Obiective pentru EOS M

Canon EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Obiectiv multifuncţional ideal pentru aparate foto EOS M, care surprinde subiecţi aflaţi în apropiere sau la distanţă cu ajutorul stabilizatorului de imagine echivalent 4 stopuri şi STM.

EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM este un obiectiv ideal pentru

 • Portret

  Perfect pentru surprinderea expresiilor faciale de pe chipurile prietenilor şi membrilor familiei, ideal pentru nunţi, evenimente şi petreceri.

 • Peisaj

  Fotografiaţi peisaje ameţitoare oriunde le găsiţi, de la răsărit şi până la apus. De la peisaje rurale cu dealuri şi marine şi până la puncte de atracţie din oraşe şi peisaje urbane.

 • În fiecare zi

  Surprindeţi viaţa aşa cum se desfăşoară în faţa dumneavoastră, de la străzile oraşului până la emoţiile evenimentelor.

Versatilă, dar şi puternică

Bucuraţi-vă de o gamă largă de opţiuni de fotografiere creativă cu acest obiectiv de 18-150 mm cu zoom optic de 8,3x

Perfect pentru aparatul foto EOS M

Uşor de transportat oriunde călătoriţi, cu un pachet compact care cântăreşte doar 300 g şi are doar 86,5 mm în lungime. Filtrele suplimentare de 55 mm vă vor permite, de asemenea, să experimentaţi cu lumina şi culorile.

Canon Camera
Canon Camera

Fotografii clare şi videoclipuri stabile

Realizaţi fotografii perfect clare cu camera în mână sau în condiţii de lumină slabă, datorită stabilizatorului optic de imagine echivalent 4 stopuri de la Canon.

IS dinamic

Înregistrează material video nemişcat, chiar şi în mişcare cu stabilizatorul dinamic de imagine, care compensează eficient tremurului aparatului foto şi mişcarea. Puteţi să vă bucuraţi, de asemenea, de stabilizarea complexă a imaginii când este folosit EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM cu aparatele foto compatibile, echipate cu stabilizarea digitală încorporată pe 5 axe.

Neclaritate de fundal plăcută

O diafragmă circulară cu 7 lamele vă permite să realizaţi fotografii cu o neclaritate fină de fundal, ideală pentru izolarea subiectului de mediul înconjurător.

Accesorii

 • Capac obiectiv E-55

  Protejează obiectivul împotriva prafului

 • Parasolar EW-60F

  Protejează obiectivul împotriva luminii dispersate

 • Toc obiectiv LP816

  Un toc compact pentru obiectiv

Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Produse conexe