Canon MAXIFY MB5450 Series

Soluţia completă pentru birouri mici

Pentru imprimări în birouri mici, fără a afecta performanţele, calitatea sau fiabilitatea, seria MAXIFY MB5450 reprezintă alegerea ideală. Cu cerneală care rezistă la sublinierea cu marker şi de calitate superioară, Wi-Fi şi conectivitate Ethernet şi scanare faţă-verso dintr-o singură trecere, puteţi imprima volume mari mai repede ca niciodată.

Dual resistant high density ink

Imprimări de calitate superioară, de fiecare dată

Cerneala Dual Resistant High Density a fost concepută special pentru mediul profesional. Această cerneală de calitate superioară vă oferă culorii vii, nuanţe intense de negru şi text clar, fără a vă face griji pentru pete.

Uşor de utilizat, uşor să fiţi productiv

Un ecran tactil color de 8,8 cm oferă acces uşor la toate funcţiile seriei MAXIFY MB5450. Pe lângă un alimentator cu capacitate de 500 de coli, un alimentator automat de documente cu capacitate de 50 de coli şi imprimare faţă-verso, seria MAXIFY MB5450 este compatibilă cu o varietate de dimensiuni şi tipuri de hârtie – de la hârtie simplă A4 la etichete, plicuri, hârtie foto şi chiar copiere de legitimaţii faţă-verso – elimină stresul din jurul operaţiunilor de imprimare frecvente de la birou.

Costuri de exploatare mici

Cu seria MAXIFY MB5450 puteţi obţine o calitate superioară a imprimării cu costuri convenabile. Cu un consum redus de energie combinat cu cerneală care oferă 2.500 de pagini monocrom şi 1.500 de pagini color, intervalul de timp dintre schimbările cartuşelor este mai mare acum.

Canon xl ink

Uşor de administrat şi de întreţinut

Simple network management protocol

Simple Network Management Protocol (SNMP) vă permite să integraţi imprimanta la locul de muncă, făcând mai uşoară funcţionarea acesteia în cadrul unui mediu de lucru ocupat. Seria MAXIFY MB5450 face acest lucru oferindu-vă posibilitatea de a ţine evidenţa utilizărilor, a nivelurilor de cerneală, a erorilor şi a numărului de pagini al tuturor imprimantelor din reţea. În plus, puteţi filtra după adresele IP, pentru a restricţiona accesul la imprimare şi pentru a garanta scanarea sigură a documentelor direct către e-mail.

Specificaţii

Prima imprimare monocrom în 6 secunde

Poate scana ambele feţe ale unui document

Copiere automată mai multe pagini

Imprimaţi wireless şi partajaţi

Manevrare productivă a hârtiei.

Ecran tactil de 8,8 cm (3.5”) uşor de utilizat

Încărcare a documentelor către servicii cloud

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Modelele din această serie*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
*unele modele sunt disponibile numai în magazinele selectate

Accesorii

V-ar putea plăcea şi...