The perfect blend of handling and great design

EOS R

Combinaţia perfectă dintre manevrare şi design excelent

EOS R este un aparat foto compact şi uşor, mai mic decât alte modele DSLR EOS full frame. Datorită designului ergonomic, utilizarea lui este de vis. Integrează toate caracteristicile EOS de înaltă calitate la care v-aţi aştepta, oferind în plus unele noi şi captivante, care îmbunătăţesc şi mai mult experienţa de fotografiere.

Design compact şi ergonomic

Din clipa în care luaţi EOS R în mână, veţi descoperi ce confortabil este. Făcând parte din familia EOS, dispune de aceeaşi prindere care se găseşte la modelele DSLR. Sistemul intuitiv de meniuri de pe ecranul LCD va fi, de asemenea, familiar pentru utilizatorii EOS. Comenzile sunt uşor de accesat, oferind totodată flexibilitatea sporită de a fi adaptate uşor la preferinţele personale. EOS R este aparatul foto care vă doriţi să fie.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Ecran tactil un unghi variabil

Ecranul tactil de 3,15 inchi cu unghi variabil al modelului EOS R este luminos şi clar, dispunând de un număr incredibil de 2,1 milioane de puncte pentru a reda cu precizie şi claritate uimitoare imagini de înaltă rezoluţie şi filme înregistrate. Poate fi reglat la o gamă largă de unghiuri pentru a vă ajuta să fotografiaţi subiecţi în poziţii dificil de captat, în timp ce reflexiile de pe ecran sunt reduse considerabil prin tehnologia Clear View II de la Canon. Posibilitatea de a schimba tonul de culoare al ecranului vă ajută, de asemenea, să potriviţi fotografiile cu modul în care doriţi să vizualizaţi o scenă.

V-ar putea plăcea şi
Related connect upload

EOS R

Conectaţi-vă, încărcaţi şi distribuiţi oriunde

Related tell your stories

EOS R

Spuneţi-vă poveştile în filme 4K şi umpleţi ecranul cu detalii

Related article brent

EOS R

Stabilind noi standarde în materie de creativitate

Vari-angle touch screen

Un vizor care face diferenţa

Fotografierea prin vizorul electronic (EFV) cu 3,69 milioane de puncte al modelului EOS R vă permite să vedeţi 100 % din scenă şi, pentru că îl ţineţi la ochi, aveţi parte de o experienţă de fotografiere mai tradiţională. De asemenea, vă oferă beneficii suplimentare pe care nu le aveţi cu un vizor optic tradiţional: puteţi vedea în timp real cum va arăta imaginea finală şi puteţi vedea subiectul clar chiar şi atunci când este în semiîntuneric. Atunci când nu aveţi vizorul la ochi, un senzor încorporat trece automat imaginea pe ecran, economisind bateria. Vizorul poate fi utilizat şi pentru filmare în condiţii de iluminare puternică, făcând mult mai uşoară comutarea de la fotografierea imaginilor statice la înregistrarea video.

Funcţii de focalizare

Atunci când fotografiaţi cu EVF, puteţi selecta rapid şi precis zona de focalizare automată prin utilizarea funcţiei de atingere ş tragere. Folosind această funcţie, puteţi utiliza în mod eficient ecranul tactil ca touchpad în timp ce priviţi prin vizor. Iar atunci când subiectului i se potriveşte mai bine focalizarea manuală, folosiţi funcţia de mărire sau de evidenţiere a focalizării de pe EOS R pentru şi mai multă precizie prin claritate.

Focusing features

Bară multifuncţională personalizabilă

Caracteristicile inovatoare ale modelului EOS R includ şi bara sa multifuncţională unică. Aceasta este o interfaţă de control tactilă, care poate fi personalizată pentru o gamă de funcţii, de la controlul focalizării automate şi până la setarea sensibilităţii ISO sau a nivelului de alb. Este similară familiarei rotiţe de control de pe EOS, dar cu beneficiul adăugat al funcţionării silenţioase şi rezistenţă sporită la intemperii.

Customisable multi-function bar

Corp solid, durabil şi rezistent la intemperii

Corpul din aliaj de magneziu al modelului EOS R oferă un nivel ridicat de protecţie. Rezistenţa sporită la praf şi umezeală face ca acest model să fie aparatul foto mirrorless de la Canon cu cea mai mare rezistenţă la intemperii disponibil în acest moment.

S-ar putea să vă intereseze şi