L-series EF lenses

Obiective RF

Exploraţi gama de obiective pentru sisteme EOS R de următoare generaţie, proiectate pentru excelenţă optică.

Obiective pentru o nouă eră

Obiectivele RF oferă calitate şi viteză superioare cu performanţă optimizată pentru aparatul foto EOS R. Acestea sunt rapide şi luminoase, având calităţi unice care oferă noi niveluri de control intuitiv.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Bucuraţi-vă de fotografiere flexibilă şi practică şi exploraţi lumea de aproape cu acest obiectiv macro f/1,8 de 35 mm cu sistem IS hibrid, incredibil de versatil şi de uşor.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Duceţi realizarea de portrete la un nou nivel cu acest obiectiv luminos de 50 mm din seria L, care asigură rezultate excepţionale şi zone luminoase nefocalizate frumoase.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

Perfect pentru călătorii şi înregistrarea filmelor, acest obiectiv uşor cu zoom f/4 de 24-105 mm din seria L oferă un interval mare de zoom, cu versatilitate impresionantă şi stabilizare a imaginii în 5 trepte.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Cu o calitate revoluţionară a imaginii şi viteză incredibilă în condiţii de lumină redusă, graţie deschiderii f/2 constante a diafragmei, acest obiectiv incredibil cu zoom f/2 de 28-70 mm seria L stabileşte noi standarde optice.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Exploraţi ce urmează pentru obiectivele RF

Extinzând sistemul EOS R pentru a deschide noi posibilităţi de captură, descoperiţi cele şase obiective RF full-frame care sunt în curs de dezvoltare şi vor fi lansate în 2019.

Descoperiţi mai multe

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Descoperiţi sistemul EOS R

Bazându-se pe mai mult de trei decenii de inovaţie EOS continuă, sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe oportunităţi creative şi modalităţi şi mai intuitive de a surprinde fiecare moment.

DESCOPERIŢI MAI MULTE

Discover Canon EOS R

În mâinile profesioniştilorEOS R a fost apreciat foarte repede de numeroşi fotografi şi realizatori de filme profesionişti. Descoperiţi cum l-au testat aceştia pentru a realiza imagini şi filme pe care nu credeau că le pot obţine vreodată.

Citiţi toate articolele

S-ar putea să vă intereseze şi...