Canon Seria PIXMA MB5150

Seria PIXMA MB5150

Imprimantă multifuncţională color cu jet de cerneală, pentru utilizare intensă, care scanează, copiază şi trimite faxuri, compatibilă cu dispozitive mobile şi servicii cloud, cu viteză de imprimare ridicată de 24 ipm pentru documente monocrom şi integrare uşoară în reţea.

MAXIFY MB5150

Beneficii

 • Productivitate ridicată la 24 ipm pentru documente monocrom, 15,5 ipm pentru documente color
 • Imprimare wireless pentru smartphone-uri şi tablete
 • Conectivitate cu serviciile cloud: scanare către cloud sau e-mail
 • Randamente ridicate ale cernelii: 2.500 de pagini monocrom/1.500 de pagini color
 • Capacitate mare de 250 de coli, D-ADF pentru 50 de coli

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Seria PIXMA MB5150

Birou mic, productivitate imensă


Imprimantă, scaner, copiator şi fax cu funcţii complete, concepute pentru birourile mai mici care au nevoie de o calitate excepţională a imprimării monocrom şi color, având, în acelaşi timp, o utilizare economică. Cernelurile DRHD pe bază de pigment, rezistente la marker şi la fricţiune, produc nuanţe de negru intense, culori profunde şi text clar. Seria Canon MAXIFY MB5150 imprimă pe coli A4 ultra-rapid la 24 ipm pentru documente monocrom şi la 15,5 ipm pentru documente color, plus un timp de ieşire a primei pagini (FPOT) de doar 6 secunde, în timp ce scanarea faţă-verso cu o singură trecere înseamnă că puteţi scana mai rapid ca oricând.

Economie superbă de imprimare


De la consumul redus de energie de doar 0,2 kWh (TEC) până la cartuşele color care pot fi înlocuite individual, economia este prioritară. Cartuşele negre oferă un randament ISO de 2.500 pagini şi cartuşele color un randament de 1.500 de pagini, permiţând biroului dvs. să lucreze cu mai puţine întreruperi. Pachetul multiplu cu 4 culori opţional oferă o imprimare şi mai rentabilă.

Productivitate crescută şi uşurinţă în utilizare


Imprimarea, copierea, scanarea sau trimiterea faxurilor este simplă, cu ecranul tactil color TFT de 8,8 cm (3,5”) şi interfaţa cu utilizatorul îmbunătăţită ale seriei Canon MAXIFY MB5150. Pe lângă alimentatorul de coli de mare capacitate, de 250 de coli, şi alimentatorul automat de documente de 50 de coli, imprimarea faţă-verso şi compatibilitatea cu o varietate de dimensiuni şi tipuri de hârtie - de la hârtie simplă A4 până la etichete, plicuri, hârtie fotografică şi chiar copierea faţă-verso a documentelor de identitate – transformă sarcinile de imprimare obişnuite de la birou într-o activitate simplă.

Compatibilă cu dispozitive mobile, compatibilă cu servicii cloud şi pregătită de lucru


Compatibilitatea cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria şi aplicaţia Canon PRINT oferă imprimare şi scanare rapide şi simple de pe dispozitive mobile. Puteţi imprima din cloud şi puteţi chiar scana şi salva documente în servicii cloud populare, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive şi Concur. Modul Punct de acces înseamnă că utilizatorii dispozitivelor mobile se pot conecta la imprimantă fără o reţea Wi-Fi.

Capacităţi cuprinzătoare de monitorizare şi întreţinere


Filtrarea adreselor IP înseamnă că doar un anumit număr de utilizatori pot avea acces, în timp ce compatibilitatea cu opţiunea e-mail SMTP permite scanarea securizată către email. Administratorii de sistem pot configura rapid şi uşor imprimanta şi pot restricţiona anumite operaţiuni, cum ar fi scanarea către USB.

Integrare fără eforturi în reţea


Compatibilitatea cu protocolul simplu de administrare a reţelei (SNMP) facilitează integrarea imprimantei în reţeaua existentă de la birou. Standardul SNMP permite o gamă de funcţii de monitorizare a întreţinerii, inclusiv pentru nivelurile de cerneală, starea erorilor şi numărarea paginilor.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Seria PIXMA MB5150, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Quick 1st Print

Imprimare a primei imagini în 6 sec

Single Pass 2-sided Scan

Poate scana ambele feţe ale unui document

50-sheet 2-sided ADF

Copiere automată mai multe pagini

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Imprimaţi wireless şi partajaţi

250 Sheet Capacity

Manevrare productivă a hârtiei

Touch Screen

Ecran tactil de 8,8 cm (3,5”), uşor de utilizat

Scan to Cloud

Încărcare a documentelor către servicii cloud

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

 • Seria MAXIFY MB5150
 • Cablu de alimentare
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • CD de instalare pentru Windows (drivere MAC disponibile online)
 • Manuale
 • Cablu pentru linia telefonică/de fax

Modelele din această serie*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
*unele modele sunt disponibile numai în magazinele selectate