Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Un obiectiv versatil din seria L de 24-70 mm f/4 cu mod Macro pentru mărire de până la 0,7x. AF cu ultrasunete (Ultrasonic AF) asigură o focalizare rapidă, aproape complet silenţioasă. Elementele UD şi asferice oferă o calitate superbă a imaginii.

Beneficii

  • Interval zoom versatil pentru o varietate de subiecte
  • Mod Macro pentru mărire de până la 0,7x
  • Stabilizator de imagine cu până la patru trepte
  • Două elemente asferice şi două elemente de obiectiv UD
  • AF cu ultrasunete rapidă
  • Etanş la praf şi umezeală
  • Diafragmă cu 9 lamele pentru un efect „bokeh” delicat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Interval de zoom versatil


Surprindeţi o varietate de subiecte de la peisaje la portrete şi documentare. EF 24-70mm f/4L IS USM este un obiectiv standard ideal pentru camera dvs. DSLR full-frame care asigură unghi larg, distanţe focale standard şi de teleobiectiv precum şi o deschidere constantă maximă de diafragmă de f/4 care nu se modifică odată cu zoomul.

Modul Macro


O poziţie macro distinctă pe inelul de zoom permite apropierea la doar 0,38 m în orice poziţie a zoomului şi o rată de reproducere maximă de 0,7x din mărimea naturală.

Tehnologia cu stabilizator de imagine


Fotografiaţi cu aparatul în mână în condiţii de luminozitate redusă folosind timpi de expunere de 4 ori mai mari decât se recomandă în mod obişnuit. Tehnologia cu stabilizator de imagine (IS) detectează automat când fotograful foloseşte panoramarea pentru a urmări obiecte în mişcare şi dezactivează stabilizarea în această direcţie. IS hibrid detectează atât mişcările unghiulare, cât şi pe cele de deplasare în modul Macro.

Design optic de înaltă performanţă


Capturaţi imagini de o calitate excepţională în întregul interval zoom. Pentru acest obiectiv s-au utilizat două tipuri de elemente asferice în combinaţie cu elemente cu dispersie ultraredusă (UD) pentru a elimina eficient aberaţiile optice. Straturile protectoare Super Spectra reduc efectul de orbire şi sporesc contrastul.

Focalizare automată avansată


Beneficiaţi de focalizarea automată rapidă, aproape complet silenţioasă, graţie unui motor AF ultrasonic de tip inel. Deţineţi controlul cu ajutorul comenzii permanente pentru focalizare manuală.

Construit să reziste


Fotografiaţi chiar şi în condiţii solicitante. Obiectivul este etanş la praf şi umezeală, iar utilizarea straturilor de fluor asigură o curăţare uşoară a elementelor componente.

Performanţă rafinată


Diafragma circulară cu 9 lamele generează un efect „bokeh” uniform, nefocalizat, care permite evidenţierea clară a subiecţilor din prim-plan.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.