EOS 800D

Canon EOS 800D

Măriţi calitatea fotografiilor dvs. cu un aparat foto DSLR sofisticat şi uşor de utilizat.

Tehnologia DSLR din generaţia următoare, pe înţelesul tuturor

Fotografierea la calitate înaltă devine mai uşoară ca niciodată; EOS 800D vă permite să realizaţi fotografii şi filme uimitoare ale momentelor importante din viaţa dvs. Datorită faptului că este un DSLR, veţi îndrăgi vizorul optic luminos care prezintă lumea exact aşa cum este în realitate.

Consultaţi specificaţiile complete

EOS 800D

Calitatea pe care fotografiile dvs. o merită

Un senzor de ultimă generaţie de 24,2 megapixeli şi mărimea APS-C surprinde detalii uluitoare, chiar şi în condiţii dificile.

Spontaneitate. Fiţi creativi

Utilizarea EOS 800D este surprinzător de rapidă, cu fotografiere continuă de 6 cadre/secundă şi un vizor optic luminos care prezintă lumea în timp real. Când compuneţi imagini pe ecranul Vari-Angle al camerei, cel mai rapid sistem* AF Live View din lume focalizează în numai 0,03 sec. pentru obţinerea unor rezultate extrem de clare.

Surprinzător de rapid de utilizat

Performanţa rapidă şi fotografierea continuă la 6 cadre pe secundă vă permit să surprindeţi cele mai efemere momente.

EOS 800D
Realizat cu EOS 800D
  • f/4.0
  • 1/400
  • 3200

Extindeţi perspectiva de fotografiere

Efectuaţi fotografii şi filme de jos sau de deasupra capului, utilizând ecranul tactil cu unghi variabil al EOS 800D pentru a compune scena. Focalizaţi şi fotografiaţi cu o singură atingere.

EOS 800D
EOS 800D

Realizarea filmelor este acum uşoară

Filmele Full HD cu imagini stabilizate arată superb pe web şi pe televizorul dvs. de acasă, obiectele în mişcare fiind foarte clare.

Vizionaţi clipul video

Operaţii simple de partajare şi control al imaginilor prin wireless

Conectaţi-vă rapid la smartphone-ul sau tableta dvs. pentru distribuirea imaginilor şi controlul de la distanţă al aparatului foto.

EOS 800D

Creativitatea devine o joacă

O interfaţă asistată cu utilizatorul vă învaţă cum funcţionează setările camerei şi vă permite, în acelaşi timp, să efectuaţi fotografii excelente.

EOS 800D

Faceţi cunoştinţă cu sistemul EOS

EOS 800D este parte a unui sistem de aparate foto, obiective şi accesorii apreciate de fotografii din toată lumea.

Exploraţi acum

EOS 800D

Aplicaţia Canon Photo Companion

Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.

Descoperă mai multe

Canon Photo Companion app

Specificaţii

EOS 800D

24,2 MP

Senzor APS-C

EOS 800D

45

Puncte de focalizare automată de tip încrucişat

EOS 800D

Dual Pixel

Dual Pixel CMOS AF

EOS 800D

Wi-Fi

Wi-Fi, NFC şi Bluetooth®

EOS 800D

Vizor

Vizor optic

EOS 800D

Full HD

Video Full HD la 60p

EOS 800D

6 CPS

Fotografiere continuă la 6 cps

EOS 800D

Unghi variabil

Ecran tactil cu unghi variabil

Vedeţi specificaţiile complete

EOS 800D
EOS 800D

Conţinutul cutiei

Corp EOS 800D

Capac ocular Ef

Capac cameră R-F-3

Curea lată EW-400D

Acumulator LP-E17

Încărcător LC-E17E

Cablu de alimentare c.a (Eur)

Kit cu manualul de utilizare

Obiective recomandate

Accesorii compatibile

Produse conexe

*Printre camerele digitale cu obiective interschimbabile cu senzori de tip APS-C şi focalizare automată cu detectarea diferenţelor de fază în planul imaginii, începând de pe 14 februarie 2017, pe baza cercetărilor Canon.

Măsurători efectuate cu respectarea directivelor conforme CIPA şi utilizând metoda de măsurare internă cu obiectivul EF-S18-55 mm F4-5.6 IS STM montat şi setat la 55 mm, utilizând focalizarea automată într-un punct cu punctul central selectat şi modurile one-shot AF, vizualizarea în timp real cu imagini capturate cu ajutorul butonului declanşatorului. Moduri manuale în utilizare, EV12 (ISO 100 la temperatura camerei).

**Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face în condiţiile unei licenţe. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Este necesar ca dispozitivul inteligent să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). De asemenea, este necesar ca dispozitivele inteligente să utilizeze un sistem de operare iOS 8.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent)