L-series EF lenses

Obiective RF

Exploraţi gama de obiective pentru Canon EOS R şi descoperiţi capacităţile lor unice.

Obiective pentru o nouă eră

Obiectivele RF oferă calitate şi viteză superioare cu performanţă optimizată pentru aparatul foto EOS R. Acestea sunt rapide şi luminoase, având calităţi unice care oferă noi niveluri de control intuitiv.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Bucuraţi-vă de fotografiere flexibilă şi practică şi exploraţi lumea de aproape cu acest obiectiv macro f/1,8 de 35 mm cu sistem IS hibrid, incredibil de versatil şi de uşor.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Duceţi realizarea de portrete la un nou nivel cu acest obiectiv luminos de 50 mm din seria L, care asigură rezultate excepţionale şi zone luminoase nefocalizate frumoase.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Perfect pentru călătorii şi înregistrarea filmelor, acest obiectiv uşor cu zoom f/4 de 24-105 mm din seria L oferă un interval mare de zoom, cu versatilitate impresionantă şi stabilizare a imaginii în 5 trepte.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Cu o calitate revoluţionară a imaginii şi viteză incredibilă în condiţii de lumină redusă, graţie deschiderii f/2 constante a diafragmei, acest obiectiv incredibil cu zoom f/2 de 28-70 mm seria L stabileşte noi standarde optice.

Descoperiţi mai multe

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Descoperiţi sistemul EOS R

Bazându-se pe mai mult de trei decenii de inovaţie EOS continuă, sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe oportunităţi creative şi modalităţi şi mai intuitive de a surprinde fiecare moment.

DESCOPERIŢI MAI MULTE

Discover Canon EOS R

În mâinile profesioniştilorEOS R a fost apreciat foarte repede de numeroşi fotografi şi realizatori de filme profesionişti. Descoperiţi cum l-au testat aceştia pentru a realiza imagini şi filme pe care nu credeau că le pot obţine vreodată.

Citiţi toate articolele

S-ar putea să vă intereseze şi...