REDLINE CHALLENGE

Concursul Redline Challenge se adresează fotografilor amatori ambiţioşi care vor să-şi testeze creativitatea şi cunoştinţele tehnice.

REDLINE CHALLENGE

Şi câştigătorul este…

Piotr Skrzypiec din Slovenia cu fotografia sa câştigătoare: Lost Highway. 


„Este o realizare uriaşă. Pentru mine, ca utilizator Canon, premiul este cel mai bun set de echipamente pe care mi l-aş putea imaginea”, exclamă fotograful şi acum posesorul unui aparat foto Canon EOS R5 şi al altor echipamente Canon suplimentare, în valoare totală de peste 14.000 de euro. Piotr va participa şi la un proiect personal de fotografie, oferit şi asistat de ambasadorul Canon şi fotograful de renume internaţional Lorenz Holder.

„Când ceaţa apare doar de câteva ori pe an, este foarte dificil să ajungi acolo la momentul potrivit. În aceste condiţii, a fost cu adevărat uimitor să o vezi”, spune Piotr, fotograful care a realizat fotografia câştigătoare, „Lost Highway” (Autostrada pierdută), folosind un aparat foto Canon EOS 5D Mark IV la 30 s, f/8 şi ISO 800. © Piotr Skrzypiec

ARTICOL

Redline Challenge: câştigătorul

De la 32.000 la 20 şi apoi la 1… descoperiţi povestea din spatele imaginii câştigătoare pe tema „Lumină pe întuneric”.

SELECTAREA CÂŞTIGĂTORULUI

Procesul de jurizare

Cinci membri ai juriului, două zile şi o listă scurtă impresionantă de fotografii, selectate din peste 30.000 de imagini trimise. Aflaţi cum a fost aleasă imaginea câştigătoare, mergând în culise cu Kai Wong la o locaţie secretă din Londra, Regatul Unit.

Canon Camera

LISTA FINALIŞTILOR

Lumină pe întuneric – vedeţi lista finaliştilor

Din mii de înscrieri, vedeţi fotografiile care au atras atenţia juriului.
Canon Camera

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU JURIUL NOSTRU

Găsiţi inspiraţie în lucrările finalistului de 13 ori al concursului Red Bull Illume, Lorenz Holder

Cunoscut pentru stilul său inovator şi dramatic – creând în egală măsură artă şi fotografie – şi pentru capacitatea sa excepţională de a surprinde neprevăzutul, chiar şi în cele mai dificile situaţii, fotograful de renume internaţional Lorenz a fost ales drept jurat şi mentor pentru Redline Challenge.

PREZENTAREA

Stăpâniți lumina în întuneric

Lorenz Holder vă invită să exploraţi posibilităţile interesante ale fotografierii la lumină redusă, surprinzând relaţia mereu intrigantă dintre lumină şi umbră, culoare şi contrast.

Canon Camera

SFATURI ŞI SUGESTII

Dezvoltaţi-vă creativitatea şi măiestria cu informaţii exclusive de la profesionişti

Aflaţi ce au de spus ambasadorii Canon creativi, care vă explică abordarea lor a fotografiei la lumină scăzută şi oferă sfaturi şi recomandări pentru a vă ajuta să vă familiarizaţi cu cerinţele temei „Lumină pe întuneric”.
Vedeţi toate sfaturile şi sugestiile
 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Portrete magice în lumină scăzută

  Ambasadoarea Canon Tasneem Al Sultan explorează străzile oraşului şi vă oferă câteva sfaturi şi sugestii finale pentru a profita la maximum de lumină în cazul portretelor întunecate, utilizând obiecte de zi cu zi, uşor de găsit.

 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Culoare pe întuneric

  Alăturaţi-vă ambasadorului Canon Lorenz Holder, care explică cum să vă jucaţi cu culorile în timp ce fotografiaţi pe întuneric pentru a crea rezultate neaşteptate şi dramatice.

 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Viaţa în condiţii de luminozitate redusă

  Ambasadorul Canon Aline Deschamps îşi împărtăşeşte sfaturile pentru utilizarea luminii pe întuneric pentru a crea imagini documentare semnificative şi dezvăluie modul în care lucrul în condiţii de lumină scăzută poate ajuta adesea la construirea relaţiei dvs. cu subiectul.

 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Particula fotografiată

  Ambasadorul Canon Lorenz Holder vorbeşte despre cum să utilizaţi ploaia, ceaţa, zăpada şi alte elemente pentru a adăuga textură fotografiilor dvs.

 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Sugestii de utilizare a luminii pentru peisaje nocturne

  Alăturaţi-vă ambasadorului Canon Valterri Hirvonen în drumeţiile lui prin Finlanda natală pe timp de noapte, creând imagini cu peisaje magice prin trucuri simple de utilizare a luminii.

 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Magia timpului prelungit de expunere

  Ambasadorul Canon Lorenz Holder explică de ce singura limită în fotografia la lumină scăzută este imaginaţia dvs.

 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Portretistică dramatică la lumină scăzută

  Ambasadorul Canon Eliska Sky prezintă abordarea ei îndrăzneaţă şi plină de culoare a provocării „lumină pe întuneric”, cu sfaturi simple de zi cu zi privind utilizarea luminii, combinate cu portretistica ei haute couture îndrăzneaţă, care îi este caracteristică.

 • SFATURI ŞI SUGESTII

  Aflaţi despre lumină

  Ambasadorul Canon Lorenz Holder explică de ce singura limită în fotografia la lumină scăzută este imaginaţia dvs.

 • Surprindeţi in lumina redusă ca niciodată până acum

  Fiţi creativ în moduri pe care nu le-aţi fi crezut niciodată posibile cu gama noastră inovativă de aparate foto mirrorless full frame. Cu tehnologii de ultimă generaţie, acces la biblioteca noastră de obiective RF revoluţionare şi capacităţi inovatoare de fotografiere la lumină redusă, sistemul EOS R este creat pentru a fotografia pe întuneric.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R5

  Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R6

  Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS RP

  Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.

 • Obiectiv standard

  RF 50mm F1.8 STM

  Un obiectiv RF de 50 mm cu distanţă focală fixă, compact, silenţios şi uşor, având o deschidere mare a diafragmei, de f/1,8, perfect pentru valorificarea viziunii dvs. creative.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R

  Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.

 • Obiective RF

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Obiectivul de zi cu zi ideal pentru pasionaţii de aparate foto mirrorless full frame. Simplu de utilizat, RF 24-105mm F4-7.1 IS STM este uşor, compact şi gata să vă ducă fotografia la următorul nivel.

 • Articole conexe

  Aflaţi mai multe de la comunitatea noastră de ambasadori Canon şi creatori de conţinut în aceste poveşti şi tutoriale.
  Vedeţi toate articolele
 • Dâre de lumină lăsate de maşini în lumina serii, pe un pod curbat. Ceaţa groasă, ca un nor, ascunde pilonii podului şi pământul de dedesubt.

  ARTICOL

  Cum să realizaţi fotografii cu dâre de lumină folosind expunerea prelungită

  Câştigătorul concursului Canon Redline Challenge, Piotr Skrzypiec, explică cum trebuie folosite farurile şi stopurile maşinilor pentru a da viaţă peisajelor la lumină slabă.

 • ARTICOL

  Redline Challenge: câştigătorul

  De la 32.000 la 20 şi apoi la 1… descoperiţi povestea din spatele imaginii câştigătoare pe tema „Lumină pe întuneric”.

 • A road network at night with red and white light trails caused by the long exposure, shot from a bridge passing over two roads and a train track.

  ARTICOL

  Provocarea Redline Challenge: faceţi cunoştinţă cu juriul

  Faceţi cunoştinţă cu juriul de experţi care vor alege cea mai bună fotografie pe tema „Lumină pe întuneric” şi descoperiţi ce urmăresc aceştia la o fotografie câştigătoare.

 • Two young people relax on a palette bed with an orange throw on it. A plant casts dramatic shadows on the yellow walls.

  ARTICOL

  Profesionişti dezvăluie cum poate fi folosit întunericul în avantajul dvs.

  Patru ambasadori Canon explică modul în care fotografierea la lumină scăzută este oportunitatea perfectă de a vă depăşi limitele creative.

 • A snowboarder performs a jump on a snowy outcrop, with a golden sunset in the background.

  ARTICOL

  Sfaturi profesionale pentru expuneri perfecte cu bliţul la lumină scăzută

  Mentorul Redline Challenge Lorenz Holder îşi dezvăluie cele trei tehnici preferate atunci când fotografiază la asfinţit şi pe timp de noapte cu bliţul.

 • ARTICOL

  Redline Challenge: abordarea temei „Lumină pe întuneric”

  Fotograful de acţiune Lorenz Holder prezintă prima ediţie Redline Challenge şi împărtăşeşte sfaturi şi recomandări pentru abordarea temei propuse.

 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ARTICOL

  Peisaje pline de adrenalină

  Descoperiţi cum ambasadorul Canon şi mentorul Redline Challenge Lorenz Holder îmbină peisajele şi acţiunea într-un mod surprinzător şi original.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ARTICOL

  Partea întunecată: fotografia la lumină redusă

  Valtteri Hirvonen şi-a cizelat tehnica în timpul iernilor mohorâte din Finlanda. Aici îşi dezvăluie sfaturile pentru fotografiere la lumină scăzută.

 • ARTICOL

  Când sporturile de acţiune se întâlnesc cu fotografia arhitecturală

  Ambasadorul Canon Lorenz Holder descrie cum a folosit un teleobiectiv cu zoom cu deschidere rapidă a diafragmei pentru a surprinde un skateboarder în acţiune sub un viaduct.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Multiplu câştigător al concursului Red Bull Illume, Lorenz, fotograf din Freising, Germania, se specializează în imagini cu sporturi de acţiune combinate cu fotografie peisagistică şi arhitecturală.

 • Canon Camera

  COMUNITATEA

  Alăturaţi-vă acum discuţiei

  Participaţi la chaturi şi discuţii care au loc chiar acum pe canalele noastre sociale, ascultaţi părerile comunităţii cu privire la Redline Challenge sau găsiţi mai multe sfaturi şi trucuri care să vă ajute să progresaţi în fotografiere pe canalul nostru YouTube.

  ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.