Canon F-715SG

F-715SG

Calculatorul ştiinţific avansat F-715SG, cu afişaj LCD mare, pe 2 linii este disponibil în trei variante de culoare. Este fabricat parţial din materiale Canon reciclate, ceea ce îl face o alegere durabilă.

Beneficii

  • Afişaj LCD mare cu 2 linii
  • 250 de funcţii şi caracteristici
  • Până la 16 cifre pentru calcule interne
  • Mai durabil, cu materiale plastice Canon reciclate pentru carcasa inferioară şi cea rigidă
  • Sursă de alimentare dublă fiabilă: solară şi de la baterie
  • Trei opţiuni de culoare

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon F-715SG

Citiri mai clare datorită afişajului foarte mare cu 2 linii


Ideal pentru activităţi de învăţare, de examinare şi de rezolvare a problemelor la temele pentru acasă, calculatorul ştiinţific F-715SG are un afişaj LCD foarte mare, pe 2 linii. Intrările apar pe prima linie, rezultatele pe cea de-a doua – afişând rezultate cu până la 10 cifre şi exponenţi cu până la 2 cifre. Dimensiunile caracterelor principale afişate măsoară 9,6 x 3,96 mm, ceea ce facilitează citirea precisă a rezultatelor dintr-o singură privire.

250 de funcţii şi caracteristici multiple


Inteligent din toate punctele de vedere, acest calculator ştiinţific are toate funcţiile esenţiale de care au nevoie elevii şi studenţii pentru a-i asista la matematică şi alte ştiinţe, inclusiv matematică generală, trigonometrie, statistică, fizică şi inginerie. Pentru rezolvarea avansată a problemelor, F-715SG oferă un număr total de 250 de funcţii şi caracteristici. Are capacitatea de a stoca în memorie şi de a rapela până la 17 calcule, astfel încât utilizatorii pot studia diferite modele şi concepte. În plus, se pot efectua calcule interne cu 16 cifre, ceea ce duce la obţinerea unor rezultate mai exacte.

Fabricat parţial din materiale Canon reciclate


Modelul F-715SG este o opţiune atât practică, cât şi mai durabilă. Deoarece Canon utilizează deşeuri de materiale plastice în fabricarea carcasei inferioare şi a carcasei rigide. Resursele de deşeuri primesc o a doua viaţă.

Sursă fiabilă de alimentare dublă


Acest calculator ştiinţific funcţionează atât cu energie solară, cât şi alimentat de o baterie care poate fi înlocuită, asigurând fiabilitate continuă şi oferind siguranţă dublă în timpul examenelor. Utilizaţi opţiunea de alimentare cu energie solară, care economiseşte energie atunci când condiţiile de luminozitate permit acest lucru, trecând pe alimentarea de rezervă de la baterie când este cazul. Modelul F-715SG emite, de asemenea, o serie de avertismente avansate când bateria este aproape descărcată. Când nu este utilizat sau atins timp de 7 minute, funcţia de oprire automată va opri calculatorul, conservând resursele bateriei.

Trei variante elegante de culoare


Practic şi stilat, modelul F-715SG este disponibil cu finisaj de culoare neagră sau în două variante de alb, cu opţiunea magenta sau albastru pentru tasta săgeată şi capacul rigid. Cântărind 124 de grame, este uşor de transportat. Iar capacul glisant rigid protejează tastatura şi panoul de afişare de şocurile şi loviturile ce pot surveni în utilizarea de zi cu zi.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon F-715SG, despre funcţiile şi capabilităţile sale.