Connect upload share

EOS R

Conectaţi-vă, încărcaţi şi distribuiţi oriunde

Adaptabil şi flexibil, modelul EOS R include cele mai recente funcţii de conectivitate pentru a vă permite să vă distribuiţi imaginile pe alte dispozitive şi facilitează trimiterea, etichetarea geografică şi efectuarea de copii de rezervă pentru fişierele dvs. importante.

Distribuirea este simplă

EOS R oferă conectivitate Bluetooth şi Wi-Fi, ceea facilitează conectarea la smartphone şi alte dispozitive şi trimiterea imaginilor pe acestea. Funcţia Bluetooth integrată utilizează un protocol de funcţionare permanentă cu consum redus de energie pentru a se conecta automat la dispozitive compatibile prin aplicaţia Canon Camera Connect. Examinaţi, distribuiţi şi capturaţi imagini la distanţă în timp real şi filme cu o singură atingere.

Transfer şi copiere de rezervă în mişcare

EOS R poate transmite automat imaginile direct pe un telefon, o tabletă sau un computer asociat, prin aplicaţia Canon Camera Connect. Tot ce aveţi de făcut este să porniţi conexiunea Wi-Fi pe dispozitivul mobil sau o conexiune Wi-Fi la computer. Este o funcţie utilă pentru oricine are nevoie să realizeze instantaneu copii de rezervă ale fişierelor, spre exemplu, fotojurnalişti care lucrează în situaţii delicate de fotografiere.

Adăugare de date GPS

Fotografii de peisaje şi de călătorie vor aprecia funcţia GPS a aparatului EOS R, disponibilă prin facilitatea Mobile. Atunci când fotografiaţi în timp ce aparatul foto este conectat prin Bluetooth la un dispozitiv inteligent compatibil, EOS R poate colecta informaţiile GPS şi le poate adăuga automat imaginilor, folosind aplicaţia Canon Camera Connect. Această funcţie facilitează identificarea locurilor şi oferă o funcţie utilă de editare pe care o puteţi folosi când vă întoarceţi acasă.

V-ar putea plăcea şi
Related tell your stories

EOS R

Spuneţi-vă poveştile în filme 4K şi umpleţi ecranul cu detalii

Related article brent

EOS R

Stabilind noi standarde în materie de creativitate

See capture more

EOS R

Vedeţi şi capturaţi mai mult cu un senzor conceput pentru precizie

Adding GPS data

Controlaţi aparatul foto de la distanţă

Altă funcţie oferită de aplicaţia Canon Camera Connect, care aduce mai multă flexibilitate în fotografiere, este capacitatea de a opera EOS R de la distanţă. Aceasta vă permite să fotografiaţi în situaţii în care este dificil de folosit fizic aparatul foto sau există riscul de a speria subiectul, cum se întâmplă la fotografierea sau filmarea naturii sălbatice.

Tethering prin Wi-Fi sau USB

Dacă lucraţi într-un studio, înconjurat de o echipă, EOS R poate fi conectat la PC sau Mac prin Wi-Fi sau USB 3.1, astfel încât toţi să poată vedea şi examina imaginile şi să facă modificările necesare.

S-ar putea să vă intereseze şi