Canon EF 35mm f/1.4L II USM

EF 35mm f/1.4L II USM

Un adevărat clasic modern: un obiectiv standard cu unghi larg îndrăgit de fotografii de reportaj pentru perspectiva naturală, capacitatea excelentă în condiţii de iluminare redusă şi performanţe optice extraordinare.

Beneficii

  • Unghi de vizualizare larg şi perspectivă naturală
  • Performanţe superbe în condiţii de luminozitate redusă şi control al profunzimii câmpului
  • Stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte calitatea imaginii
  • Focalizare rapidă şi discretă
  • Continuaţi să fotografiaţi chiar şi în condiţii dificile

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Oferă un unghi de vizualizare larg şi o perspectivă naturală


Un obiectiv clasic, cu unghi destul de larg, cu distanţă focală de 35 mm, îndrăgit de fotografii de documentare pentru capacitatea de a surprinde un subiect în mediul său fără distorsionarea perspectivei.

Performanţe superbe în condiţii de iluminare redusă


O deschidere maximă a diafragmei de f/1,4 permite pătrunderea luminii cu două trepte mai mult decât la un obiectiv cu zoom de f/2,8, ceea ce îl face un obiectiv ideal pentru fotografia cu aparatul în mână în condiţii de iluminare redusă.
Fotografierea cu o deschidere mare a diafragmei permite fotografilor să limiteze adâncimea câmpului. Crearea unor astfel de efecte cu focalizare superficială este o modalitate prin care un subiect poate fi făcut să iasă în evidenţă faţă de fundal şi este mai ales eficientă când este combinată cu câmpul vizual cu unghi larg al obiectivului.
Diafragma cu nouă lamele redă uniform şi natural zonele nefocalizate.

Stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte calitatea imaginii


Sistemele optice de refracţie Blue Spectrum, fabricate dintr-un material organic cu proprietăţi optice, dezvoltat de Canon, elimină artefactele de culoare prin corectarea aberaţiilor cromatice la un nivel neatins până în prezent.
Sistemele optice cu dispersie ultraredusă (UD) şi două elemente asferice ale obiectivului oferă claritate incredibilă a imaginii pe întreaga suprafaţă a cadrului, chiar şi cu diafragma deschisă la maxim.
SWC (Subwavelength structure coating) sporeşte contrastul şi împiedică apariţia reflexiilor şi efectelor de fantomă la realizarea fotografiilor contra luminii.

Focalizează rapid şi discret, permiţându-vă să surprindeţi imagini neaşteptate


Autofocalizarea USM de tip inel permite focalizarea precisă, rapid şi aproape silenţios, permiţându-vă să lucraţi fără a perturba scena.
Focalizarea manuală permanentă permite reglări de focalizare fără schimbarea modului de focalizare sau depărtarea camerei de la ochi.

Continuaţi să fotografiaţi chiar şi în condiţii dificile


Calitatea legendarei serii L de la Canon inspiră încredere şi oferă durabilitate. Etanşarea împotriva intemperiilor asigură protecţie la praf şi umezeală iar stratul de fluor protejează elementele din faţă şi din spate ale obiectivului de grăsime şi murdărie şi uşurează curăţarea.

Sisteme optice de refracţie Blue Spectrum


Canon a dezvoltat sistemele optice de refracţie Blue Spectrum (BR) pentru a elimina artefactele de culoare la obiectivele cu diametru mare. Acest material organic cu proprietăţi optice personalizat corectează astfel de artefacte cu mai mare eficacitate decât alte tehnologii, cum ar fi fluorina, dispersia ultraredusă (UD) sau sticla Super UD. Artefactele colorate apar din cauza aberaţiilor cromatice, un fenomen în care lumina de diferite culori este focalizată în puncte diferite. Utilizarea materialului cu proprietăţi optice BR în EF 35 mm f/1,4L II USM reduce la minimum acest efect. Alte elemente ale obiectivului pot fi apoi optimizate pentru a obţine claritate superbă, contrast şi protecţie împotriva reflexiilor.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 35mm f/1.4L II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.