IMPRIMARE CREATIVĂ

Creaţi-vă propria cabină foto cu Canon Zoemini S2

Amintiri în stil cabină foto la un preţ rezonabil: iată cum vă puteţi crea propria configuraţie pentru imprimarea fotografiilor instantanee.
Două femei pozează cu elemente de recuzită cu tematică de carnaval în faţa unui Canon Zoemini S2 roz auriu, aşezat pe o masă. Canon Zoemini S2 imprimă o fotografie cu cele două femei în poziţii diferite.

Evenimentele speciale înseamnă să creaţi amintiri, iar fotografierea pentru a surprinde bucuria momentului poate fi atât distractivă, cât şi o modalitate excelentă de a documenta ziua. Indiferent că este vorba de o nuntă, o zi de naştere sau o petrecere tematică cu prietenii, cabinele foto au devenit metoda principală de a-i implica pe toţi. Vă puteţi distra oaspeţii implicându-i în joaca cu elementele de recuzită şi editarea imaginilor şi le puteţi oferi o amintire tangibilă pe care să o ia acasă, care le va aduce un zâmbet pe buze mulţi ani la rând.

Închirierea unei cabine foto poate fi costisitoare şi poate ocupa mult spaţiu, dar cu Canon Zoemini S2 vă puteţi crea propria cabină foto şi vă puteţi distra editând şi imprimând fotografii instantanee pe care să le admiraţi şi partajaţi. În acest articol vă explicăm cum puteţi configura propria cabină foto cu aparatul Canon Zoemini S2 şi aplicaţia Canon Mini Print.

Unde vă puteţi instala propria cabină foto Canon Zoemini

Două femei zâmbesc şi pozează în faţa unui Canon Zoemini S2 roz auriu aflat pe o masă de lemn.

Puteţi crea un spaţiu cât de simplu sau complex doriţi pentru a configura cabina foto Canon Zoemini adăugând fundaluri şi elemente de recuzită sau puteţi face fotografii instantanee în diferite locuri de la eveniment pentru a le amesteca.

O mână pune un Canon Zoemini S2 roz auriu pe o masă de lemn.

Canon Zoemini S2 este disponibil în trei culori – turcoaz, alb şi roz auriu – astfel încât să îl puteţi alege pe cel care se potriveşte cel mai bine personalităţii şi decorului dumneavoastră.

Poate că aţi folosit o cabină foto la o nuntă, la un eveniment cu colegii sau la o petrecere aniversară, însă un spaţiu interactiv pentru a realiza fotografii instantanee poate fi minunat pentru orice eveniment. Vă puteţi configura propria cabină foto Canon Zoemini la o petrecere de burlăciţe, la o petrecere de Crăciun sau Halloween, la o petrecere aniversară, reuniune sau la petrecere cu tematică de carnaval cu prietenii. Cabinele foto tradiţionale se utilizează în general în spaţii interioare mari, însă posibilităţile sunt nelimitate cu Canon Zoemini S2. Nefiind necesar să conectaţi un aparat de mari dimensiuni la o sursă de energie electrică, vă puteţi configura propria cabină foto într-un colţ drăguţ, confortabil sau chiar la exterior, la o petrecere în grădină sau la un grătar.

Puteţi alege un anumit spaţiu pentru a face fotografii instantanee cu oaspeţii în orice moment al evenimentului, puteţi amplasa cabina foto la intrare sau ieşire pentru a realiza fotografii la sosire sau la plecare, sau puteţi utiliza locaţii diferite oriunde vă aflaţi. Canon Zoemini S2 imprimă pe hârtie cu verso autoadeziv, astfel încât să puteţi crea un perete foto instantaneu. De asemenea, există o aplicaţie cu care puteţi edita fotografiile instantanee şi opţiunea de a imprima mai multe versiuni ale aceleiaşi imagini pentru a le partaja cu prietenii.

Este important să aşezaţi Canon Zoemini S2 pe un raft sau pe o masă la înălţimea subiecţilor pe care doriţi să-i fotografiaţi. Dacă nu găsiţi niciun loc potrivit în spaţiul disponibil, fiţi creativi şi realizaţi câteva fotografii în stil cabină realizate de jos, cu dumneavoastră şi prietenii dumneavoastră în poziţii ciudate sau amuzante.

Cum se configurează cabina foto Canon Zoemini

Două femei zâmbesc şi pozează în faţa unui Canon Zoemini S2 roz auriu aflat pe o masă de lemn; reflecţiile lor se văd în oglinda selfie a aparatului Canon Zoemini S2.

Vă puteţi verifica coafura şi stilul în oglinda pentru selfie a aparatului Canon Zoemini S2 înainte de a vă hotărî cum veţi poza.

O mână care ţine un smartphone afişând modul Vizualizare live din aplicaţia Canon Mini Print.

Modul Vizualizare live din aplicaţia Canon Mini Print este ideal pentru a vă asigura că veţi arăta optim în fotografia de tip cabină foto.

În cabinele foto tradiţionale, de obicei staţi aşezaţi pe un scaun într-un spaţiu mic, limitat, dar cu cabina foto Canon Zoemini S2 puteţi fi mai creativi. Încercaţi să creaţi diferite fundaluri - aranjând decoraţiuni, stilizând un întreg fundal sau pur şi simplu utilizând un perete simplu care să arate ca o pânză albă; gândiţi-vă dacă doriţi să adăugaţi elemente de recuzită cu care să pozeze oaspeţii. În aceste fotografii de la o petrecere cu tematică de carnaval, fundalurile şi elementele de recuzită din Creative Park au contribuit cu un plus de vitalitate şi culoare – şi dumneavoastră puteţi îmbunătăţi şi personaliza în etapa următoare.

După ce aţi configurat spaţiul, testaţi cât de departe doriţi să poziţionaţi Canon Zoemini S2 pentru a realiza fotografiile instantanee. Unii pot sta chiar în faţa fundalului, iar alţii să se apropie mai mult de aparatul foto, în funcţie de cum doriţi – să apară doar faţa sau întregul corp în fotografie. Aparatul foto de 8 MP poate surprinde scenele cu detalii clare de la diverse distanţe.

Nu aveţi nevoie de un fotograf şi astfel nu veţi mai pierde ocazia de a fi inclus în fotografie, deoarece aplicaţia gratuită Canon Mini Print vă permite să fotografiaţi şi să imprimaţi de la distanţă. După ce aţi conectat smartphone-ul la Canon Zoemini S2 prin Bluetooth, puteţi utiliza temporizatorul şi butonul declanşator de la distanţă al aplicaţiei pentru a realiza fotografiile perfecte. Asiguraţi-vă că sunteţi pregătit pentru prim-plan în oglinda selfie a aparatului foto, apoi setaţi o întârziere de trei, cinci sau zece secunde prin intermediul aplicaţiei pentru a avea timp suficient să vă aşezaţi în poziţie împreună cu prietenii dumneavoastră. Doar sprijiniţi aparatul foto de un perete sau ceva stabil şi sunteţi gata! Cu o durată de viaţă a bateriei de până la 25 de coli de hârtie foto, puteţi continua să fotografiaţi şi să creaţi o mulţime de amintiri până la următoarea încărcare.

Moduri de a vă personaliza fotografiile imprimate cu Canon Zoemini

Degetul unei persoane editează un colaj de imagini în aplicaţia Canon Mini Print de pe un smartphone, lângă un Canon Zoemini S2 roz auriu aflat pe o masă de lemn.

Aplicaţia Canon Mini Print vă permite să creaţi machete de colaje şi să adăugaţi text, imagini, rame şi filtre la fotografiile imprimate în stilul japonez purikura. Încercaţi şi dumneavoastră şi împărtăşiţi-vă fotografiile pe reţelele sociale, etichetându-vă prietenii.

Două femei stau una lângă alta, una ţinând în mână un Canon Zoemini S2 roz auriu, care imprimă o fotografie, iar cealaltă ţine un smartphone pe care se vede aplicaţia Canon Mini Print.

Nu tuturor le place să fie fotografiaţi, dar atmosfera interactivă asociată fotografiilor realizate în stilul cabinelor foto folosind Canon Zoemini S2 face ca totul să fie mai jucăuş şi mai distractiv - şi puteţi filtra şi edita conţinutul care vă place folosind aplicaţia Canon Mini Print.

Pe lângă faptul că vă permite să fotografiaţi şi să imprimaţi de la distanţă, puteţi utiliza aplicaţia Canon Mini Print şi pentru a adăuga o mulţime de opţiuni şi efecte suplimentare distractive pentru cabina foto. Vă permite să creaţi imagini, cum ar fi imaginile emblematice japoneze purikura în stil cabină foto care au fost o senzaţie în rândul tinerilor din anii 1990, impulsionând influencerii să facă fotografii cu prietenii lor instantaneu. Stilul de fotografii purikura extrem de popular a transformat cabina foto tradiţională şi a îmbunătăţit rezultatul oferind posibilitatea de a adăuga tot felul de elemente suplimentare, cum ar fi stickere, filtre şi elemente grafice, ideale pentru reţelele de socializare.

Aplicaţia Mini Print vă oferă acelaşi univers de posibilităţi pentru aparatul dumneavoastră Canon Zoemini S2, cu moduri similare de a schimba aspectul, de a adăuga text, rame, desene şi filtre sau de a testa efectele aparatului foto în timp real şi AR pentru a obţine o fotografie imprimată cu finisaje suplimentare, care poate fi partajată.

Ce puteţi face cu fotografiile imprimate

Mâna unei persoane lipeşte imaginile a două femei pe un perete cu gresie verde. Fotografiile au fost imprimate folosind Canon Zoemini S2 şi aplicaţia Canon Mini Print.

Cu hârtia foto ZINK TM cu verso autoadeziv obţineţi materiale imprimate rezistente la pete, la rupere şi la apă, pe care le puteţi lipi în albume, dar şi pe telefoane, laptopuri sau alte suprafeţe pentru a avea fotografiile preferate la vedere - sau chiar pentru a se potrivi cu cele ale prietenilor.

Două femei pozează cu elemente de recuzită cu tematică de carnaval în faţa unui Canon Zoemini S2 roz auriu, aşezat pe o masă de lemn. Pe masă sunt şi alte elemente de recuzită cu tematică de carnaval.

Imaginile în stil cabină foto reprezintă un mod foarte bun de a surprinde atmosfera şi energia la un eveniment. Aceste fotografii cu tematică de carnaval sunt pline de culoare şi expresive şi pot aminti oaspeţilor cât de mult s-au distrat în acea noapte.

Puteţi face atât de multe lucruri cu fotografiile în stil cabină foto imprimate realizate cu Canon Zoemini. Puteţi utiliza versoul autoadeziv pentru a crea stickere instantanee pentru jocuri de petrecere personalizate. Puteţi încărca până la 10 coli de hârtie foto ZINK în Canon Zoemini S2, fie de 5 x 7,6 cm, fie stickere circulare de 3,3 cm predecupate şi durează mai puţin de un minut pentru a imprima întreaga coală. De asemenea, oaspeţii pot lua fotografiile imprimate ca suvenir.

Încărcaţi imaginile direct pe reţelele de socializare sau creaţi o postare cu prietenii dumneavoastră ţinând imaginile. Le puteţi strânge pentru a le include într-un album, sau puteţi crea un perete foto al evenimentului dumneavoastră, astfel încât prietenii să-şi poată adăuga propriile imagini, creând astfel un colaj imens pe care îl puteţi înrăma ulterior pentru a imortaliza ziua.

Pe lângă faptul că oferă posibilitatea de a imprima pe loc, Canon Zoemini S2 are şi un compartiment pentru card Micro SD, astfel încât să puteţi salva mult mai multe imagini, pe care să le editaţi şi imprimaţi ulterior. Puteţi trimite fotografii oaspeţilor în semn de mulţumire că au participat la aniversarea dumneavoastră, sau puteţi folosi aplicaţia pentru a crea colaje sau un poster adeziv creat din mai multe instantanee mai mici pe care să-l lipiţi pe perete ca un suvenir ornamental care să vă amintească de acea zi.

O imagine de sus în care se văd două Canon Zoemini S2 – unul roz auriu şi unul turcoaz – înconjurate de mai multe fotografii imprimante în stil cabină foto.

Aplicaţia Canon Mini Print este compatibilă cu toate modelele Canon Zoemini şi cu aceasta puteţi adăuga margini la fotografiile imprimate, oferindu-le un aspect vintage analog, ce reproduce cu fidelitate aspectul unei cabine foto profesionale.

Combinaţia dintre Canon Zoemini S2 şi aplicaţia Mini Print este metoda perfectă de a vă crea propria cabină foto distractivă, oferindu-vă toată creativitatea de care aveţi nevoie la un preţ convenabil. Este o metodă excelentă de a atrage oaspeţii să participe la crearea amintirilor şi există nenumărate metode de a utiliza fotografiile imprimate pentru a împărtăşi bucuria ani la rând. Indiferent că urmează o petrecere de inaugurare a casei, o absolvire sau pur şi simplu o seară de vineri tematică cu prietenii, nu ar fi o idee bună să contribuiţi cu propria cabină foto Canon Zoemini?

Articol scris de Kat Halstead

Produse conexe

Articole conexe