Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Fotografiaţi flexibil şi conectaţi-vă perfect

Canon EOS RP este proiectat pentru fotografierea rapidă și silențioasă, datorită modului Scenă silențios, și asigură imagini excepționale. Pentru fotografia stradală și portrete în medii sensibile, declanșatorul silențios este un avantaj excepțional.

Canon EOS RP utilizează tehnologia de detectare a pâlpâirii, pentru a oferi imagini incredibile chiar și atunci când fotografiați sub lumina fluorescentă. Aceasta detectează frecvența de pâlpâire și surprinde imaginea aproape de luminozitatea maximă pentru a reduce efectele de pâlpâire. Dacă este detectată pâlpâirea, fotografierea anti-pâlpâire este activată automat.

Fotografiați de la distanță, păstrați controlul

Canon EOS RP dispune de funcțiile Wi-Fi și Bluetooth pentru conectivitate perfectă la un dispozitiv inteligent compatibil. Utilizând această tehnologie, puteți să fotografiați și să trimiteți imagini direct către un smartphone sau să utilizați sincronizarea automată pentru situații când este necesar transferul rapid. În plus, aparatul foto poate fi controlat de la distanță prin aplicația Canon Camera Connect și prin această conexiune Wi-Fi sunt disponibile noi posibilități creative, mai ales atunci când călătoriți și doriți să vă distribuiți opera imediat.

wireless image review Canon EOS RP

V-ar putea plăcea şi
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Un nou standard pentru calitatea imaginii full-frame

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Focalizaţi oriunde într-o secundă

S-ar putea să vă intereseze şi