Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Un obiectiv cu zoom versatil, uşor de transportat, de 18-55 mm, cu adaptor de montare EF-M pentru EOS M. Ideal pentru fotografii sau filme, acesta surprinde totul, de la peisaje uimitoare şi portrete frumoase, la scene cu mişcare alertă.

Beneficii

  • Obiectiv versatil, de 18-55 mm – ideal pentru fiecare zi
  • Uşor de transportat alături de EOS M
  • Focalizare STM uniformă şi silenţioasă pentru filme
  • IS dinamic pentru filme uniforme
  • Imagini perfect clare cu stabilizatorul de imagine în 4 trepte
  • Focalizare automată rapidă pentru fotografii, comandă manuală permanentă a focalizării

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Obiectiv versatil, de 18-55 mm – ideal pentru fiecare zi


Un obiectiv cu zoom standard, de înaltă calitate, ideal pentru fotografierea zilnică, modelul EF-M de 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM acoperă un interval de focalizare de 18-55 mm, care surprinde totul, de la peisaje uimitoare la portrete frumoase, cu un efect uniform de estompare, precum şi acţiuni alerte.

Uşor de transportat alături de EOS M


Uşor de transportat oriunde călătoriţi, obiectivul are un corp compact şi uşor, cu un exterior elegant din aluminiu, şi un adaptor de montare EF-M pentru compatibilitate cu EOS M.

Focalizare STM uniformă şi silenţioasă pentru filme


Înregistrarea filmelor de înaltă calitate, focalizate întotdeauna clar, se realizează uşor cu funcţia Movie Servo AF. Se utilizează o focalizare internă şi o tehnologie STM cu motorizare secvenţială, având ca rezultat o focalizare continuă şi silenţioasă la filmare, pentru ca filmele dvs. să fie uniforme şi cu un nivel de neclaritate redus.

IS dinamic pentru filme uniforme


Mişcarea aparatului nu este o problemă atunci când realizaţi filme cu aparatul în mână sau dacă vă deplasaţi pentru a urmări acţiunea. Obiectivul EF-M de 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM utilizează stabilizarea dinamică a imaginii în modul filmare, pentru a contracara mişcarea de rulare, precum şi tremurul, pentru filmare uniformă.

Imagini perfect clare cu stabilizatorul de imagine în 4 trepte


Obiectivul EF-M de 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM oferă fotografii perfect clare, chiar şi când lucraţi cu aparatul în mână, în condiţii de luminozitate redusă. Obiectivul încorporează tehnologia Canon a stabilizatorului de imagine în patru trepte, care diminuează tremurul camerei şi permite captura de imagini superbe în condiţii de luminozitate redusă, fără nicio mărire perceptibilă a neclarităţii imaginii.

Focalizare automată rapidă pentru fotografii, comandă manuală permanentă a focalizării


Surprinderea unui moment în fotografii frumoase este uşor de realizat datorită unui sistem de focalizare automată, rapidă şi de înaltă precizie, destinat fotografiilor. Preluaţi controlul ori de câte ori doriţi, prin comanda manuală permanentă, care permite reglarea focalizării fără a ieşi din modul AF.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.