SERVICII

Asistenţă şi întreţinere

Îmbunătăţiţi performanţa soluţiei dvs. Canon reducând întreruperile şi menţinând continuitatea activităţii cu ajutorul asistenţei pentru software.

Four office workers stand in pairs chatting, with two gesturing with their hands.

Asistenţă pentru software Canon

Maximizaţi-vă investiţia în software şi beneficiaţi de cele mai recente tendinţe informatice, accesând cele mai recente actualizări de produs, upgrade-uri şi asistenţă tehnică specializată.

Casual exposed-brick office environment, with one group crowded round a table and others working at laptops and PCs.

Gestionare de la distanţă a evenimentelor

Îmbunătăţiţi experienţa utilizatorului şi creşteţi disponibilitatea infrastructurii dvs. de imprimare şi de scanare. Completaţi-vă serviciile Canon standard de asistenţă pentru software cu servicii de asistenţă anticipative.

Alte servicii

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Servicii administrate în cloud

Maximizaţi productivitatea la birou cu servicii şi cu echipamente specializate, adaptate pentru a obţine rezultate optime din informaţiile comerciale disponibile.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Servicii de consultanţă pentru procesele afacerii dvs

Rămâneţi în faţa concurenţei – profitaţi de lumea din ce în ce mai digitală, pentru a spori eficienţa şi pentru a îmbunătăţi implicarea clienţilor.

Asiguraţi eficienţa cu ajutorul monitorizării şi asistenţei anticipative ori de câte ori aveţi nevoie.

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ