Distrează-te și imprimă

Momentele frumoase se pot întâmpla oricând și oriunde. Păstrează-ți amintirile vii folosind noile imprimante portabile Canon. Cu Canon SELPHY şi Zoemini imprimi imediat, te conectezi uşor şi poţi personaliza fotografiile în mod creativ.

Моменти в рамка, живот в цвят

PROMOȚIE

Imprimă oricând și oriunde!

Nu sunt necesare filtre, ci doar perspectiva ta unică! Surprinde vibrația primăverii cu gama de imprimante foto portabile Canon Zoemini si Selphy. Primești cadou un pachet de hârtie foto la fiecare achiziție. Promoție valabilă între 05.04 și 15.05.2024 în limita stocurilor disponibile.

Distrează-te și imprimă cu produsul perfect pentru tine

Indiferent de cum îți petreci timpul, noi îţi oferim ceva în plus pentru a fi creativ în orice situaţie.
Faci fotografii spontane cu Zoemini S2 şi le iei cu tine oriunde mergi. Te conectezi cu telefonul pentru a imprima fotografii pe care să le dăruieşti prietenilor.
Creează ceva special pentru tine sau pentru cei dragi şi imprimă la calitate superioară, cu ajutorul gamei Selphy de imprimante foto portabile.
Alături de Canon, posibilităţile sunt nelimitate

Două femei stau pe o pătură făcându-şi un selfie cu un aparat foto instantaneu cu imprimantă Canon.

Amator de distracţie

Distrează-te și imprimă la orice petrecere. Elegante şi portabile, imprimantele Canon Zoemini sunt perfecte pentru surprinderea momentelor speciale în fotografii imprimate pe loc. Conectează-te direct de la smartphone, distrează-te şi fii creativ folosind aplicaţia Canon Mini Print.

Artist DIY

Distrează-te și imprimă imagini personalizate. Imprimă cu uşurinţă direct de pe smartphone şi personalizează imaginile aşa cum îţi doreşti. Cu imprimantele Canon SELPHY, te bucuri de imagini imprimate în culori intense, perfecte pentru albume, pentru decorarea camerelor, pentru birou sau oricare alt spațiu. Fotografie © Jasmin Robertson

O fotografie de sus care prezintă imprimanta Canon SELPHY Square QX10, înconjurată de flori, sfoară din iută, cleme mici, cârlige şi fotografii mici imprimate cu verdeaţă.
Canon Camera

Pasionat de cadouri

Distrează-te și imprimă imagini pentru cei dragi. Creează cadouri personalizate, de la felicitări, la etichete pentru cadouri. Cu siguranță va rezulta ceva de neuitat!

Business

Pune în practică toate ideile creative pentru a-ţi dezvolta afacerea. Realizează un moodboard pentru inspiraţie. Îmbunătăţeşte experienţa clienţilor prin adăugarea logo-ului şi a unui cod QR pe fotografii sau foloseşte imprimanta pentru o cabină foto portabilă,la evenimente.

Canon Camera

Distrează-te și imprimă cu cele mai potrivite produse Canon

 • Aparate foto instantanee şi imprimante de buzunar

  Canon Zoemini S2

  Duceţi selfie-urile la următorul nivel cu o imprimantă cu aparat foto de buzunar, care include oglindă, inel luminos, declanşator de la distanţă şi vizualizare în timp real.
 • Imprimante pentru acasă

  Zoemini

  Capturaţi, personalizaţi şi imprimaţi oriunde mergeţi cu acest accesoriu în format de buzunar pentru dispozitivul mobil.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY SQUARE QX10

  Preţuiţi amintirile dvs. speciale ca imprimate frumos realizate, pe care le puteţi obţine oriunde, wireless.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1500

  Creaţi fotografii viu colorate şi foarte rezistente în doar câteva secunde cu această imprimantă foto compactă uşor de utilizat.
 • Imprimante pentru acasă

  SELPHY CP1300

  Elegantă şi portabilă, pentru imprimări wireless şi fotografii pentru acte de identitate frumoase, de pe dispozitive inteligente şi aparate foto compatibile.
 • Inspiră-te

  De unde poți cumpăra