hero

EOS R

Bucuraţi-vă de gama EOS cu o gamă largă de accesorii speciale

Canon EOS R şi Canon EOS RP sunt cei mai recenţi membri ai renumitei familii EOS şi sunt pe deplin compatibile cu un sistem dezvoltat de-a lungul a trei decenii de rafinare continuă. Aceste aparate foto cu sistem EOS R sunt inovatoare şi noi ca design, dar pot fi totuşi adaptate uşor cu alte obiective EF şi EF-S, bliţuri Speedlite şi accesorii.

Performanţă optică excepţională

Obiectivele RF sunt concepute special pentru a completa aparatele foto cu sistem EOS R şi pentru a stabili noi standarde în ceea ce priveşte puterea de rezoluţie. Secretul succesului lor îl reprezintă montura reproiectată a obiectivului, care îl plasează la distanţa optimă faţă de senzor. Acest design ingenios a deschis noi oportunităţi pentru a crea o gamă de obiective EOS RF din seria L care oferă performanţe optice excelente, garantând că în imagini sunt înregistrate cât mai multe detalii.

Folosiţi-vă obiectivele EF sau EF-S

În afară de obiectivele RF, puteţi să folosiţi pe aparatele foto cu sistem EOS R întreaga gamă de obiective Canon EF sau EF-S fără nicio pierdere de performanţă optică, folosind o serie de adaptoare1. Acestea menţin comunicarea completă între corpul aparatului şi obiectiv, dar oferă un control mai mare, permiţându-vă să folosiţi în continuare obiectivele pe care le aveţi şi să exploraţi altele din sistemul de obiective Canon.

1consultaţi specificaţiile

V-ar putea plăcea şi
Canon related article perfect blend

EOS R

Combinaţia perfectă dintre manevrare şi design excelent

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Focalizaţi oriunde într-o secundă

Related tell your stories

EOS R

Spuneţi-vă poveştile în filme 4K şi umpleţi ecranul cu detalii

Use your EF or EF-S

Exploraţi o gamă mare de posibilităţi de iluminare

Alt beneficiu al apartenenţei la familia EOS este faptul că aparatele foto cu sistem EOS R sunt compatibile şi cu accesoriile Canon existente, inclusiv cu gama actuală completă de bliţuri Speedlite şi produse de specialitate, precum cele din seria Macro Ring Lite. Aceasta vă oferă şi mai multe opţiuni creative pentru fotografiere în condiţii de iluminare scăzută ori fotografiere creativă, beneficiind totodată de avantajele tehnice oferite de sistemul EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

S-ar putea să vă intereseze şi