hero

EOS R

Stabilind noi standarde în materie de creativitate cu EOS R

Un aparat foto inovator, Canon EOS R oferă numeroase funcţii de înaltă tehnologie, precum şi focalizare automată excepţional de rapidă, în 0,05 secunde1. Indiferent dacă fotografiaţi portrete, peisaje, străzi, călătorii sau nunţi ori realizaţi înregistrări video, tehnologia avansată a aparatului EOS R vă permite să vă extindeţi talentul de povestitor şi să creaţi imagini care înainte nu erau posibile.

Comunicare de mare viteză

Inginerii Canon au reproiectat montura obiectivului EF special pentru sistemul EOS R cu o conexiune unică cu 12 pini. Această inovaţie îmbunătăţeşte radical comunicarea între corpul şi obiectivul aparatului foto, comunicarea cu EOS R fiind mai rapidă decât fusese posibil anterior.

Montura obiectivului RF este extrem de largă, cu o adâncime redusă de la montură la senzor. Datorită designului obiectivele sunt mai aproape de senzor, ceea ce permite crearea unei optici mai rapide, mai luminoase şi de o mai bună calitate, cu performanţe inegalabile.

High speed communication

Focalizare rapidă şi extrem de clară

EOS R dispune de un senzor full frame Dual Pixel CMOS AF de 30,3 megapixeli care focalizează fără compromisuri graţie sistemului său avansat de detectare a fazei, care permite utilizatorului să selecteze dintre 5655 de poziţii de focalizare automată2. Utilizează marea majoritate a pixelilor senzorului (80 % dintre pixelii orizontali şi 100 % dintre cei verticali) pentru focalizare automată super-rapidă pentru fotografii, precum şi focalizare uniformă în timpul filmării.

Fast pin sharp focusing

Un aparat foto cu adevărat silenţios

În situaţii în care doriţi să fotografiaţi în condiţii de discreţie completă, sunetul făcut de declanşatorul aparatului foto poate atenţiona subiectul şi poate strica o ocazie excelentă. Astfel de inconveniente pot exista atât în ocazii informale, spre exemplu la fotografii de nuntă, cât şi la fotografierea de aproape a naturii sălbatice.

EOS R este primul aparat foto Canon care oferă un mod de fotografiere complet silenţios, astfel că puteţi realiza fotografii fără a deranja subiectul. Folosită în combinaţie cu ecranul cu unghi variabil, funcţia de fotografiere silenţioasă face posibilă realizarea de instantanee.

Imagini excepţionale direct de pe aparatul foto

Multe dintre funcţiile impresionante ale modelului EOS R sunt posibile graţie puternicului procesor DIGIC 8. Printre beneficiile sale cheie se numără o mai bună comunicare între aparatul foto şi obiectiv, care are drept rezultat o focalizare automată mai rapidă şi cele mai bune imagini direct de pe aparatul foto.

Viteza ultrarapidă de procesare şi puterea înseamnă că optimizorul de obiectiv digital îmbunătăţit al aparatului EOS R este întotdeauna în funcţiune, fără a afecta performanţa aparatului foto. Garantează imagini de calitate optimă, fără aberaţii.

V-ar putea plăcea şi
See capture more

EOS R

Vedeţi şi capturaţi mai mult cu un senzor conceput pentru precizie

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Bucuraţi-vă de gama EOS cu o gamă largă de accesorii speciale

Canon related article perfect blend

EOS R

Combinaţia perfectă dintre manevrare şi design excelent

Direct from camera
Direct from camera

Realizare de filme la nivel profesional

EOS R oferă acelaşi nivel ridicat de funcţii video 4K disponibile la EOS 5D Mark IV, plus optimizări avansate precum reducerea zgomotului pentru a îmbunătăţi performanţa ISO.

Combinaţia dintre senzorul CMOS al aparatului EOS R şi procesorul DIGIC 8 vă permite să filmaţi în culori bogate, foarte detaliat, la rezoluţie 4K cu ieşire de 10 biţi prin HDMI. Această ieşire video de nivel profesional vă oferă posibilităţi maxime de editare, precum şi posibilitatea de a filma în 4K cu redare accelerată şi de a obţine capturi de cadre din filme 4K. EOS R dispune atât de o mufă pentru căşti, cât şi de o intrare mini pentru microfon.

1 Începând cu 13 februarie 2019, printre aparatele foto mirrorless cu obiective interschimbabile digitale care încorporează un senzor de imagine de 35 mm echivalent full-frame şi focalizare automată cu detectare a contrastului pe planul imaginii. Se calculează cu rezultatele vitezei AF măsurate, pe baza directivelor CIPA (diferă în funcţie de condiţiile de fotografiere şi de obiectivul utilizat). Se măsoară cu ajutorul metodelor interne. Condiţii de măsurare: EV12 (temperatură ambiantă/ISO 100), modul Manual, utilizând RF 24-105 mm F4L IS USM (la o distanţă focală de 24 mm) cu următoarele setări: declanşatorul eliberat cu ajutorul butonului declanşatorului, AF într-un punct (focalizare automată centrală), One-Shot AF

2 În modul de focalizare automată într-un punct în zonă mică

S-ar putea să vă intereseze şi