Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon-EF-M-28mm-f-3.5-Macro IS STM

Compatibil cu toate camerele foto din seria EOS

Pătrundeţi în lumea unică a fotografiilor macro

Măriţi detaliile complexe ale subiecţilor dvs. cu acest obiectiv macro inovator şi compact pentru seria EOS M de la Canon. Primul obiectiv de focalizare automată din lume cu Macro Lite* încorporat care vă ajută să luminaţi subiectul. Capacitatea uimitoare de mărire de 1,2 x vă permite acum să vă apropiaţi mai mult ca niciodată.

Obiectivul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este ideal pentru:

0%

  Ţineţi lumina sub control

  Tehnologia Macro Lite încorporată

  Acest obiectiv din seria EF-M este livrat cu două LED-uri (Macro Lite) controlabile încorporate. Această funcţie furnizează mai multă lumină în faţa obiectivului pentru a elimina umbrele inutile, generate adeseori de dvs. şi echipamentul dvs. când realizaţi fotografii macro.

  Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

  Printr-o atingere a unui buton puteţi comuta Macro Lite pentru a selecta luminatul pe stânga sau pe dreapta, pentru a obţine echilibrul potrivit şi a realiza imagini încântătoare şi elegante pe care nu le-aţi putea realiza în alt fel. O alegere ideală când doriţi să realizaţi fotografii de aproape ale florilor sau alimentelor, precum şi ale obiectelor mici cu detalii complexe, precum bijuteriile.

  0%

   Design inteligent al obiectivului cilindric

   Pentru a putea profita la maxim de toată lumina disponibilă, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM a fost conceput cu un cilindru convergent, pentru a reduce la minim umbrele create chiar de obiectiv. De asemenea, acesta furnizează puncte de contact de suprafaţă pentru fotografiere stabilă, astfel încât obiectivul să poată fi utilizat în unghiuri ample de 53 de grade faţă de suprafaţa pe care se află obiectul. Combinaţia dintre punctele de contact şi utilizarea Macro Lite (când este necesară) vă permite să realizaţi fotografii macro detaliate.

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

   Apropiaţi-vă mai mult ca niciodată

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM dispune de un raport de mărire reală de 1:1, ceea ce înseamnă că obiectul pe care îl fotografiaţi apare la dimensiunea reală în imagine. Dacă doriţi să exploraţi sau să măriţi detaliile mai mici ale subiectului dvs., puteţi activa modul Super Macro. Cu o mărire uimitoare de 1.2x, puteţi mări subiectul la dimensiuni mai mari decât cele reale. Ţinând cont de factorul de decupare al senzorului dimensionat al EOS M APS-C, ceea ce înseamnă o mărire de 1,92x a fotografiei echivalente la 35 mm, utilizatorii pot captura detalii extrem de mici precum nervurile plantelor, sau detaliile de design ale bijuteriilor. Tot cu modul Super Macro vă puteţi apropia incredibil de mult (distanţă de lucru de 13 mm), ceea ce vă permite să exploraţi obiecte minuscule.

   0%

    Surprindeţi detaliile mici în mişcare

    Realizaţi prim-planuri uimitoare, combinând capabilităţile macro ale EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM cu funcţia video a EOS M.

    Obiectiv perfect pentru utilizare zilnică

    Uşor de transportat

    Când călătoriţi, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, cu designul său compact, este perfect pentru documentarea aventurilor dvs. de zi cu zi. Cu tehnologie optică de înaltă precizie şi un corp pliabil şi uşor (130 gr.), EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este ideal pentru fotografierea zilnică, dar şi pentru fotografierea macro. În acelaşi timp, încorporarea elementelor de obiectiv UD şi asferice înseamnă că, folosind acest obiectiv, nu va mai trebui să faceţi compromisuri privind calitatea imaginilor.

    Imagini perfect clare

    Mişcările unghiulare sunt mult mai pronunţate la fotografierea macro; din această cauză, fotografierea macro necesită un trepied stabil. Totuşi, stabilizatorul de imagine hibrid din EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este special conceput pentru a ajuta la minimizarea atât a mişcărilor unghiulare cât şi a celor de deplasare a camerei. Vă oferă flexibilitate mai mare de a reacţiona atunci când personajul se mişcă sau îşi schimbă poziţia, asigurând imagini clare atunci când realizaţi fotografii macro ale subiecţilor.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Cu stabilizator de imagine hibrid

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Fără stabilizator de imagine hibrid

    Creaţi cu mult mai mult decât fotografii macro

    Cu funcţii concepute special pentru fotografierea macro, acest obiectiv este suficient de flexibil şi pentru fotografiere zilnică. Cu o deschidere amplă de f/3,5 şi o lungime focală echivalentă la 35 mm de aprox. 44,8 mm (datorită camerelor mirrorless cu senzori de decupare), puteţi fotografia dintr-un unghi natural de vizualizare, dispunând în acelaşi timp de posibilităţi variate.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Funcţii de iluminat

    Acest obiectiv de zi cu zi este nemaipomenit şi pentru portrete, în special în combinaţie cu stabilizatorul de imagine hibrid şi diafragma circulară cu 7 lamele. Puteţi obţine cu uşurinţă portret care atrag privirile către detaliile dorite, cu subiectul separat de un fundal cu o claritate încântătoare. Puteţi utiliza chiar şi Macro Lite pentru a adăuga o sclipire în ochii personajului dvs.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Filme clare şi stabile

    Tehnologia aproape complet silenţioasă STM (motor secvenţial) oferită de EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM vă ajută să creaţi filme de înaltă calitate, asigurând o focalizare continuă stabilă şi silenţioasă. Aceasta vă permite să capturaţi numai sunetele ambientale, fără zgomotul motorului care focalizează.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Galerie de mostre

    Vizualizare galerie

    Specificaţii

    Accesorii

    Evaluări

    Faceţi clic mai jos pentru a lăsa o recenzie pentru EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    V-ar putea plăcea şi...

    Patru obiective alternative pentru EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, selectate de experţii noştri în obiective. Pentru a utiliza aceste obiective cu un aparat foto din seria EOS M, veţi avea nevoie de un adaptor de montare EF-EOS M.

    *Printre obiectivele interschimbabile cu focalizare automată pentru aparatele foto SLR sau mirrorless. Valabil în mai 2016, pe baza cercetărilor Canon.