Obiective pentru EOS M

Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Un obiectiv macro compact cu funcţie inovatoare Macro Lite încorporată, excelent pentru detalii complexe ale obiectelor minuscule.

Pătrundeţi în lumea unică a fotografiilor macro

Măriţi detaliile complexe ale subiecţilor dvs. cu acest obiectiv macro inovator şi compact pentru seria EOS M de la Canon. Primul obiectiv de focalizare automată din lume cu Macro Lite* încorporat care vă ajută să luminaţi subiectul. Capacitatea uimitoare de mărire de 1,2 x vă permite acum să vă apropiaţi mai mult ca niciodată.

Obiectivul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este ideal pentru:

 • Macro

  Descoperiţi micile secrete ale naturii. Măriţi textura şi detaliile ascunse ale florilor, insectelor, fructelor şi lichidelor.

 • Alimente

  Acordaţi atenţia cuvenită sosurilor, unui sushi tăiat cu precizie şi complexităţii artei culinare. Capturaţi detalii apetisante pe care le puteţi aproape gusta.

 • Călătorii

  Fotografia de călătorie nu este rezervată doar celor care călătoresc în toată lumea, porniţi şi dvs. în explorare. Plimbările, zilele leneşe şi mini-vacanţe spontane, toate sunt amintiri care trebuie preţuite.

 • Portret

  Perfect pentru surprinderea expresiilor faciale de pe chipurile prietenilor şi membrilor familiei, ideal pentru nunţi, evenimente şi petreceri.

Ţineţi lumina sub control

Tehnologia Macro Lite încorporată
Acest obiectiv din seria EF-M este livrat cu două LED-uri (Macro Lite) controlabile încorporate. Această funcţie furnizează mai multă lumină în faţa obiectivului pentru a elimina umbrele inutile, generate adeseori de dvs. şi echipamentul dvs. când realizaţi fotografii macro.

Canon Camera
Printr-o atingere a unui buton puteţi comuta Macro Lite pentru a selecta luminatul pe stânga sau pe dreapta, pentru a obţine echilibrul potrivit şi a realiza imagini încântătoare şi elegante pe care nu le-aţi putea realiza în alt fel. O alegere ideală când doriţi să realizaţi fotografii de aproape ale florilor sau alimentelor, precum şi ale obiectelor mici cu detalii complexe, precum bijuteriile.

Design inteligent al obiectivului cilindric

Pentru a putea profita la maxim de toată lumina disponibilă, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM a fost conceput cu un cilindru convergent, pentru a reduce la minim umbrele create chiar de obiectiv. De asemenea, acesta furnizează puncte de contact de suprafaţă pentru fotografiere stabilă, astfel încât obiectivul să poată fi utilizat în unghiuri ample de 53 de grade faţă de suprafaţa pe care se află obiectul. Combinaţia dintre punctele de contact şi utilizarea Macro Lite (când este necesară) vă permite să realizaţi fotografii macro detaliate.

Canon Camera

Apropiaţi-vă mai mult ca niciodată

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM dispune de un raport de mărire reală de 1:1, ceea ce înseamnă că obiectul pe care îl fotografiaţi apare la dimensiunea reală în imagine. Dacă doriţi să exploraţi sau să măriţi detaliile mai mici ale subiectului dvs., puteţi activa modul Super Macro. Cu o mărire uimitoare de 1.2x, puteţi mări subiectul la dimensiuni mai mari decât cele reale. Ţinând cont de factorul de decupare al senzorului dimensionat al EOS M APS-C, ceea ce înseamnă o mărire de 1,92x a fotografiei echivalente la 35 mm, utilizatorii pot captura detalii extrem de mici precum nervurile plantelor, sau detaliile de design ale bijuteriilor. Tot cu modul Super Macro vă puteţi apropia incredibil de mult (distanţă de lucru de 13 mm), ceea ce vă permite să exploraţi obiecte minuscule.

Surprindeţi detaliile mici în mişcare

Realizaţi prim-planuri uimitoare, combinând capabilităţile macro ale EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM cu funcţia video a EOS M.

Obiectiv perfect pentru utilizare zilnică

Uşor de transportat
Când călătoriţi, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, cu designul său compact, este perfect pentru documentarea aventurilor dvs. de zi cu zi. Cu tehnologie optică de înaltă precizie şi un corp pliabil şi uşor (130 gr.), EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este ideal pentru fotografierea zilnică, dar şi pentru fotografierea macro. În acelaşi timp, încorporarea elementelor de obiectiv UD şi asferice înseamnă că, folosind acest obiectiv, nu va mai trebui să faceţi compromisuri privind calitatea imaginilor.

Imagini perfect clare

Mişcările unghiulare sunt mult mai pronunţate la fotografierea macro; din această cauză, fotografierea macro necesită un trepied stabil. Totuşi, stabilizatorul de imagine hibrid din EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este special conceput pentru a ajuta la minimizarea atât a mişcărilor unghiulare cât şi a celor de deplasare a camerei. Vă oferă flexibilitate mai mare de a reacţiona atunci când personajul se mişcă sau îşi schimbă poziţia, asigurând imagini clare atunci când realizaţi fotografii macro ale subiecţilor.
 • Cu stabilizator de imagine hibrid

 • Fără stabilizator de imagine hibrid

Creaţi cu mult mai mult decât fotografii macro

Cu funcţii concepute special pentru fotografierea macro, acest obiectiv este suficient de flexibil şi pentru fotografiere zilnică. Cu o deschidere amplă de f/3,5 şi o lungime focală echivalentă la 35 mm de aprox. 44,8 mm (datorită camerelor mirrorless cu senzori de decupare), puteţi fotografia dintr-un unghi natural de vizualizare, dispunând în acelaşi timp de posibilităţi variate.

Funcţii de iluminat

Acest obiectiv de zi cu zi este nemaipomenit şi pentru portrete, în special în combinaţie cu stabilizatorul de imagine hibrid şi diafragma circulară cu 7 lamele. Puteţi obţine cu uşurinţă portret care atrag privirile către detaliile dorite, cu subiectul separat de un fundal cu o claritate încântătoare. Puteţi utiliza chiar şi Macro Lite pentru a adăuga o sclipire în ochii personajului dvs.

Filme clare şi stabile

Tehnologia aproape complet silenţioasă STM (motor secvenţial) oferită de EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM vă ajută să creaţi filme de înaltă calitate, asigurând o focalizare continuă stabilă şi silenţioasă. Aceasta vă permite să capturaţi numai sunetele ambientale, fără zgomotul motorului care focalizează.

Canon Camera

Galerie de mostre

Accesorii conexe

 • Accesorii pentru obiective

  Parasolarul ES-22

  Un parasolar împiedica pătrunderea luminii parazite în obiectiv, pentru ca fotografiile dvs. să nu fie afectate de reflexiile nedorite. De asemenea, puteţi utiliza acest parasolar dedicat pentru a ataşa filtre de 43 mm la obiectivul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM. (inclus în cutie)
 • Accesorii pentru obiective

  Husa pentru obiectiv LP811

  Toc moale de protecţie pentru obiectivele EF selectate.
 • Accesorii pentru obiective

  Capac obiectiv EF-M28

  Protejaţi elementele frontale ale obiectivului. (inclus în cutie)
 • Accesorii pentru obiective

  Lens Dust Cap EB

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • V-ar putea plăcea şi...

  Patru obiective alternative pentru EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, selectate de experţii noştri în obiective. Pentru a utiliza aceste obiective cu un aparat foto din seria EOS M, veţi avea nevoie de un adaptor de montare EF-EOS M.

  1. *Printre obiectivele interschimbabile cu focalizare automată pentru aparatele foto SLR sau mirrorless. Valabil în mai 2016, pe baza cercetărilor Canon.