Canon PRO photo papers

Tipuri de hârtie Canon fotografică

Găsiţi hârtia Canon potrivită pentru imprimante cu jet de cerneală, indiferent dacă realizaţi materiale imprimate la calitate de studio profesional pentru a le afişa în sala de expoziţie sau dacă vă distraţi copiii cu proiecte creative. Gama noastră de hârtii este compatibilă cu seriile noastre PIXMA PRO şi imagePROGRAF PRO.

Calitate de expoziţie

Concepute special pentru profesionişti şi amatori, aceste tipuri de hârtie premium oferă de fiecare dată rezultate la calitate de galerie. Este uşor să obţineţi hârtia potrivită pentru ambiţiile dvs. artistice, putând alege între finisajul lucios, satinat sau mat.

Profiluri ICC

Instalaţi profiluri ICC suplimentare pentru a extinde gama de hârtii fotografice acceptate de imprimanta dvs. profesională Canon şi oferiţi imaginilor dvs. finale un finisaj profesionist.

Aflaţi mai multe aici

Fotografii imprimate acasă

Descoperiţi întregul potenţial al imprimantei PIXMA şi bucuraţi-vă de imprimarea rapidă a fotografiilor la domiciliu, la calitate de laborator foto. Alegeţi hârtie lucioasă, semilucioasă sau mată pentru vă recrea fotografiile din vacanţă sau cu familia în culori vii.

Proiecte de creaţie

De la autocolante foto, coli cu transfer termic şi hârtie pentru prezentări de afaceri la hârtia mată ideală pentru felicitări, calendare şi creaţii artizanale 3D uimitoare, suporturile creative oferite de Canon deschid noi orizonturi pentru creativitate.

Ofertă împreună cu gama profesională

S-ar putea să vă intereseze şi...