Obiective pentru DSLR

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Obiectiv STM accesibil, cu o deschidere de diafragmă rapidă de f/1,8, pentru fotografierea în lumină slabă şi portrete.

Un obiectiv cu deschidere mare a diafragmei, pentru portrete de înaltă calitate şi fotografii în condiţii de lumină redusă

Cu obiectivul EF 50 mm f/1.8 STM puteţi realiza cu uşurinţă fotografii mai artistice şi cu un impact mai mare datorită unei deschideri largi a diafragmei f/1.8 care duce la focalizare precisă asupra subiectului şi la un frumos fundal estompat.


Obiectivul EF 50 mm f/1.8 STM este excelent pentru:

 • Portret

  Perfect pentru surprinderea expresiilor faciale de pe chipurile prietenilor şi membrilor familiei, ideal pentru nunţi, evenimente şi petreceri

 • Lumină redusă

  Perfect pentru fotografierea în condiţii de lumină mai redusă, pentru surprinderea peisajelor nocturne, a afişajelor cu artificii sau a interioarelor

 • În fiecare zi

  Surprindeţi viaţa aşa cum se desfăşoară în faţa dvs., de la străzile oraşului până la evenimentele emoţionante.

Fotografii artistice şi de impact

Deschiderea mare a diafragmei, de f/1.8, a obiectivului EF de 50 mm şi f/1.8 STM vă oferă posibilitatea de a focaliza extrem de precis pe subiect şi de a estompa fundalul. Fotografii denumesc acest opţiune „profunzime mică a adâncimii câmpului”, ceea ce face ca subiectul să iasă în evidenţă, lucru extraordinar pentru portrete, întrucât oamenii devin punctul clar de focalizare al fotografiei.
8f669a16ae6611c17a438832606df7cdc3d9d749

Lăsaţi să pătrundă mai multă lumină

Deschiderea mare a diafragmei, de f/1.8, permite pătrunderea unei cantităţi de lumină de 8x mai mare, în comparaţie cu obiectivul cu zoom standard oferit cu EOS*. Aceasta are ca rezultat imagini mai precise, cu mai puţină neclaritate în mişcare, şi nevoia redusă de a utiliza bliţul în condiţii de lumină slabă, pentru a putea să surprindeţi cu uşurinţă atmosfera unui mediu cu lumină redusă.

EF 50mm f/1.8 STM
EF 50mm f/1.8 STM

Pentru portrete şi utilizare zilnică

Lungimea de focalizare de 50 mm vă permite să umpleţi cadrul cu subiectul dvs. de la o distanţă confortabilă, făcându-l un obiectiv excelent pentru portrete. Perspectiva similară celei oferite de ochiul uman şi dimensiunea compactă fac ca obiectivul EF de 50 mm şi f/1.8 STM să fie excelent pentru utilizarea zilnică şi pentru transportul în orice împrejurare cu camera EOS.

Focalizare clară pentru fotografii şi videoclipuri

Tehnologia STM aproape complet silenţioasă (motor secvenţial) focalizează extrem de repede atunci când realizaţi fotografii, astfel că veţi putea reacţiona rapid pentru a surprinde momentele efemere. Crearea filmelor de înaltă calitate este mai uşoară cu STM, întrucât aceasta asigură focalizare continuă stabilă şi silenţioasă, pentru ca filmele să fie uniforme şi coloana sonoră să capteze numai sunetul înconjurător, fără zgomotul de motor care focalizează.

EF 50mm f/1.8 STM

O recreere clasică

Obiectivul EF de 50 mm şi f/1.8 STM înlocuieşte obiectul popular EF de 50 mm şi f/1.8 II, care era cunoscut pentru oferirea unei calităţi extraordinare a imaginii, la un preţ accesibil. Această ultimă versiune oferă aceeaşi calitate uimitoare a fotografiilor, dar are un motor de focalizare mai rapid, aproape complet silenţios şi o construcţie mai robustă, care contrazice preţul.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Accesorii conexe

 • Accesorii pentru obiective

  Lens Hood ES-68

  Un parasolar împiedica pătrunderea luminii parazite în obiectiv, pentru ca fotografiile dvs. să nu fie afectate de reflexiile nedorite.

 • Accesorii pentru obiective

  Husă pentru obiectiv LP1014

  Toc moale de protecţie pentru obiectivele EF selectate.
 • Accesorii pentru obiective

  Lens Cap E-49

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.

 • Accesorii pentru obiective

  Capac antipraf pentru obiectiv E

  Protejează obiectivul Canon atunci când nu este utilizat.
 • V-ar putea plăcea şi...

  Patru modele alternative la obiectivul EF 50mm f/1.8 STM, selectate de experţii noştri în obiective.