Canon see capture more hero

EOS R

Vedeţi şi capturaţi mai mult cu un senzor conceput pentru precizie

Corpul mic şi elegant, împreună cu inovaţiile tehnice în jurul cărora a fost creat modelul EOS R, vă permit să realizaţi fotografii şi filme de calitate excepţională. Caracteristicile Canon încorporate de cel mai înalt nivel, precum Dual Pixel CMOS AF, DP RAW, procesorul DIGIC 8 şi funcţia Canon Log, vă ajută să vă puneţi în practică viziunea creativă.

Calitate de neegalat

EOS R este echipat cu un senzor Canon CMOS de 30,3 megapixeli. Acesta asigură o performanţă ISO ridicată şi rezoluţie înaltă, în combinaţie cu un interval dinamic larg. Oferă imagini de înaltă rezoluţie, cu o calitate şi adâncime de neegalat, şi poate înregistra detalii fine cu nivel scăzut de zgomot, până la valoarea incredibilă ISO 40000.

EOS R dispune şi de funcţia Dual Pixel RAW, introdusă pentru prima dată la modelul EOS 5D Mark IV. Utilizat cu software-ul Canon Digital Photo Professional, vă permite să reglaţi fin claritatea şi să modificaţi perspectiva sau efectul bokeh în prim-plan pentru un rezultat mai plăcut în post-producţie.

Canon unrivalled quality sensor

V-ar putea plăcea şi
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Bucuraţi-vă de gama EOS cu o gamă largă de accesorii speciale

Canon related article perfect blend

EOS R

Combinaţia perfectă dintre manevrare şi design excelent

Related connect upload

EOS R

Conectaţi-vă, încărcaţi şi distribuiţi oriunde

Canon unrivalled quality sensor

Fotografiere continuă rapidă

Pentru fotojurnaliştii şi fotografii de călătorie şi de nuntă care doresc să surprindă imagini spontane sau acţiune rapidă, EOS R oferă fotografiere continuă la viteza uimitoare de 8 cps. Aparatul foto utilizează experienţa Canon în tehnologii rapide de citire şi procesorul DIGIC 8 pentru a obţine un echilibru între numărul mare de pixeli şi agilitatea de fotografiere. EOS R dispune de o memorie tampon mare şi viteze mari de scriere pe carduri USH-II SD, astfel că nu va mai trebui să aşteptaţi niciodată ca aparatul foto să se actualizeze.

Fast continuous shooting

Creaţi epopei cinematografice

Cineaştii care creează epopei cinematografice se vor delecta folosind cel mai avansat produs video de la Canon din afara gamei Cinema EOS. EOS R oferă ieşire video UHD 4K pe 10 biţi prin HDMI, ceea ce asigură filmări extrem de detaliate şi necomprimate. De asemenea, puteţi utiliza funcţia Canon Log pentru un interval dinamic extins, care vă permite flexibilitate maximă de editare la gradarea în post-producţie.

S-ar putea să vă intereseze şi