Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Surprindeţi momente speciale cu un stil uimitor cu PowerShot SX70 HS, vârful gamei de aparate foto bridge de la Canon, cu aspect DSLR şi tehnologie de ultimă oră.

Aparat foto de tip bridge, cu aspect DSLR şi funcţionalitate versatilă

Aparat foto multifuncţional premium, cu zoom de 65x, care combină aspectul şi stilul DSLR cu caracteristici versatile îmbunătăţite, de ultimă oră. Extindeţi posibilităţile de fotografiere graţie compatibilităţii cu imagini în format RAW, video 4K, Bluetooth® şi Wi-Fi, precum şi Remote Live View.

Consultaţi specificaţiile complete

Specification Intro

Un aparat foto excelent pentru...

Aspect DSLR, tehnologie cu obiectiv fix

Universal, cu aspectul unui DSLR şi cu greutatea şi flexibilitatea unui aparat foto cu obiectiv fix. Capturaţi totul, de la detalii îndepărtate la fotografii macro, fără să schimbaţi obiectivul.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Focalizaţi zonele aflate la distanţă

De la grandangular la prim-plan extrem – surprindeţi detalii invizibile cu ochiul liber fără a schimba obiectivele, indiferent dacă sunteţi la metri sau la kilometri distanţă.

Vizionaţi clipul video

Formate 4K şi RAW

Prelucraţi fotografiile în faza de post-producţie cu imagini RAW sau obţineţi imagini JPEG clare direct de pe aparatul foto. Realizaţi filme uimitoare la 4K Ultra High Definition, cu sunet de înaltă calitate înregistrat de microfon.

dad and son jumping into the ocean

Focalizare automată rapidă şi precisă

Focalizarea automată fiabilă a aparatului foto PowerShot SX70 HS facilitează separarea fundalului de prim-plan. Opţiune de focalizare automată continuă, pentru a captura în detaliu momente care trec repede.

Amintiri care durează o viaţă, conservate în detalii perfecte

Un aparat foto compact multifuncţional care vă oferă în mod inteligent o încadrare optimă a fotografiilor, indiferent cât de scurtă este ocazia.

Conectivitate extinsă

Realizaţi imediat copii de rezervă ale imaginilor, utilizând funcţia Auto Image Transfer*. Remote Live View vă permite să fotografiaţi, să vedeţi imaginea aparatului foto şi să accesaţi setările de pe un dispozitiv mobil.

Specification Intro

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Descoperiţi mai multe

Specificaţii

Icon 01

Zoom optic 65x

Icon 02

20,3 megapixeli

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

Film 4K

Icon 01

10 cps

Icon 02

LCD cu unghi variabil de 7,5 cm

Vedeţi specificaţiile complete

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Conţinutul cutiei

Aparat foto digital PowerShot SX70 HS

Capac pentru obiectiv

Curea de gât NS-DC11

Acumulator LP-E12

Încărcător de baterii LC-E12E

Cablu c.a.

Kitul cu manualul de utilizare

Accesorii compatibile

Produse conexe

* Echipate cu tehnologie Bluetooth® cu consum energetic redus. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a unor astfel de mărci de Canon Inc. se realizează sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.