eum-emb-lifestyle

Imprimante MegaTank

Canon MAXIFY GX5540

Îndepliniţi-vă necesităţile profesionale şi beneficiaţi de gestionare avansată a suporturilor, costuri reduse de funcţionare şi securitate sporită, totul într-un design compact şi uşor de utilizat. Fără complicaţii – doar imprimare de înaltă calitate.

 • Îndepliniţi-vă toate necesităţile profesionale

  Ideal pentru mediile de vânzare cu amănuntul, logistică şi farmaceutice, imprimaţi pe o gamă mare de greutăţi de hârtie, etichete lucioase, plicuri, fişe de livrare şi multe altele datorită gestionării versatile a suporturilor.

 • Costuri reduse, care rămân reduse

  Menţineţi costurile de imprimare la un nivel scăzut, cu randamente uriaşe de 14.000 de pagini dintr-un set de recipiente cu cerneală color sau de 6.000 de pagini dintr-un recipient de cerneală neagră3. Pentru economii suplimentare, treceţi la modul economic4.

 • Documente durabile – pe loc

  Imprimaţi documente cu detalii extrem de clare şi durabile, la viteze de 24 ipm alb-negru şi 15,5 ipm color2. Cernelurile pe bază de pigmenţi oferă imprimări care sunt rezistente la markere, frecare şi apă.

 • Capacitate ridicată într-o formă compactă

  Obţineţi o productivitate ridicată fără compromisuri în privinţa spaţiului datorită designului simplu, cu două casete, fiecare cu o capacitate de 250 de coli, şi alimentării din tava spate cu o capacitate de 100 de coli.

 • Experienţă simplă de utilizare

  Reduceţi timpul de inactivitate cu un cartuş de mentenanţă şi recipiente de cerneală care pot fi înlocuite de utilizator şi verificaţi imediat starea imprimantei datorită interfeţei îmbunătăţite cu utilizatorul.

 • Păstraţi documentele în siguranţă

  Securitate îmbunătăţită a reţelei pentru imprimarea fără griji a documentelor sensibile, cum ar fi etichetele cu adresa şi cele pentru medicamentele prescrise pacienţilor.

 • Specificaţii

  • Gestionare versatilă a suporturilor

   Acceptând o gamă extinsă de suporturi, de la hârtie subţire la hârtie groasă, hârtie foto, plicuri, etichete şi bannere

  • Recipiente cu cerneală de mare capacitate

   6.000 de pagini cu recipientul de cerneală neagră sau 14.000 de pagini cu un set de recipiente de cerneală color3.

  • Imprimări rapide

   Creşteţi productivitatea cu imprimarea monocromă de 24 ipm şi imprimarea color de 15,5 ipm2.

  • Conectivitate securizată

   Conexiuni LAN şi WLAN cu securitate îmbunătăţită a reţelei pentru a menţine documentele în siguranţă

  • Ecran tactil LCD color de 2,7”

   Utilizare intuitivă la îndemână

  • Capacitate de 600 de coli de hârtie simplă

   Imprimaţi fără întrerupere datorită alimentării posterioare cu 100 de coli şi celor două casete frontale de 250 de coli

  • Experienţă intuitivă a utilizatorului

   Bară de stare cu LED-uri şi tavă de ieşire transparentă pentru verificarea stării imprimantei şi cartuş de mentenanţă şi recipiente de cerneală uşor de înlocuit

  • Compatibilă cu Mac şi Windows OS

   Uşor de utilizat cu sistemul dumneavoastră de operare sau cu dispozitivul inteligent prin aplicaţia Canon PRINT

  vista eum-emb

  Ce se află în cutie

  • MAXIFY GX5540

  • Cablu de alimentare

  • GI-46 PGBK x1

  • GI-46 C x1

  • GI-46 M x1

  • GI-46 Y x1

  • CD-ROM de configurare (CD numai pentru Windows)

  • Manual şi alte documente

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  Excelentă în fiecare mediu

  Industria farmaceutică

  Imprimaţi volume mari de pliante informative, etichete pentru medicamentele prescrise pacienţilor şi chiar direct pe plicuri, fără a vă face griji pentru securitatea reţelei sau că veţi rămâne fără cerneală.

  Magazine

  Imprimaţi cu uşurinţă facturi şi materiale de marketing direct beneficiind de fiabilitate, viteză ridicată constantă şi dimensiuni reduse. Creaţi materiale de înaltă calitate şi durabile pentru punctele de vânzare, bannere promoţionale şi etichete, totul la nivel intern.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Logistică

  Imprimaţi etichete de distribuţie fizică şi de preluare şi note de livrare cu interacţiune minimă din partea utilizatorului, beneficiind de mai multe casete care gestionează o gamă variată de suporturi.

  Produse conexe

 • Imprimante MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Imprimanta 4 în 1 pentru companii mici care oferă economii uriaşe
 • MAXIFY GX

  Imprimante MegaTank

  MAXIFY GX5040

  Obţineţi zilnic documente de calitate profesională cu această imprimantă MegaTank compactă, cu rezervoare reîncărcabile, de mare volum.
 • MAXIFY GX6050

  Imprimante MegaTank

  MAXIFY GX6040

  Obţineţi zi de zi documente de calitate profesională cu aceste imprimante MegaTank reîncărcabile cu capacitate mare de imprimare, obţinând în medie economii de 90 % din costul total de deţinere comparativ cu principalele 10 imprimante laser şi cu jet de cerneală.
 • MAXIFY GX7050

  Imprimante MegaTank

  MAXIFY GX7040

  Obţineţi zi de zi documente de calitate profesională cu aceste imprimante MegaTank reîncărcabile cu capacitate mare de imprimare, obţinând în medie economii de 90 % din costul total de deţinere comparativ cu principalele 10 imprimante laser şi cu jet de cerneală.
  1. Costul total de deţinere (TCO) se bazează pe costul iniţial de achiziţie al echipamentului, la care se adaugă costurile cu cerneala sau tonerul pe o anumită perioadă (consultaţi condiţiile de mai jos). Reţineţi, cheltuielile variabile suplimentare pot influenţa costul total de deţinere, printre care se pot număra alte consumabile, pachete de cerneală şi toner, pachete de cerneală şi toner de mare capacitate, lucrări de service, consum de energie şi piese de schimb.

   Procentul de economii de costuri indicat reprezintă o valoare estimată a economiilor totale de costuri pentru volumul de imprimare specificat de 1.000 de pagini pe lună (50 % color şi 50 % monocrom) pe o perioadă de 60 de luni (5 ani).

   Costul total de deţinere se bazează pe următorul calcul: [costul mediu pe pagină color x volumul de imprimare color - minus paginile imprimate cu cerneală/toner inclus] plus [costul mediu pe pagină alb-negru x volumul de imprimare alb-negru - minus paginile imprimate cu cerneală/toner inclus] plus [costul echipamentelor] plus [costul cartuşului de mentenanţă, numai pentru modelele MAXIFY GX].

   Printre modelele comparate utilizate pentru stabilirea economiilor privind costul total de deţinere se numără primele 10 cel mai bine vândute imprimante laser color şi primele 10 cel mai bine vândute imprimante cu jet de cerneală, conform studiului de piaţă IDC EMEA Hardcopy Tracker (date pentru T1 2020 – T3 2020). Preţul de vânzare mediu (ASP) al imprimantelor în EUR (€) a fost obţinut din IDC EMEA Hardcopy Tracker (date pentru T1 2020 – T3 2020), iar preţul consumabilelor a fost obţinut de pe site-urile oficiale ale producătorilor.

   Au fost incluse echipamente şi consumabile din seriile Canon MAXIFY GX7000, Canon MAXIFY GX6000 şi Canon MAXIFY GX5000 exclusiv pentru a calcula costul total de deţinere, utilizând preţul recomandat de vânzare cu amănuntul („RPP”), care include TVA.

   Taxa TVA este inclusă, dar reţineţi că taxele de livrare nu sunt incluse în calculul preţurilor. Preţurile sunt supuse modificării din cauza condiţiilor pieţei. Costurile de imprimare se bazează pe utilizarea setărilor implicite atât pe imprimantele Canon, cât şi pe imprimantele concurenţei. Aceasta este în conformitate cu condiţiile de testare utilizate pentru testul de randament ISO/IEC pentru categoria relevantă.

   Costul pe pagină a fost obţinut din preţul de vânzare al consumabilelor, aşa cum este indicat pe site-urile web ale producătorilor, împărţit la valoarea randamentului publicată oficial de producători ca informaţii publice. Costul pe pagină se bazează pe simularea imprimării modelelor de testare prevăzute în ISO/IEC24712 pentru imprimantele cu jet de cerneală şi în ISO/IEC 19798 pentru imprimantele laser color. Toate specificaţiile şi datele de performanţă indicate de producători au fost agregate din informaţiile publice, inclusiv din broşurile şi site-urile web ale producătorilor, însă fără a se limita la acestea. Valorile de randament al tonerului şi cernelii Canon şi ale concurenţei au fost obţinute din specificaţiile publicate de producători.

   Pentru a asigura comparaţia corectă şi raportarea precisă a datelor, datele de randament al consumabilelor au fost obţinute utilizând consumabile de toner sau cerneală de cea mai ridicată calitate disponibile la data publicării şi care au fost stabilite conform standardelor ISO. Comparaţia exclude pachetele combinate, pachetele XL şi pachetele multiple. Aceste date sunt publice.
  2. Viteza de imprimare a documentelor A4 pe hârtie simplă este măsurată pe baza mediei ESAT în testul categoriei de birou conform standardului ISO/IEC 24734.
  3. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 24712 şi simularea imprimării continue cu înlocuire după configurarea iniţială.
  4. Modul economic reduce consumul de cerneală prin reducerea densităţii. Se pot imprima cu 50 % mai multe pagini decât în modul standard.
  5. Toate datele se bazează pe metodele de testare standard Canon, cu excepţia cazurilor în care se specifică altfel.
   Informaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.