HERO IMAGE
Blank-Rect Image

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Surprindeţi realitatea din jur cu flexibilitatea şi calitatea excepţionale ale acestui teleobiectiv supercompact cu zoom F2.8, care încorporează un stabilizator de imagine echivalent cu cinci stopuri, pentru a asigura rezultate excelente fără trepied, focalizare la distanţe mici de până la 0,7 m şi o focalizare automată mai rapidă ca oricând.

Galerie

Design fără compromisuri cu calitate de excepţie a imaginii

Acest teleobiectiv cu zoom F2,8 de înaltă performanţă este cel de-al treilea din trioul de obiective Canon RF esenţiale, ce oferă calitate excepţională a imaginii într-un corp compact, conceput să funcţioneze în toate condiţiile.

Features & Benefits
Beautifully discreet with hidden powers

Deosebit de discret, cu puteri ascunse

Vedeţi cum fotograful premiat de publicitate şi stil de viaţă Matthew Joseph descoperă obiectivul RF de 70-200 mm excepţional de capabil şi capacitatea sa de a lucra aproape complet silenţios, cu o precizie de focalizare revoluţionară atât pentru fotografii, cât şi pentru filme.

Vizionaţi clipul video

Obiectiv perfect pentru…

A practical, general purpose professional

Un obiectiv profesional, practic şi universal

Un obiectiv esenţial puternic, cu o deschidere constantă a diafragmei de F2.8 pe întregul său interval de distanţă focală de 70-200 mm, acest obiectiv cu zoom este perfect pentru călătorie, natură sălbatică, ştiri şi evenimente sportive.

Assured, responsive performance

Performanţă rapidă garantată

Pentru prima dată la un obiectiv Canon, cele două motoare Nano USM oferă noi niveluri incredibile de focalizare continuă rapidă şi silenţioasă, perfectă pentru fotografii sau videoclipuri.

Superb L-series optical quality

Calitate optică excelentă a seriei L

Obiectivul cu zoom anunţă o nouă eră în performanţa obiectivelor, cu stabilizator de imagine în 5 trepte, diafragmă cu 9 lamele, elemente asferice şi elemente Super UD, precum şi straturi SWC şi Super Spectra.

Advanced L-series construction

Construcţie avansată a seriei L

Seria de obiective L dispune de etanşare împotriva intemperiilor şi straturi de fluor pentru a asigura protecţia împotriva prafului şi apei, plus vopsea rezistentă la căldură, pentru a menţine temperatura scăzută a obiectivului în condiţii de temperatură ridicată.

Puneţi-vă în practică viziunea creativă

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferă compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente cu adaptoare, plus gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Aflaţi mai multe

Specificaţii

F2,8

Pentru performanţe bune în condiţii de luminozitate scăzută şi adâncime redusă a câmpului

Stabilizator de imagine echivalent cu 5 stopuri

Stabilitate excepţională la cele mai mici niveluri de lumină

Elemente asferice şi UD

Pentru imagini excepţional de clare

Două motoare Nano USM

Pentru focalizare continuă silenţioasă, rapidă şi uniformă

Compact şi uşor

Mic şi compact, pentru portabilitate ridicată

Inel de control al obiectivului

Pentru control suplimentar asupra valorii ISO, deschiderii diafragmei şi a declanşatorului

Vedeţi specificaţiile complete

Specification-Icons - Header Image
main image

Conţinutul cutiei

RF 70-200MM F2.8L IS USM

Parasolar ET-83F (WIII)

Husă moale cu şnur pentru obiectiv 1424

Capac de obiectiv E-77 II

Inel de montare pe trepied E (WIII)

În mâinile profesioniştilor...

Descoperiţi cum Canon îşi câştigă reputaţia pentru inovaţie extraordinară şi calitate remarcabilă a imaginii şi citiţi mai multe despre modul în care aparatele foto şi obiectivele sale sunt folosite de profesionişti din întreaga lume.

Citiţi mai multe
Telephoto lens range packshots

Teleobiective

Cu un teleobiectiv puteţi surprinde acţiune sportivă, natură sălbatică şi evenimente de la distanţă, fără a interfera cu acţiunea. Exploraţi teleobiectivele Canon şi vedeţi unde vă duce creativitatea.

Aflaţi mai multe

Produse conexe

Premii