RLC

Canon
Redline Challenge

Cu mai multe înscrieri ca oricând şi un standard uimitor de ridicat al lucrărilor înscrise, suntem încântaţi să anunţăm câştigătorul!

Carlos Salvador din Spania, cu imaginea sa câştigătoare: „Câinele de pe plajă”.

Această imagine excepţională surprinde cu adevărat tema propusă, iar în ochii stimaţilor noştri membri ai juriului, este o lucrare care merită premiată.

IMPLICAŢI-VĂ

Rămâneţi la curent cu concursul de fotografie

Înregistraţi-vă acum pentru noutăţi şi rămâneţi informat despre Redline Challenge.

LISTA FINALIŞTILOR

Iată finaliştii noştri – felicitări fotografilor amatori incredibil de talentaţi care au ajuns până aici! Ce realizare incredibilă!

Accent pe simplitate

Vedeţi juriul nostru în acţiune, alegând imaginea finală pentru provocarea de anul acesta: accent pe simplitate. De la zeci de mii de înscrieri până la selectarea a douăsprezece lucrări pe lista finaliştilor, alegerea unui câştigător nu a fost niciodată mai dificilă!
RLC

SUGESTII

Sfaturi şi sugestii de la ambasadorul nostru

Vedeţi modul în care Joel Santos, ambasador Canon, abordează tema şi oferă sfaturi.

 RedLine Challenge 3 YouTube Thumbnail Joel Santos
RedLine Challenge 3 YouTube Thumbnail

SUGESTII

Sfaturi şi sugestii de la ambasadorul nostru

Wanda Martin, ambasador Canon, ne prezintă o serie de imagini pe care a realizat-o şi oferă sfaturi pentru tema „Accent pe simplitate”.

ARTICOL

Regăsirea simplităţii

Aflaţi cum fotografia poate transforma modul în care vedeţi lumea, găsiţi-vă propriile subiecte care pun accentul pe simplitate şi evitaţi suprasolicitarea artistică. Fotografia este calea dumneavoastră către un mod de viaţă mai liniştit?

challenge phase

Surprindeţi imagini şi poveşti care pun accentul pe simplitate

Fiţi creativ în moduri pe care nu le-aţi fi crezut niciodată posibile cu gama noastră inovativă de aparate foto din sistemul EOS R. Cu tehnologii de ultimă generaţie, acces la gama noastră de obiective RF revoluţionare şi calitate incredibilă a imaginii, sistemul EOS R este creat pentru a vă surprinde toate poveştile.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R3

  Bazându-se pe viteză, este aparatul foto mirrorless pe care îl aşteptau fotografii profesionişti de sport, ştiri şi natură sălbatică.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R5

  Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R6

  Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R7

  Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS RP

  Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R

  Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.
 • Obiective RF

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Oferiţi fotografiilor mirrorless full frame un aspect profesional cu un zoom de 24-70 mm cu deschidere rapidă a diafragmei şi stabilizare a imaginii în 5 trepte.
 • Obiectiv standard

  RF 50mm F1.8 STM

  Un obiectiv RF de 50 mm cu distanţă focală fixă, compact, silenţios şi uşor, având o deschidere mare a diafragmei, de f/1,8, perfect pentru valorificarea viziunii dumneavoastră creative.
 • CANON CLUB AWARENESS

  Intraţi în Canon Club

  Urmaţi-vă pasiunea şi nu pierdeţi şansa de a primi asistenţă, instruire şi inspiraţie în plus.
  Cu noul nostru program pentru membri, veţi găsi un spaţiu pentru comunitate care vă oferă toate lucrurile de care aveţi nevoie ca să treceţi la nivelul următor, indiferent unde v-aţi afla.

  Câştigătorul concursului Redline Challenge 2022

  Jiří Durdík din Republica Cehă

  Jiří a plecat acasă cu un premiu constând dintr-un aparat foto EOS R5 şi un obiectiv RF 24-105mm F4L IS USM
  El se alătură fotografului de acţiune şi ambasadorului Canon Vladimir Rys pentru a vorbi despre timpul de expunere, aparate foto pline de noroi şi cumpărarea unui echipament mai bun.

  Jiri Durdik_Dirt bike