Canon Seria MAXIFY MB2150

Seria MAXIFY MB2150

Imprimantă multifuncţională color excepţională, cu jet de cerneală, care scanează, copiază şi trimite faxuri, compatibilă cu dispozitivele mobile şi serviciile cloud, cu viteză de imprimare pentru documente monocrom de 19 ipm şi o gamă de caracteristici în reţea.

MAXIFY MB2150

Beneficii

 • Imprimare rapidă: 19 ipm pentru documente monocrom, 13 ipm pentru documente color
 • Conectare rapidă la reţele Wi-Fi pentru imprimare directă de pe dispozitive mobile
 • Imprimaţi de pe şi scanaţi în servicii de tip cloud
 • Randament al cernelii de 1.200 pentru documente monocrom şi de 900 de pagini pentru documente color
 • Rămâneţi productiv: capacitate de 250 de coli, ADF pentru 50 de coli

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Seria MAXIFY MB2150

Capacitate ridicată, calitate ridicată


Imprimantă, scaner, copiator şi fax versatil, concepute pentru birourile dvs. de acasă care au nevoie de o calitate excepţională a imprimării monocrom şi color cu un cost redus pe pagină. Dispunând de un alimentator de hârtie mare de 250 de coli şi un alimentator de documente automat de 50 de coli, seria Canon MAXIFY MB2150 produce materiale imprimate excepţionale, culori vii şi text clar, utilizând cernelurile sale DRHD care rezistă la sublinierea cu marker şi la fricţiune. Seria Canon MAXIFY MB2150 imprimă coli A4 la o viteză ridicată de 19 ipm pentru documente monocrom şi de 13 ipm pentru documente color, timpul de ieşire a primei pagini (FPOT) fiind de doar 6 secunde.

Utilizare economică


De la un consum redus de energie de doar 0,2 kWh (TEC) până la randamentul ridicat şi cartuşele color care pot fi înlocuite individual, economia este prioritară. Cartuşele negre oferă un randament ISO de 1.200 pagini şi cartuşele color un randament de 900 de pagini, permiţându-vă să lucraţi cu mai puţine întreruperi. Pachetul multiplu cu 4 culori opţional oferă o imprimare şi mai rentabilă.

Productiv şi uşor de utilizat


Imprimarea faţă-verso şi compatibilitatea cu o varietate de dimensiuni şi tipuri de hârtie, de la hârtie simplă A4 până la etichete, plicuri, hârtie fotografică şi chiar copierea faţă-verso a documentelor de identitate, transformă sarcinile de imprimare obişnuite de la birou într-o activitate simplă. Fiind construită pentru productivitate, imprimanta este uşor şi simplu de utilizat: indiferent dacă imprimaţi, copiaţi, scanaţi sau trimiteţi faxuri, toate sunt la îndemână cu seria Canon MAXIFY MB2150 cu ecran color TFT de 6,2 cm (2,5”).

Imprimaţi de pe smartphone-uri, tablete şi cloud


Imprimanta este compatibilă cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria şi aplicaţia Canon PRINT, cât şi cu imprimarea din cloud şi chiar scanarea şi salvarea documentelor în servicii cloud populare, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive şi Concur. Modul Punct de acces înseamnă că utilizatorii dispozitivelor inteligente se pot conecta la imprimantă fără o reţea Wi-Fi.

Capacităţi de monitorizare şi întreţinere


Filtrarea adreselor IP oferă drepturi de acces doar unui anumit număr de utilizatori, în timp ce compatibilitatea cu SMTP permite scanarea securizată către e-mail în cadrul unei reţele de birou. Administratorii de sistem pot configura rapid şi uşor imprimanta şi pot restricţiona anumite operaţiuni, cum ar fi scanarea către USB.

Integrare simplă în reţea


Administratorii de sistem vor aprecia compatibilitatea cu protocolul simplu de administrare a reţelei (SNMP), de care dispune seria Canon MAXIFY MB2150, un standard de management al dispozitivelor care facilitează integrarea imprimantei în reţelele existente de la birou. SNMP permite o gamă de funcţii de monitorizare a întreţinerii, inclusiv pentru nivelurile de cerneală, starea erorilor şi numărarea paginilor.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Seria MAXIFY MB2150, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Quick 1st Print

Imprimare a primei imagini în 6 sec

50-sheet ADF

Copiere automată mai multe pagini

Connectivity (Wi-Fi)

Imprimaţi wireless şi partajaţi

250 Sheet Capacity

Manevrare productivă a hârtiei

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

Ecran uşor de utilizat, de 6,2 cm (2,5”)

Scan to Cloud

Încărcarea documentelor prin servicii cloud*

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

High Page Yield

Cerneluri XL eficiente

 • Seria MAXIFY MB2150
 • Cablu de alimentare
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • CD de instalare pentru Windows (drivere MAC disponibile online)
 • Manuale
 • Cablu pentru linia telefonică/de fax

Modelele din această serie*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
*unele modele sunt disponibile numai în magazinele selectate