Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

Un nou standard pentru calitatea imaginii full-frame

La baza modelului Canon EOS RP se află un excepţional senzor Dual Pixel CMOS AF full-frame de 26,2 MP. Asigurând un echilibru perfect între detalii bogate şi clare şi performanţa incredibil de fiabilă în lumină slabă, fiecare pixel este utilizat pentru imagistică şi focalizare automată, pentru a asigura claritate supremă pe toată suprafaţa cadrului. Alături de obiectivele Canon RF, special concepute pentru sistemul EOS R, rezultatul este un nou standard de imagistică, gândit să vă îmbunătăţească şi să vă extindă viziunea creativă.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Realizat cu
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Surprindeţi cadre oriunde şi oricând cu această valoare ISO incredibilă

Avansarea la un senzor full-frame conferă mai mult control asupra adâncimii câmpului şi vă asigură capacitatea de a surprinde imagini excelente în lumină slabă. Datorită valorii ISO maxime de 40.000, puteţi să fotografiaţi fără bliţ şi să menţineţi totuşi nivelul detaliilor şi culorilor. Modelul Canon EOS RP facilitează schimbarea rapidă a valorii ISO cu ajutorul inelului de control al obiectivului sau al selectoarelor personalizabile, ceea ce vă permite să deveniţi un fotograf mai instinctual.

Procesare mai rapidă a imaginilor cu DIGIC 8

DIGIC 8 este cel mai nou motor de imagine de la Canon, care procesează imaginile mai rapid ca niciodată şi permite o funcţionare mai reactivă şi agilă, pentru a petrece mai puţin timp în post-producţie şi a obţine o calitate mai înaltă a imaginilor direct din aparatul foto.

Canon EOS R high speed communication

Puterea DLO din momentul realizării imaginii

Sistemul digital de optimizare a obiectivului (DLO) corectează atât aberaţiile optice, cât şi pierderi de rezoluţie, cauzate de filtrul trece-jos al aparatului, aplicând fiecărei imagini o funcţie inversă pentru a aduce imaginea cât mai aproape de modul în care o scenă este văzută cu ochiul liber. Aceasta creează imagini detaliate, de înaltă calitate în fişiere cu dimensiuni gestionabile, oferind fotografilor calitate maximă a imaginii şi mai multă flexibilitate. Canon EOS RP poate accesa informaţii despre profilul obiectivului direct de la obiectivele RF şi le poate utiliza în aparat pentru optimizare în timp real, imediat ce realizaţi fotografia.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Vizibilitate completă

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

Detalii 100 %

Noi niveluri de stabilizare a imaginii

Stabilizarea pe 5 axe şi tehnologia Dual Sensing IS asigură stabilizare puternică pentru imagini, reducând tremurul şi conferindu-vă libertatea de a crea, fără compromisuri privind calitatea. Acest sistem dual permite colaborarea dintre obiectiv şi aparatul foto în timp real pentru stabilitate (detecţie dublă), prin sistemul de comunicare din montura obiectivului.

Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
Realizat cu
  • f/4
  • 1/8
  • 5000

Fotografiaţi cadre RAW şi surprindeţi mai mult

Cu tehnologia pe 14 biţi, fişierele RAW de pe Canon EOS RP conţin un nivel înalt de gradaţie tonală pentru a asigura imagini de calitate optimă, care pot fi procesate pe aparatul foto sau prin software Canon gratuit, precum Digital Photo Professional pentru PC sau Mac, sau DPP Express pentru dispozitive mobile/inteligente. Pe Canon EOS RP este disponibilă şi opţiunea Compact RAW (C-RAW) pentru economia de spaţiu aproape fără niciun compromis privind calitatea imaginilor.

V-ar putea plăcea şi
Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Focalizaţi oriunde într-o secundă

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fotografiaţi flexibil şi conectaţi-vă perfect

Canon EOS RP sample animals

S-ar putea să vă intereseze şi