Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

Design şi gestionare EOS fără compromisuri

Canon EOS RP va părea imediat familiar utilizatorilor de EOS datorită mânerului conceput pentru a fi comod pentru o sesiune de fotografiere de o zi întreagă. Mânerul extensibil opţional oferă şi mai mult confort, iar corpul din aliaj de magneziu, compact şi excepţional realizat, cântărind doar 485 g (cu baterie şi card de memorie) oferă posibilitatea de a împacheta cu uşurinţă aparatul foto pentru călătorii. Iar încărcarea prin USB vă permite să încărcaţi din mers.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Aruncaţi o privire în viitor

Canon EOS RP are un ecran tactil LCD cu unghi variabil, de 7,5 cm/3,0 inchi, de 1.040.000 de puncte, care poate fi înclinat şi răsucit în noi unghiuri creative, plus un vizor electronic OLED tip 0.39 cu 2,36 de milioane de puncte cu afişare personalizabilă a informaţiilor, care vă ajută să compuneţi şi să vizualizaţi subiectul din orice unghi. Un slot de card UHS-II oferă compatibilitate cu cardurile SD existente şi asigură accesul la standardul UHS-II, care permite viteze de scriere mai rapide şi filmare 4K, în timp ce butoanele şi apelările pot fi personalizate pentru modul dvs. preferat de fotografiere.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Vă ghidează către mai multă creativitate

Canon EOS RP vă oferă control complet asupra comenzilor, butoanelor şi sistemului de meniuri, care sunt la îndemână pentru a vă permite să vă îndreptaţi atenţia asupra compoziţiilor excepţionale. Interfaţa cu ghidare, modurile Scenă creativă, prioritatea flexibilă (FV) şi modurile manuale vă oferă încredere şi vă ajută să preluaţi controlul asupra creativităţii proprii.

Gergo holding Canon EOS RP

V-ar putea plăcea şi
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Un nou standard pentru calitatea imaginii full-frame

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Focalizaţi oriunde într-o secundă

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fotografiaţi flexibil şi conectaţi-vă perfect

S-ar putea să vă intereseze şi