Soluţia completă pentru birouri mici

Pentru imprimări în birouri mici, fără a afecta performanţele, calitatea sau fiabilitatea, seria MAXIFY MB5450 reprezintă alegerea ideală. Cu cerneală care rezistă la sublinierea cu marker şi de calitate superioară, Wi-Fi şi conectivitate Ethernet şi scanare faţă-verso dintr-o singură trecere, puteţi imprima volume mari mai repede ca niciodată.

Urmăriţi funcţiile seriei MAXIFY MB5450 în acţiune

Imprimare şi scanare rapide

Canon MB5450-quick first print

Imprimare şi scanare rapide

Quick First Print oferă First Print Out Time (FPOT), aprox. 6 secunde pentru imprimări monocrom. De asemenea, puteţi scana repede ambele feţe ale unui document folosind alimentatorul automat de documente (ADF) faţă-verso dintr-o singură trecere.

Urmăriţi filmul

Conectivitate

Printer Series connectivity

Conectivitate

Aplicaţia Canon PRINT pentru iOS şi Android vă permite să imprimaţi şi să scanaţi într-o reţea Wi-Fi. MAXIFY Cloud Link vă permite să imprimaţi şi să scanaţi către servicii cloud, printre care Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive şi Concur.

Urmăriţi filmul

Productivitate mai mare

Printers productivity

Productivitate mai mare

Cu o capacitate de 500 de coli şi cu funcţii de rezervare a operaţiunilor, Somers 2 Mk II poate fi utilizată la birou de mai mulţi utilizatori.

Urmăriţi filmul

Economic

MB5450 Series economical printing

Economic

Cu un consum redus de energie, cu un cost mic per pagină, cu număr mare de pagini imprimate (2.500 monocrom şi 1.500 color) şi cu cerneluri multipack, puteţi fi sigur că operaţiunea dvs. este cât mai economică posibil.

Urmăriţi filmul

Gestionare de la distanţă

Series remote management

Gestionare de la distanţă

Cu capacităţile de gestionare de la distanţă puteţi acţiona uşor funcţiile de monitorizare a întreţinerii, cum ar fi alerte privind nivelul de cerneală, pentru a vă garanta funcţionarea şi operativitatea afacerii.

Urmăriţi filmul
Dual resistant high density ink

Imprimări de calitate superioară, de fiecare dată

Cerneala Dual Resistant High Density a fost concepută special pentru mediul profesional. Această cerneală de calitate superioară vă oferă culorii vii, nuanţe intense de negru şi text clar, fără a vă face griji pentru pete.

Uşor de utilizat, uşor să fiţi productiv

Un ecran tactil color de 8,8 cm oferă acces uşor la toate funcţiile seriei MAXIFY MB5450. Pe lângă un alimentator cu capacitate de 500 de coli, un alimentator automat de documente cu capacitate de 50 de coli şi imprimare faţă-verso, seria MAXIFY MB5450 este compatibilă cu o varietate de dimensiuni şi tipuri de hârtie – de la hârtie simplă A4 la etichete, plicuri, hârtie foto şi chiar copiere de legitimaţii faţă-verso – elimină stresul din jurul operaţiunilor de imprimare frecvente de la birou.

Costuri de exploatare mici

Cu seria MAXIFY MB5450 puteţi obţine o calitate superioară a imprimării cu costuri convenabile. Cu un consum redus de energie combinat cu cerneală care oferă 2.500 de pagini monocrom şi 1.500 de pagini color, intervalul de timp dintre schimbările cartuşelor este mai mare acum.

Canon xl ink

Uşor de administrat şi de întreţinut

Simple network management protocol

Simple Network Management Protocol (SNMP) vă permite să integraţi imprimanta la locul de muncă, făcând mai uşoară funcţionarea acesteia în cadrul unui mediu de lucru ocupat. Seria MAXIFY MB5450 face acest lucru oferindu-vă posibilitatea de a ţine evidenţa utilizărilor, a nivelurilor de cerneală, a erorilor şi a numărului de pagini al tuturor imprimantelor din reţea. În plus, puteţi filtra după adresele IP, pentru a restricţiona accesul la imprimare şi pentru a garanta scanarea sigură a documentelor direct către e-mail.

Specificaţii

Prima imprimare monocrom în 6 secunde

Poate scana ambele feţe ale unui document

Copiere automată mai multe pagini

Imprimaţi wireless şi partajaţi

Manevrare productivă a hârtiei.

Ecran tactil de 8,8 cm (3.5”) uşor de utilizat

Încărcare a documentelor către servicii cloud

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Modelele din această serie*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
*unele modele sunt disponibile numai în magazinele selectate

Accesorii

V-ar putea plăcea şi...