ef-m-18-150mm-f-3-5-6-3-is-stm

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Obiectiv multifuncţional ideal pentru aparate foto EOS M, care surprinde subiecţi aflaţi în apropiere sau la distanţă cu ajutorul stabilizatorului de imagine echivalent 4 stopuri şi STM.

Galerie

Un obiectiv, capacităţi creative nelimitate

Obiectivul ideal „multifuncţional” pentru utilizatorii EOS M, dornici de oportunităţi creative nelimitate. Echipat cu zoom optic de 8,3x, stabilizator optic de imagine echivalent 4 trepte şi tehnologie de focalizare STM.

Consultaţi specificaţiile complete

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM angle shot
Umbrellas colourful decoration

EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM este un obiectiv ideal pentru

Versatilă, dar şi puternică

Bucuraţi-vă de o gamă largă de opţiuni de fotografiere creativă cu acest obiectiv de 18-150 mm cu zoom optic de 8,3x

Perfect pentru aparatul foto EOS M

Uşor de transportat oriunde călătoriţi, cu un pachet compact care cântăreşte doar 300 g şi are doar 86,5 mm în lungime. Filtrele suplimentare de 55 mm vă vor permite, de asemenea, să experimentaţi cu lumina şi culorile.

Beauty shot on camera

Fotografii clare şi videoclipuri stabile

Realizaţi fotografii perfect clare cu camera în mână sau în condiţii de lumină slabă, datorită stabilizatorului optic de imagine echivalent 4 stopuri de la Canon.

ef-m-18-150mm-f-3-5-6-3-is-stm

IS dinamic

Înregistrează material video nemişcat, chiar şi în mişcare cu stabilizatorul dinamic de imagine, care compensează eficient tremurului aparatului foto şi mişcarea. Puteţi să vă bucuraţi, de asemenea, de stabilizarea complexă a imaginii când este folosit EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM cu aparatele foto compatibile, echipate cu stabilizarea digitală încorporată pe 5 axe.

Neclaritate de fundal plăcută

O diafragmă circulară cu 7 lamele vă permite să realizaţi fotografii cu o neclaritate fină de fundal, ideală pentru izolarea subiectului de mediul înconjurător.

Portrait blurred background

Accesorii

Produse conexe