SERVICII

Servicii de pe durata ciclului de viaţă a dispozitivului

Optimizaţi soluţiile Canon pentru birou, de la conectarea la reţea şi până la sfârşitul ciclului de viaţă, şi măriţi nivelul de control, securitate şi eficienţă.

Two suited men with their backs to the camera gaze out through a large glass office building, with one pointing upwards.

Servicii de instalare Canon

Pre-configurarea şi livrarea profesională a dispozitivelor de imprimare şi scanare vă ajută să începeţi utilizarea mai rapid, cu o perturbare redusă a productivităţii firmei.

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Serviciul de administrare a dispozitivelor

Uşuraţi presiunea la care este supusă echipa dvs. IT, simplificaţi administrarea dispozitivelor de imprimare şi scanare prin serviciul proactiv care vă monitorizează şi optimizează dispozitivele.

Alte servicii

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Servicii administrate în cloud

Maximizaţi productivitatea la birou cu servicii şi cu echipamente specializate, adaptate pentru a obţine rezultate optime din informaţiile comerciale disponibile.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Servicii de consultanţă pentru procesele afacerii dvs

Rămâneţi în faţa concurenţei – profitaţi de lumea din ce în ce mai digitală, pentru a spori eficienţa şi pentru a îmbunătăţi implicarea clienţilor.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Asistenţă şi întreţinere

Scăpaţi de stres cu asistenţa 24/7 pentru dispozitive, plus monitorizarea proactivă de la distanţă, pentru a îmbunătăţi performanţa soluţiei dvs. Canon.

Preluaţi un nivel maxim de control, securitate şi eficienţă cu serviciile noastre de pe durata ciclului de viaţă a dispozitivelor.

DISCUTAŢI CU ECHIPA NOASTRĂ