Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

De la obiectiv grandangular la teleobiectiv, printr-un singur obiectiv. Mulţumită flexibilităţii intervalului de zoom de 11x, în combinaţie cu calitatea sticlei din seria L de la Canon, acest obiectiv este instrumentul suprem pentru fotografii dinamice.

Beneficii

  • Zoom 11x
  • Calitate seria L
  • Stabilizator de imagine
  • Distanţă minimă de focalizare de 0,7 m
  • Focalizare manuală permanentă
  • Construcţie rezistentă la praf şi la stropire
  • Diafragmă cu deschidere circulară
  • Măsurarea distanţei E-TTL II
  • Straturi protectoare pentru lentile, optimizate pentru folosirea aparatelor foto digitale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Un obiectiv cu adevărat multifuncţional


Cu un interval de zoom care acoperă totul de la unghi larg la super teleobiectiv, cea mai recentă serie profesională de la Canon este concepută pentru fotografii profesionişti care doresc să limiteze schimbările obiectivului şi să reducă greutatea totală a setului. Perfect pentru jurnalişti foto şi pentru cei care fotografiază în mişcare.

Stabilizator de imagine echivalent trei-stop


Tehnologia IS integrată în obiectivul EF 28-300mm f/3,5-5,6L IS USM oferă un avantaj echivalent trei-stop în condiţii de lumină redusă. Permite utilizarea unor timpi de expunere mai lungi, fără a genera neclarităţi datorită mişcării aparatului foto, utilă când condiţiile nu permit utilizarea unui trepied sau a unui bliţ. Dacă obiectivul detectează că fotograful foloseşte panoramarea pentru a urmări un subiect în mişcare, opreşte IS în această direcţie.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Perfect pentru digital


Straturile şi forma obiectivului au fost optimizate pentru a suprima efectele de umbră şi reflexiile, ceea ce înseamnă că EF 28-300 mm este ideal pentru utilizarea împreună cu aparate foto digitale. Dacă se montează pe aparate foto DSLR cu senzor de mărime APS-C, obiectivul are o gamă de distanţe focale echivalente de 45-480 mm.

Elemente optice de precizie pentru o calitate înaltă a imaginii


Contrastul splendid, distorsiunea scăzută şi rezoluţia înaltă de la un colţ la celălalt sunt evidente pe tot intervalul de mărire. Diafragma electromagnetică (EMD) asigură un control rapid, silenţios şi foarte precis al deschiderii. Diafragma cu deschidere circulară permite neclaritate de fundal plăcută.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products