sharp image low light
alt text goes here

Focalizare de precizie

Indiferent dacă surprindeţi portrete la calitate de studio, folosind vizualizarea în timp real, sau utilizaţi vizorul pentru a surprinde un moment decisiv, EOS 6D Mark II focalizează rapid şi precis pentru rezultate incredibil de clare.

focus in low light

Focalizaţi cu încredere, chiar şi în condiţii de lumină redusă

Fiecare dintre cele 45 de puncte de focalizare automată ale aparatului foto EOS 6D Mark II sunt de tip încrucişat, pentru sensibilitate suplimentară şi precizie. Un punct de tip dublu încrucişat în centru focalizează precis chiar şi la lumina lunii (-3 EV), pentru a vă încrede că veţi obţine claritate esenţială atunci când contează.

Această sensibilitate permite focalizarea automată (până la 27 de puncte) cu deschideri maxime ale diafragmei de numai f/8, util atunci când folosiţi super-teleobiective cu teleconvertoare, de exemplu.

Focalizare panoramică în 45 de puncte şi fotografiere continuă la 6,5 cps

Punctele de focalizare automată în 45 de puncte de tip încrucişat ale aparatului foto EOS 6D Mark II sunt răspândite pe vizor într-un model panoramic şi focalizează cu o precizie extraordinară. Menţinând clare obiectele în mişcare atunci când fotografiaţi evenimente aglomerate sau acţiuni rapide, chiar şi atunci când fotografiaţi la 6,5 cadre pe secundă.

canon wide area focusing

Focalizare rapidă cu vizualizare în timp real

Atunci când fotografiaţi în modul Vizualizare în timp real, folosind ecranul cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, Dual Pixel CMOS AF focalizează cu viteză şi precizie uluitoare. Atingeţi pentru a selecta un obiect care va fi urmărit şi focalizat precis, pe măsură ce se mişcă în cadru.

fast focusing shooting in live view