Obiective RF

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Surprindeţi realitatea din jur cu flexibilitatea şi calitatea excepţionale ale acestui teleobiectiv supercompact cu zoom F2.8, care încorporează un stabilizator de imagine echivalent cu cinci stopuri, pentru a asigura rezultate excelente fără trepied, focalizare la distanţe mici de până la 0,7 m şi o focalizare automată mai rapidă ca oricând.

Deosebit de discret, cu puteri ascunse

Vedeţi cum fotograful premiat de publicitate şi stil de viaţă Matthew Joseph descoperă obiectivul RF de 70-200 mm excepţional de capabil şi capacitatea sa de a lucra aproape complet silenţios, cu o precizie de focalizare revoluţionară atât pentru fotografii, cât şi pentru filme.

Obiectiv perfect pentru…

 • GEN

  Creativitate în fiecare zi

  Utilizaţi câmpul vizual de 70-200 mm al obiectivului pentru a include o mulţime de detalii suplimentare şi a crea un aspect dramatic, cu culori şi contrast bogate, şi descoperiţi un nou mod de a surprinde acţiunea într-un mod mai dinamic.

 • GEN

  Sport şi acţiune

  Fotografiaţi de jos pentru noi unghiuri interesante şi bucuraţi-vă de stabilizarea imaginii echivalentă cu 5 stopuri pentru a surprinde detalii cu încredere deplină, chiar şi atunci când nivelul luminii scade.

 • GEN

  Călătorii şi reportaje

  Datorită dimensiunii compacte, calităţii excepţionale a construcţiei seriei L şi deschiderii maxime rapide a diafragmei, puteţi fi sigur că acest obiectiv vă va spune povestea cu detalii şi claritate, indiferent de situaţie.

Un obiectiv profesional, practic şi universal

Un obiectiv esenţial puternic, cu o deschidere constantă a diafragmei de F2.8 pe întregul său interval de distanţă focală de 70-200 mm, acest obiectiv cu zoom este perfect pentru călătorie, natură sălbatică, ştiri şi evenimente sportive.

Performanţă rapidă garantată

Pentru prima dată la un obiectiv Canon, cele două motoare Nano USM oferă noi niveluri incredibile de focalizare continuă rapidă şi silenţioasă, perfectă pentru fotografii sau videoclipuri.

Calitate optică excelentă a seriei L

Obiectivul cu zoom anunţă o nouă eră în performanţa obiectivelor, cu stabilizator de imagine în 5 trepte, diafragmă cu 9 lamele, elemente asferice şi elemente Super UD, precum şi straturi SWC şi Super Spectra.

Construcţie avansată a seriei L

Seria de obiective L dispune de etanşare împotriva intemperiilor şi straturi de fluor pentru a asigura protecţia împotriva prafului şi apei, plus vopsea rezistentă la căldură, pentru a menţine temperatura scăzută a obiectivului în condiţii de temperatură ridicată.

Puneţi-vă în practică viziunea creativă

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferă compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente cu adaptoare, plus gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Specificaţii

 • F2,8

  Pentru performanţe bune în condiţii de luminozitate scăzută şi adâncime redusă a câmpului

 • Stabilizator de imagine echivalent cu 5 stopuri

  Stabilitate excepţională la cele mai mici niveluri de lumină

 • Elemente asferice şi UD

  Pentru imagini excepţional de clare

 • Două motoare Nano USM

  Pentru focalizare continuă silenţioasă, rapidă şi uniformă

 • Compact şi uşor

  Mic şi compact, pentru portabilitate ridicată

 • Inel de control al obiectivului

  Pentru control suplimentar asupra valorii ISO, deschiderii diafragmei şi a declanşatorului

Imagine pe verticală cu obiectivul RF 70-200mm F2.8L IS USM

Conţinutul cutiei

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Parasolar ET-83F (WIII)

 • Husă moale cu şnur pentru obiectiv 1424

 • Capac de obiectiv E-77 II

 • Inel de montare pe trepied E (WIII)

Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

În mâinile profesioniştilor...

Descoperiţi cum Canon îşi câştigă reputaţia pentru inovaţie extraordinară şi calitate remarcabilă a imaginii şi citiţi mai multe despre modul în care aparatele foto şi obiectivele sale sunt folosite de profesionişti din întreaga lume.

 • ARTICOL

  Realizarea obiectivelor Canon

  Mergeţi în spatele scenei la fabrica de obiective Canon din Utsunomiya pentru a vedea realizările în materie de inginerie, inovaţia şi măiestria care fac obiectivele din seria L atât de impresionante.

 • ARTICOL

  Fotografierea canotoarelor

  Fotograful Matthew Joseph despre utilizarea trioului de obiective RF f/2,8 de la Canon, acoperind intervale de zoom ultra-grandangular, standard şi telefoto, pentru a fotografia acţiunea.

Teleobiective

Cu un teleobiectiv puteţi surprinde acţiune sportivă, natură sălbatică şi evenimente de la distanţă, fără a interfera cu acţiunea. Exploraţi teleobiectivele Canon şi vedeţi unde vă duce creativitatea.
Aflaţi mai multe

Produse conexe