Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Spuneţi-vă poveştile în filme 4K şi umpleţi ecranul cu detalii

Tehnologia inovatoare a sistemului EOS R permite modelului EOS R să vă ducă talentele de cineast la un nou nivel. Creaţi filme uimitoare cu rezoluţie 4K pe 10 biţi şi detalii extrem de clare prin atingerea unui buton.

Capturaţi mai mult cu Canon Log

EOS R dispune de funcţia Canon Log, o setare de înregistrare concepută să ofere o creştere de 800 % a intervalului dinamic, reducând la minimum pierderea de detalii în părţile cele mai întunecate şi cele mai luminoase ale imaginii. Când utilizaţi Canon Log pe EOS R, o setare ISO de 400 va furniza un interval dinamic extrem de larg de 12 trepte cu contrast neutru, perfect pentru fotografierea în condiţii dificile de iluminare în care trebuie surprins fiecare element al unei scene. Alegeţi Canon Log atunci când ştiţi că imaginile pe care le filmaţi vor fi gradate în etapa de post-producţie pentru a extrage culori bogate şi detalii incredibile.

Canon EOS R record canon log

Deveniţi cineast

Pentru efecte de transfocare profesionale, cu mutarea atenţiei dintr-o parte în alta a cadrului, funcţia de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF de pe EOS R vă permite să mutaţi punctul de focalizare lin şi precis. Pur şi simplu atingeţi ecranul LCD în cel mai apropiat şi în cel mai îndepărtat punct de focalizare la care doriţi să faceţi tranziţia, iar EOS R va realiza tranziţii deosebit de uniforme ale focalizării. Iar când filmaţi fără trepied, tehnologia Dual Sensing IS asigură un avantaj avansat pe 5 axe pentru imagini uniforme şi fără tremur atunci când nivelul luminii scade.

Înregistraţi, vizualizaţi şi stocaţi

EOS R poate înregistra imagini video digitale 4K curate, necomprimate, cu cod temporar înglobat prin ieşire HDMI pe 10 biţi, ceea ce îl face ideal pentru filmări suplimentare la producţii de proporţii, unde dimensiunea şi flexibilitatea aparatului foto îl fac instrumentul agil perfect.

V-ar putea plăcea şi
Related article brent

EOS R

Stabilind noi standarde în materie de creativitate

See capture more

EOS R

Vedeţi şi capturaţi mai mult cu un senzor conceput pentru precizie

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Bucuraţi-vă de gama EOS cu o gamă largă de accesorii speciale

S-ar putea să vă intereseze şi