Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022

Concursul este acum închis.

Concursul Redline Challenge se adresează fotografilor amatori ambiţioşi care vor să-şi testeze creativitatea şi cunoştinţele tehnice. Încercaţi tema stabilită de Laura El-Tantawy şi aveţi şansa de a câştiga echipamente Canon, plus o sesiune exclusivă de mentorat cu Laura însăşi.

Canon
Redline Challenge 2022

Şi câştigătorul este…

Jiří Durdík din Republica Cehă cu imaginea sa câştigătoare: Dirt bike race (Cursă de motocros)

Jiří va lua acasă premiul ce constă dintr-un aparat foto EOS R5 şi un obiectiv RF 24-70mm F2.8L IS USM şi va avea, de asemenea, o sesiune individuală de mentorat cu ambasadorul Canon şi fotograful de renume internaţional Laura El-Tantawy.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU CÂŞTIGĂTORUL

Cum puteţi realiza o fotografie de acţiune câştigătoare


Câştigătorul Redline Challenge 2022 Jiří Durdík se alătură fotografului de acţiune şi ambasadorului Canon Vladimir Rys pentru a vorbi despre timpul de expunere, aparate foto pline de noroi şi cumpărarea unui echipament mai bun.

IMPLICAŢI-VĂ

Vreţi să participaţi anul viitor?


Înscrieţi-vă pentru a fi printre primii care află când va debuta concursul de anul viitor, precum şi pentru a primi cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.

SELECTAREA CÂŞTIGĂTORULUI

Procesul de jurizare

Dintr-o listă scurtă foarte competitivă de fotografii selectate din peste 14.000 de înscrieri, aflaţi cum cei trei membri ai juriului nostru au ales imaginea câştigătoare aruncând o privire în culise cu Kai Wong la o locaţie secretă din Londra, Regatul Unit.

LISTA FINALIŞTILOR

Vedeţi unele lucrări uimitoare înscrise

Vedeţi câteva dintre cele mai bune fotografii realizate de pasionaţi de fotografie din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa – toate interpretări interesante ale temei noastre „Poveşti într-o fracţiune de secundă”.

TEMA

Surprindeţi o poveste într-o fracţiune de secundă

Urmăriţi-i pe Kai Wong şi pe ambasadorul Canon Laura El-Tantawy în timp ce dezvăluie provocarea de anul acesta: o poveste într-o fracţiune de secundă. De la sporturi de acţiune la natură sălbatică şi orice altceva, surprindeţi lumea aşa cum o vedeţi şi arătaţi-ne poveştile dumneavoastră într-o fracţiune de secundă.

Canon Camera

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU JURIUL NOSTRU

Laura El-Tantawy

Laura este un fotograf documentarist de renume mondial, cu expoziţii şi cărţi publicate la nivel internaţional. În 2020, a fost laureată a prestigiosului premiu W. Eugene Smith Grant, iar seria ei de proiecte documentare pe termen lung o plasează pe Laura într-o poziţie excelentă pentru rolul de jurat şi mentor pentru Redline Challenge.

Dezvoltaţi-vă creativitatea şi măiestria cu informaţii exclusive de la profesionişti

Îmbunătăţiţi-vă tehnica, acceptând provocarea Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  SFATURI ŞI SUGESTII

  Cum să surprindeţi poveşti într-o fracţiune de secundă

  Aflaţi ce au de spus ambasadorii Canon creativi, care vă explică abordarea lor de a fotografia poveşti într-o fracţiune de secundă şi oferă sfaturi şi recomandări pentru a vă ajuta să vă familiarizaţi cu cerinţele temei.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEHNICI

  Povestiri într-o fracţiune de secundă

  Cinci profesionişti explică procesul de realizare a imaginilor şi împărtăşesc sfaturi despre cum să spuneţi o poveste cu o singură fotografie uimitoare.

 • Surprindeţi poveşti într-o fracţiune de secundă ca niciodată până acum

  Fiţi creativ în moduri pe care nu le-aţi fi crezut niciodată posibile cu gama noastră inovativă de aparate foto din sistemul EOS R. Cu tehnologii de ultimă generaţie, acces la gama noastră de obiective RF revoluţionare şi viteză explozivă de fotografiere continuă, sistemul EOS R este creat pentru a surprinde poveşti într-o fracţiune de secundă.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R3

  Bazându-se pe viteză, este aparatul foto mirrorless pe care îl aşteptau fotografii profesionişti de sport, ştiri şi natură sălbatică.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R5

  Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R6

  Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R7

  Exploraţi natura sălbatică cu un aparat foto care oferă o viteză şi o calitate a imaginii senzaţionale într-un corp APS-C portabil, proiectat pentru viitor.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS RP

  Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.
 • Aparate foto mirrorless

  EOS R

  Aparat foto mirrorless full frame care oferă noi oportunităţi creative fotografilor şi realizatorilor de film.
 • Obiective RF

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Oferiţi fotografiilor mirrorless full frame un aspect profesional cu un zoom de 24-70 mm cu deschidere rapidă a diafragmei şi stabilizare a imaginii în 5 trepte.
 • Obiectiv standard

  RF 50mm F1.8 STM

  Un obiectiv RF de 50 mm cu distanţă focală fixă, compact, silenţios şi uşor, având o deschidere mare a diafragmei, de f/1,8, perfect pentru valorificarea viziunii dumneavoastră creative.
 • Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

  Intraţi în Clubul Canon

  Inspiraţi-vă şi bucuraţi-vă de un spaţiu nou pentru creatorii pasionaţi cu preocupări similare, unde puteţi explora şi discuta după plac, în vreme ce învăţaţi şi primiţi ajutorul de care aveţi nevoie.

  Dâre de lumină lăsate de maşini în lumina serii, pe un pod arcuit, pilonii şi pământul de dedesubt fiind ascunse complet de ceaţa densă, ca un nor.

  Piotr Skrzypiec

  Câştigătorul Redline Challenge 2021

  Câştigătorul concursului Redline Challenge 2021

  Piotr Skrzypiec din Slovenia

  „Este o realizare uriaşă. Pentru mine, ca utilizator Canon, premiul este cel mai bun set de echipamente pe care mi l-aş putea imaginea”, exclamă fotograful şi acum posesorul unui aparat foto Canon EOS R5 şi al altor echipamente Canon suplimentare, în valoare totală de peste 14.000 de euro.

  S-ar putea să vă intereseze şi

 • gama de aparate foto aps-c

  Găsiţi aparatul foto Canon perfect

 • Poster 201211 150 de milioane de obiective RF şi EF, fără siglă

  Găsiţi obiectivul perfect pentru aparatul foto Canon