Hârtie fotografică PIXMA

Găsiţi hârtia Canon pentru imprimante cu jet de cerneală potrivită necesităţilor dvs., indiferent dacă realizaţi materiale imprimate la calitate de studio profesional, pentru a le afişa în sala de prezentare, sau dacă vă distraţi copiii cu proiecte creative.

Calitate de galerie

Elaborate special pentru profesionişti şi amatori, aceste tipuri de hârtie premium oferă de fiecare dată rezultate la calitate de galerie. Având la dispoziţie hârtie cu finisaj lucios, satinat şi mat, puteţi găsi hârtia potrivită pentru ideile dvs. creative.

Fotografii realizate acasă

Descoperiţi întregul potenţial al imprimantei PIXMA şi bucuraţi-vă de imprimarea rapidă a fotografiilor la domiciliu, la calitate de laborator fotografic. Alegeţi cea mai potrivită hârtie, lucioasă, semilucioasă sau mată, pentru fotografiile dvs. de familie sau de vacanţă viu colorate.

Proiecte de creaţie

De la autocolante foto lucioase, coli de transfer termic şi hârtie pentru prezentări de afaceri la hârtia mată ideală pentru felicitări, calendare şi creaţii artizanale 3D uimitoare – suporturile creative oferite de Canon orientează creativitatea dvs. spre noi direcţii.