hero

EOS R

Bucuraţi-vă de gama EOS cu o gamă largă de accesorii speciale

EOS R este cel mai recent membru al renumitei familii EOS şi este pe deplin compatibil cu un sistem dezvoltat de-a lungul a trei decenii de rafinare continuă. Cu designul inovator al EOS R, veţi descoperi că este uşor de utilizat cu alte obiective EF şi EF-S, bliţuri Speedlite şi accesorii prin adaptor.

Performanţă optică excepţională

Obiectivele RF sunt concepute special pentru a completa EOS R şi pentru a stabili noi standarde în ceea ce priveşte puterea de rezoluţie. Secretul succesului lor îl reprezintă montura reproiectată a obiectivului, care îl plasează la distanţa optimă faţă de senzor. Acest design ingenios a deschis noi oportunităţi pentru a crea o gamă de obiective EOS R din seria L care oferă performanţe optice excelente, garantând că în imagini sunt înregistrate cât mai multe detalii.

Folosiţi-vă obiectivele EF sau EF-S

În afară de obiectivele RF, puteţi să folosiţi pe EOS R întreaga gamă de obiective Canon EF sau EF-S fără nicio pierdere de calitate a imaginii sau de performanţă, folosind o gamă largă de adaptoare1. Acestea menţin comunicarea completă între corpul aparatului şi obiectiv, dar oferă un control mai mare, permiţându-vă să folosiţi în continuare obiectivele pe care le aveţi şi să exploraţi altele din sistemul de obiective Canon.

1consultaţi specificaţiile

V-ar putea plăcea şi
Canon related article perfect blend

EOS R

Combinaţia perfectă dintre manevrare şi design excelent

Related connect upload

EOS R

Conectaţi-vă, încărcaţi şi distribuiţi oriunde

Related tell your stories

EOS R

Spuneţi-vă poveştile în filme 4K şi umpleţi ecranul cu detalii

Use your EF or EF-S

Exploraţi o gamă mare de posibilităţi de iluminare

Un alt beneficiu al apartenenţei la familia EOS este reprezentat de faptul că modelul EOS R este compatibil şi cu accesoriile Canon existente, inclusiv cu gama actuală completă de bliţuri Speedlite şi produse de specialitate precum cele din seria Macro Ring Lite. Aceasta vă oferă şi mai multe opţiuni creative pentru fotografiere în condiţii de iluminare scăzută ori fotografiere creativă, beneficiind totodată de avantajele tehnice oferite de EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

S-ar putea să vă intereseze şi