Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Focalizaţi oriunde într-o secundă

Un aparat foto inovator, Canon EOS RP oferă numeroase funcţii de înaltă tehnologie, precum şi focalizare automată excepţional de rapidă, în 0,05 secunde1. Flexibilitatea zonei extinse de focalizare automată, combinată cu performanţa EOS RP în lumină slabă, viteza şi posibilitatea de urmărire, înseamnă că indiferent dacă sunteţi fotograf de călătorii, de peisaje sau de portrete sau dacă filmaţi, Canon EOS RP vă permite să vă îmbunătăţiţi poveştile şi să surprindeţi imagini care vă extind creativitatea.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

Linia roşie reprezintă aprox. 88 % (pe orizontală) x aprox. 100 % (pe verticală) din zona care este acoperită de cadrul total al imaginii.

Obiective compatibile: obiectivele RF şi EF (majoritatea obiectivelor existente, cu câteva excepţii).

Albastru reprezintă până la 4779 de poziţii AF

V-ar putea plăcea şi
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Un nou standard pentru calitatea imaginii full-frame

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fotografiaţi flexibil şi conectaţi-vă perfect

Canon EOS RP capturing a bee

Portretistică captivantă

Pentru portrete care se fac remarcate, Canon EOS RP dispune de focalizare automată pe ochi, integrată. Această tehnologie Dual Pixel CMOS AF ajută la menţinerea focalizării clare pe ochii subiectului în modul Detectarea feţei, asigurând o claritate perfectă a portretelor. Focalizarea automată pe ochi se poate utiliza cu Canon EOS RP în modurile AF pentru un singur cadru, Servo AF şi Servo AF pentru filme, asigurând focalizarea clară pe ochii subiecţilor statici şi în mişcare. Modul Atingere şi tragere AF facilitează schimbarea poziţiei de focalizare.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Nivel înalt de adâncime a câmpului

Atunci când este importantă utilizarea adâncimii maxime de câmp pe toată imaginea, precum pentru fotografia macro, bracketingul la focalizare asigură claritate perfectă. Cu o singură apăsare a butonului declanşatorului, Canon EOS RP fotografiază continuu cu distanţa focală reglată automat de la poziţia iniţială şi până în fundal. Apoi este creată o imagine compozită cu ajutorul software-ului Digital Photo Professional de la Canon pentru crearea unei imagini care este focalizată complet.

Canon EOS RP focus bracketing flower

1 Începând cu 13 februarie 2019, printre aparatele foto mirrorless cu obiective interschimbabile digitale care încorporează un senzor de imagine de 35 mm echivalent full-frame şi focalizare automată cu detectarea contrastului pe planul imaginii. Se calculează cu rezultatele vitezei AF măsurate, pe baza directivelor CIPA (diferă în funcţie de condiţiile de fotografiere şi de obiectivul utilizat). Se măsoară cu ajutorul metodelor interne. Condiţii de măsurare: EV12 (temperatură ambiantă/ISO 100), modul Manual, utilizând RF 24-105 mm F4L IS USM (la o distanţă focală de 24 mm) cu următoarele setări: declanşatorul eliberat cu ajutorul butonului, AF într-un punct (focalizare automată centrală), One-Shot AF

S-ar putea să vă intereseze şi