SERVICII

Servicii administrate în cloud

Obţineţi succesul în afaceri cu tehnologia de birou la locul de muncă, care utilizează servicii de lider de piaţă de optimizare a materialelor şi de asistenţă pentru companii.

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Administrarea online a comunicării cu clienţii

Adoptaţi o abordare axată pe client, de economisire a costurilor, cu platforma noastră unică bazată pe cloud, de gestionare a comunicării cu clienţii (CCM).

Woman with hand on her hip stands over another woman working at a large computer screen in an office warehouse setting.

Software ca serviciu

Bucuraţi-vă de modalităţi moderne de lucru cu echipamentul de birou Canon, conectat la software-ul în cloud de la Canon.

Alte servicii

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread with papers and a laptop computer.

Servicii de consultanţă pentru procesele afacerii dvs

Rămâneţi în faţa concurenţei – profitaţi de lumea din ce în ce mai digitală, pentru a spori eficienţa şi pentru a îmbunătăţi implicarea clienţilor.

Blonde-haired woman rests a laptop in her hands as she chats to a bald man dressed in a stripy white jumper.

Servicii de pe durata ciclului de viaţă a dispozitivului

Menţineţi securitatea şi maximizaţi eficienţa cu o gamă de servicii de asistenţă pentru a contribui la optimizarea soluţiilor Canon pentru birou pe toată durata de viaţă a acestora.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Asistenţă şi întreţinere

Scăpaţi de stres cu asistenţa 24/7 pentru dispozitive, plus monitorizarea proactivă de la distanţă, pentru a îmbunătăţi performanţa soluţiei dvs. Canon.

Reduceţi costurile şi creşteţi eficienţa, cu serviciile Canon pentru companii.

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ