Un punct central pentru fotografii şi clipuri video cu un zoom de 25x

Combinând versatilitatea unui obiectiv cu zoom de 25x cu performanţa imaginii premium a unui senzor de tip 1.0, PowerShot G3 X poate realiza fotografii şi filme de o calitate uimitoare. O gamă extinsă de caracteristici şi comenzi expert vă ajută să daţi frâu liber creativităţii.

Prezentare PowerShot G3 X cu Scott Bass

 PowerShot G3 X cu Scott Bass Redaţi filmul

Performanța senzorului de mari dimensiuni combinată cu obiectiv cu superzoom de 25x

Un obiectiv cu zoom ultra-grandangular precis, de 24 mm, combinat cu un senzor de tip 1.0 vă permite să fotografiaţi orice subiect, în apropiere sau în depărtare, cu detalii incredibile. Indiferent dacă fotografiaţi sau filmați, PowerShot G3 X vă permite să surprindeţi scene cu o neclaritate frumoasă de fundal şi să obţineţi fotografii clare chiar şi în condiţii de lumină scăzută.

Excelent în lumină scăzută

Savuraţi imagini clare, bine definite în orice situaţie - chiar şi în condiţii de lumină scăzută - datorită unei combinaţii dintre un senzor CMOS de tip 1.0 de 20,2 megapixeli şi un procesor DIGIC 6.

Lumină_scăzută

Elemente optice Canon Premium

Cu un zoom optic de 25x şi o diafragmă cu 9 lamele, PowerShot G3 X este ideală pentru fotografierea peisajelor panoramice, a portretelor cu neclaritate plăcută de fundal şi a detaliilor subtile la distanţă.

0%

  Glisaţi pentru a mări

  Precis

  Rezultate precise de fiecare dată

  Datorită stabilizatorului de imagine optic inteligent, nu trebuie să vă mai faceţi griji că imaginile sunt afectate de mişcarea camerei. Această cameră se adaptează automat şi asigură fotografii şi filme precise şi detaliate, chiar dacă fotografiaţi la zoom maxim sau cu camera în mână, în condiţii de luminozitate redusă. În plus, filmele realizate vor avea o stabilitate excepţională datorită funcţiei de stabilizare a filmului pe 5 axe.

  Creaţi, conectaţi-vă şi partajaţi cu uşurinţă

  Caracteristici avansate pentru film pentru regizorii aspiranți

  Creaţi filme Full HD uimitoare cu o gamă de viteze ale cadrelor şi beneficiați de caracteristicile expert, inclusiv control manual complet, evidenţiere focalizare manuală şi ieşire HDMI live. Stabilizatorul dinamic de imagine pe 5 axe avansat oferă stabilizare asemănătoare unei camere stabile pentru materialele dvs. filmate, în timp ce înregistrarea audio versatilă prin mufe pentru microfon şi căşti vă ajută să creaţi filme cu sunet de înaltă calitate.

  Comenzile de nivel expert vă ajută să vă exprimaţi creativitatea

  Un ecran tactil LCD rabatabil de mari dimensiuni, de înaltă rezoluţie (1.620 de puncte) și o gamă extinsă de selectoare și de opţiuni de personalizare vă oferă control, astfel încât să vă puteţi exprima creativitatea. Utilizaţi Focalizarea automată la atingere pentru adaptarea precisă şi uniformă a focalizării în filme şi obţineţi acces instantaneu la setările importante cu inelul de control al obiectivului cu acţionare lină. Compatibilitatea cu fişiere RAW, un filtru ND încorporat şi modul de expunere BULB vă cresc opţiunile creative.

  Fotografiaţi ca un profesionist în orice condiţii

  Focalizarea automată rapidă şi fotografierea continuă cu 5,9 cps vă permit să surprindeți mai multă acţiune. Pentru manevrarea similară cu a unei camere foto DSLR, puteţi, de asemenea, să ataşaţi un vizor electronic de înaltă rezoluţie. Extindeţi-vă mai mult creativitatea şi manipulaţi iluminarea cu bliţuri Canon Speedlite şi filtre pentru obiectiv.

  Surprindeţi toată acţiunea

  Puteţi obţine uşor fotografia perfectă a unei acţiuni prin fotografiere continuă la 5,9 cps. În plus, camera va continua să fotografieze la 5,9 cps până la umplerea cardului de memorie, astfel încât nu veţi pierde nimic.

  0%

   Continuaţi să fotografiaţi în orice anotimp

   Surprindeţi cu uşurinţă acţiunea rapidă cu ajutorul focalizării automate rapide şi a vitezei de fotografiere de 5,9 cps şi continuaţi să fotografiaţi indiferent dacă plouă sau este soare, datorită corpului rezistent la praf şi la umezeală.

   PowerShot G3X

   PowerShot G3X

   Extindeţi-vă creativitatea

   Împingeţi-vă creativitatea mai departe cu o gamă largă de accesorii opţionale, inclusiv un vizor electronic de înaltă rezoluţie şi bliţuri EOS Speedlite.

   Specificaţii

   Zoom optic de 25x cu unghi ultra-larg

   Zoom optic de 25x cu unghi ultra-larg

   Obiectiv superzoom luminos<

   Obiectiv superzoom luminos

   Senzor de mari dimensiuni pentru rezultate premium

   Senzor de mari dimensiuni pentru rezultate premium

   CMOS de 20,2 megapixeli

   CMOS de 20,2 megapixeli

   Procesare DIGIC puternică

   Fotografii extraordinare în condiţii de iluminare redusă

   Procesare DIGIC puternică

   Procesare DIGIC puternică

   RAW în diferite formate de imagine

   RAW în diferite formate de imagine

   Inel pentru controlul manual fin al obiectivului

   Inel pentru controlul manual fin al obiectivului

   Controlul diafragmei, timpului de expunere şi sensibilităţii ISO în filme

   Controlul diafragmei, timpului de expunere şi sensibilităţii ISO în filme

   Viteze ale cadrelor Full HD de la 24p la 60p

   Viteze ale cadrelor Full HD de la 24p la 60p

   Partajaţi şi realizaţi wireless copii de siguranţă ale imaginilor

   Partajaţi şi realizaţi wireless copii de siguranţă ale imaginilor

   Rezistenţă la praf şi apă

   Rezistenţă la praf şi apă

   Consultaţi specificaţiile complete

   Descărcaţi drivere, software, firmware şi manuale.

   Asistenţă pentru produse