Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Surprindeţi peisaje spectaculoase cu acest obiectiv de 11-22 mm ultra-grandangular cu zoom cu adaptor de montare EF-M. Compact, cu greutate redusă şi uşor de transportat cu camere cu sistem compact EOS, produce fotografii şi filme de calitate excepţională.

Beneficii

  • Obiectiv de 11-22 mm ultra-grandangular cu zoom
  • Obiectiv rectractabil, cu design compact
  • Focalizare STM uniformă şi silenţioasă pentru filme
  • IS dinamic pentru filme stabile
  • Stabilizator de imagine în 3 trepte
  • Calitate înaltă a imaginii
  • Distanţa minimă de focalizare 0,15 m
  • Inel de focalizare manuală

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Surprindeţi peisaje dramatice


Acest obiectiv de 11-22 mm ultra-grandangular cu zoom pentru camere cu sistem compact EOS încadrează mai mult, deci puteți captura mai mult din subiectul dvs. în fiecare cadru şi oferă peisaje spectaculoase precum şi interioare bogate şi fotografii minunate de arhitectură.

Uşor de transportat odată cu aparatul EOS cu sistem compact


Uşor de transportat oriunde aţi merge, obiectivul are un design compact, greutate redusă şi se escamotează când nu este utilizat.

Focalizare STM uniformă şi silenţioasă pentru filme


Înregistrarea filmelor de înaltă calitate, focalizate întotdeauna clar, se realizează uşor cu funcţia Movie Servo AF. Obiectivul utilizează tehnologia STM a motoarelor secvenţiale pentru o focalizare continuă silenţioasă în modul de filmare, astfel încât coloana sonoră a filmului să nu fie compromisă la focalizare. Tehnologia STM oferă de asemenea trecerea fluentă a focalizării pentru filmări de calitate excepţională.

IS dinamic pentru filme stabile


Mişcarea aparatului este redusă dinamic la filmarea cu aparatul în mână sau dacă vă deplasaţi în urmărirea acţiunii. Stabilizarea dinamică a imaginii poate corecta o gamă largă de mişcări, stabilizând filmele realizate din mers.

Imagini clare cu stabilizatorul de imagine în 3 trepte


Obiectivul EF-M de 11-22 mm f/4-5,6 IS STM asigură cadre stabile, chiar şi la captura cu aparatul în mână, în condiţii de luminozitate redusă. Obiectivul include un stabilizator optic de imagine în trei trepte, ce reduce tremurul camerei şi permite captura de fotografii minunate în condiţii de luminozitate scăzută şi tremur redus al camerei în orice condiţii.

Calitate excepţională a imaginii


Claritatea și contrastul ridicat al imaginii sunt asigurate chiar şi la filmarea în condiţii de luminozitate scăzută, datorită celor două obiective asferice şi obiectivului UD. Obiectivele dispun şi de straturi protectoare Super Spectre, care asigură un balans precis al culorilor şi măresc contrastul, reducând reflexiile şi imaginile fantomă, pentru fotografii frumoase în orice condiţii de luminozitate.

Distanţa minimă de focalizare 0,15 m


Cu o distanţă de focalizare de 0,15 m, vă puteţi apropia de subiecţii dvs., ceea ce este ideal pentru fotografii de prim-plan şi peisaje. Setaţi modul de focalizare la AF+MF şi bucuraţi-vă de o comandă manuală disponibilă permanent, care permite reglarea focalizării fără a ieşi din modul AF.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.