IMPRIMARE LA BIROU

Imprimantele MAXIFY

Imprimare color la calitate profesională, productivitate care ţine pasul cu termenele limită şi rezultate rentabile pentru birourile mici şi cele de acasă.
MAXIFY GX6050 and MAXIFY GX7050

IMPRIMANTE PROFESIONALE CU JET DE CERNEALĂ

Ce model MAXIFY este cel mai potrivit pentru nevoile mele?

De la imprimante simple la multifuncţionale cu funcţii de copiere, scanare şi fax, dispozitivele MAXIFY oferă imprimare color la calitate profesională şi niveluri ridicate de productivitate pentru birourile mici şi cele de acasă.

Modelele de cartuşe MAXIFY oferă un cost iniţial mai mic pentru volume de imprimare lunare mici până la medii. Având dimensiuni mici, aceste modele sunt uşor de configurat, de utilizat şi de gestionat.

Imprimantele MAXIFY GX reîncărcabile cu alimentare continuă cu cerneală sunt ideale pentru imprimare profesională de mare volum şi la costuri reduse. Oferind un cost pe pagină mai mic şi un cost total de deţinere mult mai redus, aceste modele pot fi întreţinute de utilizator, cu reumpleri mai puţin frecvente ale rezervoarelor de cerneală.

VIDEOCLIP DE PREZENTARE A PRODUSULUI

Imprimante profesionale MAXIFY

Descoperiţi modul în care imprimantele MAXIFY vă ajută să respectaţi orice termen de predare cu imprimare color la calitate profesională – cu o serie de opţiuni de conectivitate pentru toţi angajaţii din birou.

Aveţi nevoie de asistenţă pentru dispozitivul dumneavoastră?

Productivitate, eficienţă şi multe altele

Gama MAXIFY oferă imprimare de înaltă eficienţă şi calitate, adaptată la nevoile dvs. Bucuraţi-vă de o gamă largă de beneficii pentru imprimare profesională mereu productivă şi rentabilă.

Imprimante MAXIFY pentru biroul de acasă

Imprimante MAXIFY pentru birouri mici