Canon EF-M 22mm f/2 STM

EF-M 22mm f/2 STM

Un obiectiv superangular plat, de 22 mm, cu adaptor de montare EF-M - ideal pentru peisaje uimitoare şi reportaje zilnice cu EOS M. Deschiderea maximă a diafragmei de f/2,0 oferă fotografii şi filme excelente în condiţii de luminozitate redusă.

Beneficii

  • Obiectiv grandangular de 22 mm
  • Uşor de transportat alături de EOS M
  • Rezultate superbe în condiţii de luminozitate redusă, cu o deschidere a diafragmei de f/2,0
  • Focalizare STM uniformă şi silenţioasă pentru filme
  • Calitatea de imagine excelentă mulţumită elementelor asferice ale obiectivului
  • Fotografiaţi fundaluri nefocalizate uniforme

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-M 22mm f/2 STM

Obiectiv grandangular de 22 mm – pentru reportaje discrete


Ultrasubţire şi uşor, acest obiectiv grandangular plat, de 22 mm, cu focalizare fixă, pentru EOS M, asigură fotografii discrete, ideale pentru reportajele zilnice. Unghiul mare fixează mai bine cadrul, astfel încât se poate captura mai mult dintr-o scenă în fiecare fotografie, obţinându-se peisaje frumoase şi fotografii de grup excelente.

Uşor de transportat în călătorii, alături de EOS M


Uşor de transportat oriunde călătoriţi, obiectivul are un corp uşor, ultrasubţire, cu un exterior elegant din aluminiu şi un adaptor de montare EF-M pentru compatibilitatea cu EOS M.

Rezultate superbe în condiţii de luminozitate redusă, cu o deschidere a diafragmei de f/2,0


Obiectivul EF-M de 22 mm f/2 STM oferă rezultate excelente în condiţii de luminozitate redusă mulţumită unei deschideri maxime a diafragmei, de f/2,0. El permite surprinderea atmosferei naturale a scenelor de seară şi din timpul nopţii în fotografii şi filme, fără bliţ sau trepied, şi oferă libertatea de a captura fără efort imagini cu aparatul în mâna, în condiţii de luminozitate redusă.

Focalizare STM uniformă şi silenţioasă pentru filme


Înregistrarea filmelor de înaltă calitate, focalizate întotdeauna clar, se realizează uşor cu funcţia Movie Servo AF. Se utilizează o focalizare internă şi o tehnologie STM cu motorizare secvenţială, având ca rezultat o focalizare continuă şi silenţioasă la filmare, pentru filme uniforme şi cu un nivel de neclaritate redus.

Calitatea de imagine excelentă mulţumită elementelor asferice ale obiectivului


Calitatea precisă, nedistorsionată şi cu un contrast ridicat al imaginii este asigurată chiar şi la fotografierea în condiţii de luminozitate redusă datorită elementelor asferice ale obiectivului, care corectează orice aberaţii sferice ce pot afecta calitatea imaginilor. Obiectivul dispune şi de straturi protectoare Super Spectre, care asigură un balans precis al culorilor şi măresc contrastul, reducând reflexiile şi imaginile fantomă, pentru fotografii frumoase în condiţii de luminozitate redusă.

Fotografiaţi fundaluri nefocalizate uniforme


Pentru imagini cu aspect profesionist, cu impact mare, obiectivul EF-M de 22 mm f/2 STM permite crearea de imagini frumoase, cu fundaluri nefocalizate uniforme, care accentuează subiectul şi elimină elementele perturbatoare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-M 22mm f/2 STM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.