru acasă sau pentru birou cu ajutorul selectorului de imprimante. Comparaţi multifuncţionale de birou şi imprimantele foto laser şi cu jet de cerneală.

AirPrint este o marcă comercială a Apple Inc.