Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Obiectiv rapid, superangular care oferă o excelentă perfomanţă periferică pe întreg intervalul de mărire. Cu o deschidere constantă de f/2,8, acesta este ideal pentru profesioniştii care fotografiază în condiţii de luminozitate scăzută.

EF 16-35mm f2.8L II USM

Beneficii

  • Designul şi optica seriei L
  • Deschidere a diafragmei de f/2,8 în întreg intervalul de mărire
  • Focalizare automată rapidă, silenţioasă
  • Elemente asferice şi UD
  • Straturi protectoare Super Spectra
  • Deschidere circulară pentru un "bokeh" excelent
  • Transmite informaţii despre distanţă la E-TTL II
  • Husă moale şi parasolar

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

Calitate seria L


Obiectivul integrează cele mai înalte standarde Canon în ceea ce priveşte elementele optice de precizie, calitatea construcţiei, fiabilitatea şi operabilitatea. Construcţia robustă include etanşări rezistente la praf şi umezeală pentru a proteja împotriva condiţiilor vitrege ale vremii.

Deschidere a diafragmei constantă f/2,8


Deschiderea rapidă a diafragmei de f/2,8 oferă o performanţă impresionantă în condiţii de luminozitate scăzută şi controlul adâncimii câmpului. Deschiderea diafragmei este constantă pe tot intervalul de focalizare, permiţând fotografilor să menţină un timp de expunere mic şi constant în timpul măriri.

Focalizare automată rapidă, silenţioasă


Un inel USM (Motor ultrasonic) acţionează extrem de rapid focalizarea automată cu funcţionare aproape fără zgomot. Comanda manuală permanentă a focalizării este disponibilă fără a trebui să ieşiţi din AF. Lentilele oferă o distanţa focală minimă 0,28 m în tot intervalul de mărire.

"Bokeh" de fundal excelent


O diafragmă cilindrică circulară ajută la obţinerea unui fundal "bokeh" atractiv, uniform, pentru evidenţierea subiecţilor fotografiaţi cu deschiderea mari.

Elemente UD şi asferice


EF 16-35 mm f/2,8L II USM încorporează trei elemente asferice pentru a asigura definiţia şi claritatea de la un colţ la celălalt pe întreg intervalul de focalizare. Două elemente UD (cu dispersie ultra-redusă) elimină practic aberaţiile cromatice.

Straturi protectoare Super Spectra


Straturile Super Spectra pentru lentile şi forma lentilelor suprimă reflexiile şi efectele de fantomă - care apar în special în cazul camerelor digitale, datorită reflectării senzorului de imagine. Straturile ajută de asemenea la menţinerea unui echilibru exact al culorilor şi a contrastului ridicat.

Transmite informaţii despre distanţă la E-TTL II


Obiectivul transmite informaţii despre distanţă înapoi la sistemului bliţului E-TTL II al aparatului pentru o măsurare precisă şi consistentă a blitzului.

Accesorii


Obiectivul EF 16-35 mm f/2,8L II USM este echipat cu un parasolar şi un toc moale.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Lens Guru Mobile App

Aflaţi noţiunile de bază din domeniul fotografiei şi descoperiţi cum sunt influenţate imaginile de schimbarea obiectivelor.

canon lens guru