A3 Professional Photo Printers

Imprimante foto profesionale

Preluaţi controlul creativ total asupra imaginilor dvs. cu imprimantele foto Canon profesionale.

Gama de imprimante foto profesionale A3

Cu ajutorul sistemelor cu 8, 10 sau 12 cerneluri, aceste imprimante A3 sunt concepute pentru a răspunde exigenţelor tuturor fotografilor: de la amatori avansaţi, la profesionişti de vârf.

PIXMA PRO-200

Axată pe imprimarea de fotografii în culori vii, versatilitate şi capacitate de utilizare, PIXMA PRO-200 este alegerea ideală pentru pasionaţii de fotografie şi fotografii în devenire.

Aflaţi mai multe

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

O imprimantă profesională de birou imagePROGRAF care oferă materiale imprimate A3+ la calitate de galerie, cu un flux de lucru uşor pentru a imprima cu încredere.

Aflaţi mai multe

ImagePROGRAF PRO-300

Alegerea imprimantei foto corecte

Limitele gamei de imprimante profesionale Canon PIXMA sunt testate de David Noton, un explorator Canon care explică diferenţele dintre sistemele de cerneluri cu pigmenţi şi cele pe bază de coloranţi.

Soluţii software avansate

Suporturi pentru imprimantele foto profesionale Canon

Combinând imprimanta Canon cu cerneluri şi hârtie foto Canon, beneficiaţi de performanţe optime şi calitate superbă pentru fiecare material imprimat.

Cerneală Canon pentru imprimantele profesionale

Canon a investit ani la rând în sisteme tehnologice cu cap de imprimare FINE şi în rafinarea cernelurilor pentru a vă oferi rezultatele pe care le puteţi aprecia astăzi.

Canon Ink for Pro Printers

Compatibilitate cu imprimantele foto profesionale

Descărcaţi drivere, software, firmware şi manuale şi obţineţi acces la resurse de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. foto profesională.

AFLAŢI MAI MULTE

S-ar putea să vă intereseze şi...