Obiective de cinema

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Un obiectiv Canon Cinema de format mare cu preţ accesibil şi funcţii cine-servo de nivel superior.

Beneficii

 • Compatibilitatea monturii EF de la Canon asigură asistenţă pentru focalizare automată Dual Pixel CMOS rapidă şi precisă, alimentare cu energie servo de la cameră la obiectiv, achiziţie automată de metadate a obiectivului pentru post-procesare mai uşoară şi funcţii ale obiectivului, precum corecţia iluminării periferice.

 • Obiectivul video construit special cu o distanţă focală de 18-80 mm şi zoom optic de 4,4x

 • Caracteristicile de vârf fac CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S de la Canon ideal pentru videografi profesionişti sau avansaţi

 • Mânerul zoom ZSG-C10 cu acţionare la distanţă de la Canon (vândut separat) oferă un control lin asupra zoomului, un buton dedicat de focalizare automată pentru un singur cadru şi flexibilitatea de a-l utiliza din mână, montat pe umăr sau cu un trepied

 • Elementele optice superioare de la Canon asigură niveluri de luminozitate stabile de T4.4 (F4) în întregul interval de zoom

 • Motoare c.c. şi USM pentru zoom servo rapid şi control asupra focalizării, line şi silenţioase

 • 3 moduri de stabilizare a imaginii pentru videoclipuri clare şi bine definite

 • Este uşor de utilizat şi de lucrat cu el, având o greutate de 1,2 kg, ce permite montarea pe o dronă

 • Diafragma cu 9 lame contribuie la crearea de efecte bokeh cinematice superbe

 • Rezoluţie optică ridicată şi design opto-mecanic, pentru a respecta toate cerinţele de filmare 4K

 • Reducerea semnificativă a fenomenului „focus breathing” înseamnă mai puţine distorsiuni şi o filmare mai consecventă

Specificaţii detaliate

 • Elemente optice cinematografice profesionale, pentru videografi

  De la filme şi documentare la nunţi şi videoclipuri corporatiste, Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (obiectiv Cine Servo compact) este conceput pentru a răspunde nevoilor fotografilor profesionişti şi videografilor amatori avansaţi. Cu un puternic zoom optic 4,4x şi cu o distanţă focală de 18-80 mm, obiectivul este un obiectiv universal ideal, care cântăreşte numai 1,2 kg, dar include zoom servo precis şi funcţii de focalizare, pentru un aspect şi o senzaţie profesionale uniforme în toate fotografiile dvs.

 • Toate avantajele compatibilităţii monturii EF

  Conceput să funcţioneze cu aparate foto DSLR cu montură EF şi cu camere video cu obiective detaşabile compatibile de la Canon, obiectivul Cine Servo compact profită de uriaşa gamă de funcţii ale monturii EF de la Canon, care include 3 moduri de stabilizare a imaginii şi focalizare automată extrem de rapidă. Focalizarea automată Dual Pixel CMOS înseamnă că puteţi focaliza rapid şi cu precizie cu o singură apăsare de buton, în timp ce focalizarea automată continuă vă permite să vă urmăriţi subiectul fără a pierde focalizarea. Corectarea iluminării periferice contribuie la menţinerea unei iluminări uniforme în întregul cadru, în timp ce obiectivul şi aparatul vor rămâne în comunicare constantă, de la achiziţia de metadate de la obiectiv pentru post-procesare mai uşoară până la a vă permite selectarea unui număr „T” sau a numărului „F” pe afișajul aparatului dvs.

 • Bokeh splendid

  Una dintre caracteristicile unui videoclip excelent este adâncimea câmpului, care vă ajută să atrageţi privirea și să focalizați atenția privitorului asupra subiectului. Realizarea unui efect bokeh nefocalizat, distinct, pentru videoclipuri este simplă - obiectivul Cine Servo compact de la Canon este prevăzut cu o diafragmă cu 9 lame, care are drept rezultat redarea punctelor luminoase cu un efect bokeh plăcut, care vă va scoate materialele în evidenţă.

 • Reducerea fenomenului „focus breathing” (variaţia distanţei focale odată cu schimbarea distanţei de focalizare)

  Utilizarea de obiective pentru fotografii pentru proiecte de realizare de videoclipuri înseamnă că „focus breathing” poate reprezenta o problemă. „Focus breathing” este distorsionarea subtilă a perspectivei care are loc atunci când obiectivul măreşte şi micşorează, dar ca obiectiv dedicat pentru videografie, obiectivul Cine Servo compact de la Canon a fost proiectat pentru a reduce fenomenul „focus breathing” şi pentru a menţine distorsiunea la minimum.

 • Elemente optice de calitate 4K

  Obiectivul Cine Servo compact de la Canon este construit pentru a se adapta la schimbări viitoare. Inginerii Canon s-au asigurat că rezoluţia sa este precisă, de la mijlocul obiectivului până la margine, în timp ce funcţia de transfer al modulaţiei (MTF) a fost optimizată pentru cerinţele camerelor 4K. Cu aberaţie cromatică redusă şi echilibru de culoare potrivit perfect cu alte obiective Canon Cinema EOS, obiectivul Cine Servo compact de la Canon asigură o calitate incredibilă a imaginii, indiferent că filmaţi în 4K sau în HD.

 • Mâner servo ZSG-C10 detaşabil opţional

  Proiectat exclusiv pentru obiectivul Cine Servo compact, mânerul zoom ZSG-C10 de la Canon vă creează oportunităţi complet noi de filmare, permiţând o activare de la distanţă foarte uniformă a funcţiei servo zoom şi AF un cadru. Conectat la corpul obiectivului printr-un cablu cu 20 de pini, ZSG-C10 poate fi acţionat în timp ce este montat pe cilindrul obiectivului (pentru filmare confortabilă cu montare pe umăr) sau detaşat de obiectiv şi utilizat din mână. ZSG-C10 include un comutator uşor de controlat, un buton de pornire/oprire a înregistrării, un buton de focalizare automată pentru un singur cadru şi un mâner cu unghi reglabil pentru confort optim.