Frumuseţea merită printată cu Canon

FRUMUSEŢEA MERITĂ SĂ FIE IMPRIMATĂ CU CANON

Conectaţi cu uşurinţă smartphone-ul, tableta sau calculatorul la o imprimantă Canon şi impresionaţi-vă prietenii şi familia cu fotografii superbe, cu aspect profesional. Lăsaţi-vă inspiraţi de designuri creative, idei de imprimare, tutoriale, provocări, lucrări artistice şi deveniţi creativi alături de Canon.

Achiziționeză una din imprimantele Canon selectate și primești CADOU un pachet de Hârtie Foto VP-101 Variety A4 & 10 x 15cm (20 de coli).

Canon PIXMA seria TS

Canon PIXMA seria TS

Păstraţi cele mai importante momente din viaţă şi reveniţi la ele cu ajutorul imprimării excepţionale oferite de seria Canon PIXMA TS. Proiectate pentru imprimarea documentelor şi fotografiilor din confortul propriei case, aceste imprimante oferă mai mult decât comoditate – ele oferă avantaje tehnice care asigură o imprimare la calitate uimitoare a celor mai dragi amintiri.

Imprimante Canon MAXIFY

Un partener pe care vă puteţi baza când lucraţi.
Imprimantele Canon MAXIFY, create pentru birourile mici şi biroul de acasă, au fost proiectate pentru imprimarea rapidă, la calitate deosebită, a documentelor. Aceste imprimante compacte şi puternice vă asigură suportul necesar pentru a vă concentra pe activităţile profesionale, fără grija costurilor cu imprimarea.

O femeie stă la un birou folosind un marker pe un document imprimat. Lângă ea este o imprimantă Canon MAXIFY, iar o grădină poate fi văzută prin fereastra mare din faţa ei.
Imprimante foto PIXMA

Imprimante foto Canon PIXMA

Daţi viaţă imaginilor! Orice aţi vrea să scoateţi în evidenţă – culori incredibile sau detalii deosebite, mişcarea sau emoţii puternice – imprimantele foto Canon PIXMA redau la calitate incredibilă toate aspectele surprinse într-o fotografie.

Imprimante Canon MEGATANK

Concentraţi-vă pe momentele importante fără întreruperi, deoarece Canon Megatank asigură o imprimare rapidă şi simplă. Toate proiectele personale sau de serviciu, dar şi alte proiecte, pot fi imprimate folosind rezervoarele de cerneală reîncărcabile, pentru imprimare la calitate deosebită cu costuri reduse.

Imprimante Canon MEGATANK
Bulina-3ani-garantie-16-9

Imprimați fără griji cu o garanție de 3 ani

Înregistrați-vă imprimanta și obțineți o garanție extinsă de 3 ani.

De unde cumperi

Inspiră-te